Hataylı kızlar hakkında tecrübeleriniz?

Neredeyse her bölgenin kültüründen kızlarla ilişkilerim oldu. Geçenlerde bir iş için hataya gitme durumum oldu. Genelde görüşmeleri ordaki güzel bir restoranında veya cafe'de falan yapıyoruz. Bir şey dikkatimi çekti. Neredeyse hiç bir şehirde bu kadar benim ''dikkatimi çeken'' kız olmadı. Bakın güzel demiyorum ''dikkat çeken'' diyorum.

Bana göre türkiyenin en güzel kızları İzmirdedir. Baktığın zaman heykel gibidir ama hal ve hareketleri de heykel gibidir. Duygusuz, Cilvesiz. Hataydaki kızlar hem türkiye ortalamasının üstü güzellikte hem de acayip bir şekilde etkilemek istedikleri erkeği etkileri altında bırakıyorlar.


Cafede yanında erkek arkadaşı olmasına rağmen gülümseyip göz kırpan mı dersin , eşinin yanında uzun uzun bakıp kafasını sallayıp müzikle ritm tutan mı dersin. +Hiç bir şehirde bu kadar yavşayan olmamıştı. En yakın boşluğumda tekrar hataya gitmeyi düşünüyorum takılacağım oralarda biraz.

1-Hataylı kızlar paracımıdır? Parayı severlermi (Görüştüğümüz adamlar kalantör adamlar mercedes 4matic vs) yoksa hakkaten dış görünüşüme mi ilgi gösterdiler. Aklımı başımdan alan bu afetoğlu afetler hakkında biraz bilgi lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
K. s bitmiş daha da girilmez.
Hataylı kızlar hakkında tecrübeleriniz?
Cevapla