+1 yılİQ seviyem 122 bu arada..
Arkadaşlar size söyleyeceğim İQ testinizi saçma sapan youtube videoların dan veya 10 -15 soruluk onedio tarzı siteler den yapmayınız o sitelerin ve videoların amacı sizi mutlu etmektir ve ego kasmanıza yardımcı olmaktır. Size tavsiyem bu işin kitabını yazmış olan sitelere girin orada sanki sizi sınava sokacaklar 30 -60 soru olacak ve toplam yarım veya site'ye göre bir saatiniz olacak. Ama doğruyu söylemem gerekir ise ben bu sitelere bile pek güvenmiyorum o yüz den İQ seviyneiz sizin için önemli ise bunu özel olarak dan sanal olmayan yollar ile gerçek bir İQ testine girerek neredeyse kesin olarak ölçe bilirsiniz.23 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye iqsu yüksek bir ülke. Bu yüzden sadece yol ve köprü yapıyor ama araba üretmiyoruz. :D
Ne kadar zekiyim bilmiyorum ve ilgilenmiyorum ama aptal olmadığımdan eminim.14 Yorumla- +1 yıl
Yaw baq qardesim, her sene YGS ve LYS birincileri bizden cikiyor. Hem baq reyiz yol yabti köprü yapti.
Evrupada Amarigada İsrayilde var mı bunlar söyle bakayım?
Biz cok zekiyiz 2023'te bor ile çalışan uçak yabıcaz hüloğğğğ - +1 yıl
@Glckln Bir şey değil kardeşim, maalesef ülkemizde böyle düşünen insanların sayısı azınmsanacak düzeyde değil.
+1 yılIq testini destek amaclı gittiğim her iki merkezde de yaptılar ve sonuç olarak, bu kadar agrasif ve detaycı olmamı zekama bağladılar. Üstün zekalı oldugumu söyleyen gerzeklere soruyorum bunu, o zaman ne diye her defasında mal gibi ortada kalıyorum?
12 Yorumla- +1 yıl
:D yorum çok kısaymış pardon :D :D :D
+1 yılGüncellemeni okudum. Ben ortalamayı düşürürüm bacı sorun etme :D Ben 45-54 aralığı diyorum :D Şıklarda yokmuş gerçi :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Web üzerinden IQ testine katıldım tüm testleri geçtikten sonra demesin mi 10 tl karşılığı sonucu mailinize gönderiyoruz... Dedim tamam salağımda o kadar da değil :) Yani Sonuç : O kadar da salak olmadığıma göre kendime 75 puan falan verdim :)
10 YorumlaBu harita baştan aşağı yalan ve tam bir batı gözünden çıkmış harita!
17 Yorumla- +1 yıl
Zeki insanlar gücü elde edebiliyor değil mi sonuçta? Ve evet genetik geçiyor zeka da, eğer bpzuk genler olmazsa zeki bireyler aktarılıyor ileri kuşaklara. Çevreden dediğin gibi zeka değil akıl etkileniyor ve herkes kendine uygun alanlarda kullanmıyor malesef sistemimiz yüzünden zekasını. Para dediğin gibi aptal pirine mirasta kalır, iyi ama zeki olmayan birine de gelebilir. Parayla bu belgeler satın da alinabilir
- +1 yıl
Zeka sadece gücü elde edenler değil ki. Bu yanlış. Dediğim gibi zeka her alanda kullanılabilir. Tarihte gücü elde edip yere çakılan nice devletler var.
Akıl çevreden etkilenmez ki akıl düşünmek demektir ve her sağlıklı insanda vardır. Zekadan çok farklı bir olay. İkisinin ince detayları var.
Şundan emin ol ki batı daima dünyaya maddeci ve dıştan bakmıştır ve hiçbir araştırması gerçeği tam olarak yansıtmaz. Her dediğine hemen inanmak büyük hata!..
+1 yılBu testlerin bir geçerliligi kalmadı artık. IQ testlerini ilk olarak ortaya çıkaran psikolog bile sonuçların bir geçerlilik ifade etmediğini kabul etti. Zekanın bu kadar tekdüze bir şey olduğunu sanmıyorum, çok daha karışık. Testlerle yapılan mental masturbasyon.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ölçtürmedim hiç, ama lisede falan herkes matematik sorusunu bana getirirdi yüksektir heralde 😀
20 Yorumla175.. Aşırı hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı için doktora gitmiştim hastanede yapılan test sonucu 175 çıktı.. doktor sende ki sorun fazla zeka demişti bana :)
010 YorumlaMatt Damon'un zekası zaten Bourne filminden anlaşılıyor.
10 Yorumla
+1 yılEmma Watson 138 zekaya sahip olmasına rağmen ifşalarını nasıl internete düşürebilmiş.. demek ki; her sonuç doğruya ulaştırmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
thetypicalindian.in/.../nude-videos-and-pics-of-emma-watson-leaked-on-dark-web-thefappening2017 bu reyting değil de nedir 😃
+1 yılŞu 60 soruluk testlerin yarısına gelince sıkılıp çıkıyorum sanırım bende IQ yok
10 YorumlaBeni filmlerdeki performansları ilgilendiriyor. isterse salak olsun iyi oynasın gerisi önemli değil açıkçası
10 Yorumla
+1 yılMatt Damon 160 sdjd :D Marslı'da ki karakteri olmasın o :D bu oyuncular dahi mi hep :D
04 Yorumla- +1 yıl
onedio.com/.../en-yuksek-iq-puanina-sahip-unlu-isimler-631417 ben demiyorum onlar diyor 😃
- +1 yıl
onedio rakibim bence konusunda özgün yazılar yazmak istiyorum ve her düşündüğüm şeyi yazmış olduklarını görünce hevesim kırılıyor :D sjsdj :D
her neyse olsun bakalım :D - +1 yıl
her şeye paylaşım yapmış vay zalimler bize bir şey bırakmamış :D
Emma Watson 138'se Aleyna Tilkinin 538 falan olması lazım. İkisi çok farklı değiller.
