Kızlar, Dügünüm sizce kötümi gecti?

selam. Ben bu yazda evlendim. Dügün günümde böyle gecti.

Sabah gittim kuföre sacimi ve make up yaptirdim. Kocamda arabasini süslüyordu arabanin cicekleri sahteydi. Sonra fotoraf cekmeye gittik. 14de dügünümüz basladi kiz evine geldik fotoraf cektim kurdaleye taktiktakilarda orda taktik. Sonra Kocamin evinin gittik dügün basladi. Evin önünde dügün yaptik bide yamuk gisiyordu yeri. Yani düz bir yer degildi. 17de yemek güzeldi. Sonra millet eylendi ondan sonra kina yaptik pastayi kestik. Sonra millet biraz daha eylendi 23:30 dügünü biraktik.

Ben kendime cok kiziyor cünkü az halay cektim bide az kalsin düsüyordum o gelinlikle. Morelim yoktu. Mesela Damat otururya sonra kiz halay ceker onun etrafinda. Mesela ben yapmadim.

Annem gil bana kiziyorlar dedi sen ne kadar düz bir insansin. Cok bahsit birisin hicmi dügün hayalerin yoktu. Benim istedim gelinlik yoktu 1 hafta icinde dügün salonda ayarlamasin. Bide akrabalarim sevminmediler cünkü akraba disi (yabanci) biriyle evlendim diye. Bu dügünümde Türkiyede köyde oldu. Bide o gün 3tane aünnet dügünü yaptilar. Biz sordumuzda dügün yok diye söylendi ama 3tane sünnet vardi :/ Sanki yanlis bisey yaptim... Dügünümü hic begenmedim :(

Bide az kalsin düsüyordum

Kötü bir hatira kaldi :(

Cok kötüyüm. Morelim hic yok arkadaslar :/ Bana yardimci olurmusunuz?
Kızlar, Dügünüm sizce kötümi gecti?