Cok kotuyum arkadaslar her bayram bu basima geliyor o igrenc serefsiz adami bu bayramda gordum benim yanima oturuyor iyiki babam ve annem de yanmdaydi yoksa direk kacicaktim cok korkuyor ve tiksiniyorum bide elini opmek zorunda kaldim benimle gulerek konusuyor bende hicbirsey demeden kalktim ordan baska yere oturdum biktim artik biktim ondan aklima yaptiklari geliyor hala korkuyorum napabilirim?
Cevabın nedir?
Hmm. 9-10 aşlarında bu olayı yaşaman psikolojik dengenin bozulmasına herşeyden korkmana kimseye güvenmemene sebep oldu. Bu olayda kimse sana suç çıkaramaz daha 10 yaşındaki kız ne bilecek öyle bir olaya karışıcağını. Ailenize söyle diyorlar evet bir bakıma haklılar fakat o zaman ailen bilecek sonra o ona anlatacak o ona anlatacak halk tabiri ile adın tecavüz edildi diye çıkacak tabiki enişten içinde aynı şekilde herkes senin tarafında olacaktır ama bunu yaşadığın zamanlarda anlatmış olsydın daha etkili olmuş olurdu. Şimdi en doğrusu iyi bir psikoloğa gitmek olucaktır. Bu tür olayların sende yaratan acısını azaltacak olan teknikler var (hipnoz , EFT , NLP , Meditasyon , Kuantum olumlama , TMS , EMDR) bu tekniklere ihtiyaç duyulursa psikolok bunu sana söyleyecektir.
32 Yorumla
Soran+1 yılPeki cok tesekur ederim
En İyi Cevaplar
O serefsizin bırak elini öpmeyi yanına bile oturma, onun bulundugu odaya bile girme. Bu konuyu babanada söylemeniz ve o şerefizi aileden atmanız lazımdı. Sizin gibilerin suskunlugu yüzünden böyle şerefsizler toplum içinde saygı görüyor ve dolaşıyorlar.
Anlamıyorum o sapıgın elini nasıl miden alıyorda öpüyorsun?09 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum zaten zorunda kaliyorum
Soran+1 yılHerkesin icinde herkes birbiriyle bayramlasirken opmemek olmuyor ki
Soran+1 yılBen napim yaa
Soran+1 yılTokalasmak bile haram mi
- +1 yıl
Evet haram.
Şanlı Peygamberimiz Hz. Muhammet'le biatlaşan Ümeyme bint-i Rukeyke isimli kadın şöyle anlatıyor:
Bir kadın topluluğu ile birlilikte biatlaşmak üzere Hz. Peygambere geldim... Elinizi uzatınız da size biat edelim, dedik. Şöyle buyurdular:
- Ben kadınlarla tek tek tokalaşarak biatlaşmıyorum. Yüz kadına söylediğim söz bir kadına söylediğim; bir kadına söylediğim söz de yüz kadına söylediğim söz gibidir."9 - +1 yıl
"Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyurmuştur:
"Sizden birinizin başına demirden bir iğne batırılması, kendisine helal olmayan (yabancı) bir kadına dokunmasından daha hayırlıdır." (Taberânî ve Beyhakî rivâyet etmişler, Elbânî de 'Sahîhu'l-Câmi'; hadis no: 5045'de hadis sahihtir, demiştir.)
Annen nasıl müsade ediyor ayni ortamda senin bulunmana değil musade etmek annen de onun yuzunu gormeye nasil tahammul ediyor insan dalar ona parcalar ya
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten yanina gitmedim o oturdu yanima
Soran+1 yılSonra annemin yanina gittim bende
Soran+1 yılAnneme neler yasadigimi tam olarak anlaymadim olayi bilmiyor
bundan neden hala ailene bahsetmediğine anlam verebilmiş değilim
65 Yorumla
Soran+1 yılBahsettim ama anneme bahsettim digerleri bilmiyor
Soran+1 yılBenim yanimda duruyor hep o yuzden oda bsey yapamiyor hatta o konustugunda veni cagiriyor yanina oyle yani
Soran+1 yılBilmyoeum ya bilmiyorummm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
32Cevap
+1 yılAilene durumu uygun şekilde anlat...
bunu yapmaz isen senin suskunluğun ona cesaret verecek senin de onu istediğin anlamını çıkarıp seni rahat bırakmayacaktır.15 Yorumla
Soran+1 yılYa nasi soylimmm ya utancimdan yerin dibine girerim
Soran+1 yılAma. bir sekilde soylemeye calisicam yani
- +1 yıl
üzerime çıktı diyemesen bile... cesaret edebildiğin yere kadar sarkıyor dersin dokunuyor dersin bu bile onun yeterli cezayı almasına yeter. cezasız bırakırsan evlendiğinde kapına bile dayanır.