07 YorumlaHarita yanlış bence Afrika'nın tamamı ve orta Doğunun tama mı da kırmızı olmalıydı ne kadar canım yaratık var hepsi bu coğrafyadan
00 Yorumla
+1 yılDiğer dedim napim :)
00 Yorumla
+1 yılHer zamanki gibi kadın akli Qsu düşükken erkeginki bir hayli yüksek
017 Yorumla- +1 yıl
Qum tüm kadınlardan yüksek sıkıntı yapma 😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yanlız ilk önce şu erkek gibi tipinden kurtul sen lezbiyenlerle konuşmaktan hoşlanmıyorum hadi yavrum hadi kuzum
- +1 yıl
Ben kadın aklinin zekasinin düşük olduğunu söyledim gercegi söylemek ne zaman bu ülkede suç haline geldi böyle
- +1 yıl
O saçın hali ne o zaman kizsan kiz gibi sac uzat yahu
- +1 yıl
Tartışmaya giren sensin ben cevabimi attıktan sonra bana karşı oynayan sensin cirkinsin saçını uzat onerim olsun.
- +1 yıl
Tipim ortada sıkıntı yapma sen 😂😂😂
+1 yıl2 hafta önce yaptırdım 149 çıktı kardeşiminde 136 onda malzemeden kaçmışlar sanırım :D
00 Yorumla
+1 yılBen Zeka'ya inanmıyorum, emeg'e ve calışmaya inanıyorum. Dolaysıyla IQ yüksek ve alçak cıkması çok önemli degil.
02 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istedigimi, anlamadın sanırım.
137 internette 30 soru IQ testi var oradan yapmıştım
00 Yorumla
+1 yılkıme neye gore ölçülmüş bu testler.
12 Yorumla- +1 yıl
uluslar arası birimlerin IQ kaç acaba
Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Bilgiler karışık Türkiye de 100 ve üstü en az %50 insan olmalı ülke olarak ortalamamız 90 olamaz 100 olmalı
00 Yorumla
+1 yılinternette yapmıştım iki sene önce 138 çıkmıştı..
ne kadar geçerli, bilmiyorum..00 YorumlaIq seviyesi neye göre tespit ediliyor
26 Yorumla
+1 yılSen çok mu zekisinde Türkiye ortalamasına 90 diyosun 126-135 diyenlere inanmıyorsun? Sende çok mu beyin var
02 Yorumla- +1 yıl
Hee ayrıca 45-54 arası tabiki vardır ama onların okuması yazması yoktur bu siteye üye olamaz
+1 yılciddi ciddi yestini yaptırdım. 160 üst barem olmak üzere : 146
00 Yorumla
+1 yılDikkatinizi çekerim erkeğin zeka seviyesi burada bile yüksek hahzhzj
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. 90 olduğunu gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNetteki testleri çözdüm 140 lı rakamlar çıkıyordu hatta bir defasında ekran görüntü almıştım bulursam yoruma eklerim.
00 Yorumla134 çıktı olm ben zeki adamım
10 Yorumla
+1 yılhic iq testi yapmadim acikcasi
04 Yorumla- +1 yıl
ben okadar merak ettimki Şu an iq testi yaptim :D 118 cikti, ama cokta önem göstermedim belkide gercek sonuclar gösteren site bile degildi bilmiyorm ama paylasayim dedim
- +1 yıl
oha benim yaptigim 25 soruluktu ve 20 dk falan sürdü :D hhahhaahah
bende bir ara ciddi bir iq test yaptirmak istiyorum acikcasi
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSon olarak 130 civarında çıktığını hatırlıyorum.
014 Yorumla- +1 yıl
Yaptığın paylaşımdan haberim yok. Nasıl bir paylaşımdı ki kaldırdılar?
- +1 yıl
Cidden yoktu. Olsa niçin sorayım? Merak ettim.
- +1 yıl
Hmm Bayram tatilindeydim. Sanırım o zaman sormuşsun.
- +1 yıl
Sürekli anasayfamda çıkardı, bugün hiç görmedim. Günüm boş ve anlamsız geçti, teşekkürler @SinirliBiber
Sorunun detayı buydu.. Üyeleri hedef alan paylaşım ile yaptırım uygulandı :) - +1 yıl
Sataşma değil, kurallar gereği o şekilde kaldırılıyor. Mesaj atıp sorabilirdin burada sormak yerine. En azından sıkıntı yaşamazdın.
- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
kendin mi iq testi yaptin , ben o testleri seviyorum fena da sayilmam ama saglikli sonuc veriyor mu ki?
- +1 yıl
@Eksimsibiri vallahi bir tane test yapmadım. Her karşılaştığımda yapıyorum. Ortalamam bu civarda diye hatırlıyorum. Ama tabi ki güven olmaz.
+1 yılE. Watson'la kapışırım..
00 YorumlaCevaplarda 10-20 aralıkını görememek.
03 Yorumla
+1 yılYıldız Tilbe IQ'yu benden almış.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılvallahi ben de bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılOrtalama. Normal yani
10 Yorumla147 çıktı dahi diyor :)
00 Yorumla
+1 yılvardır yaşım kadar. :)
00 Yorumla225 ya um var
Hahahah00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum ölçtürmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl126-132
10 Yorumla
+1 yıl144.
00 YorumlaAcayip yüksek.
00 Yorumla
+1 yıl142😊
00 Yorumlabir 100 lük çalışır.
00 Yorumla119.
00 Yorumlabilmiyorum
00 Yorumla-168-