Soran+1 yılYapar mi
- +1 yıl
yapar...
Kurt dişlediği kuzuyu bırakmaz!
İmkânim yeterli olsa butun tecavuzleri tek tek yakalayip gunlerce ac birakip, hadım edip, diri diri toprağa gömmek isterim
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
😔
Boyle serefsiz evlatlari keske yasamasa
Bence muhatap olma annen babanda isterse fark etsin
Bir hareketini gordum uzak durmai istiyorum dersin00 Yorumla
+1 yılAileme söyleyemem demişsin de gerçekten tecavüze uğrasan sende psikoloji namına birşey kalmaz, ailen bundan haberdar olurdu. Hiç inandırıcı değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBence içinden bu travmayı atmalısın. evliliğine bile zarar verebilir.
035 Yorumla- +1 yıl
Seni gayet iyi anlıyorum. içini garip bir utanç kaplar. kac yaşındaydın olayda 13 14 filanmo
Soran+1 yılYa hatirlayamiyorum
Soran+1 yıl9-10 gibi sanki
- +1 yıl
O daha kötü. peki seni bir hatan var mı bunda. o yasta bir cocugu suclamiyorum tabiki. sebebi baska
Soran+1 yılSafdim herkese guvenirdim cocugum tabi kosar ziplardim neseliydim hic biseyi bilmiyodum bu olayida oyun felan sandm iste hep safligiimdan ondan beri kimsenin yanina gitmiyorum
- +1 yıl
Sana bir abi tavsiyesi. psikolojik yardim al. yakinlarina filan anlatma. neden dersen tüm mutluluklarin önüne geçersin. hayatini zehir edersin
- +1 yıl
Hic psikologa gitinmi
Soran+1 yılGitmedim
- +1 yıl
Senin yasadiklarini yasayan cok yakinim var. eger gelecegini mahfetmek istemiyorsan değiştir kendini. yasanan travmalarin etkisini azaltici teknikler var onlari arastir. istersen ben söylerim. b alan üzerine okudum. eger su an boyleysen 20 yasini gectikte n sonra psikopata dönüseceksin. onu bir anlik öfkeyle öldürebilirsin bile.
Soran+1 yılBen kimseyi olduremem zaten allah korusunda
Soran+1 yılBilmiyorum ya napsam kendimi cok yanliz boş ve anlamsiz hissediyorum
Soran+1 yılÖlmek daha anlamli herseyden en guzeli ölmek bence
- +1 yıl
Bunu dusundugunu biliyorum
- +1 yıl
Yaoma
- +1 yıl
Benim ve arkadasimim yasadigi seyi anlatirim istersen
Soran+1 yılYok ya onlari dinliyip daha da sinirlenmek ietemiyorum
- +1 yıl
Yok sinirlenmezsin. merak etme. ama su travmanin izlerini silmen gerek
Soran+1 yılSilemicem galiba ama tek care var ölmek cok baktim o pencereden assagi ama yapamadim bir turlu hatta tam aticaktim kendimi vazgectim
- +1 yıl
Bunu yapma sakin. bunu dusundugunu biliyorum. cok intiharla karsilastim. lutfen yapma bunu
Soran+1 yılHayatta yasama umudum yok sevmekten korkan bir kizim ben erkeklerden korkarim evlenmek istemiyorum anladin mi kocama nasi anlaticam bu durumu anlatamam mesela
- +1 yıl
Bunlarin faekindayim. ama hayata bir kez geliyorsun. yasamak hakkın. dusunme bunlari. gecicek hepsi
Soran+1 yılKimse beni istemez de bunu anlatirsam degil mi?
- +1 yıl
Neden istemesinler canım ya. senin önce bu karamsar ruh halinden çıkman lazım. ne özgüvenin gelişir nede büyüyebilirsin. hep çocuk kalirsin boyle.
Soran+1 yılÇocuk degilim Ama istemezler degil mi benim hayatimi mahvetti ya ben daha ne ozguvenli olayim soylesene hayatim gitti namusum falan diyorum
- +1 yıl
Namussuna birşey olmadı. onuda nerden çıkardın. seni istemeyecek ne var allah askina bir teksey söylermisin. evlendigin adam bunu sorun ediyorsa kesin onda bir sorun vardir akıldan yoksundur ve oyle biriyle evlenmemen hayrına olur. sana kötü gözle bakacak baska biri göremuyorum. hayir yani ne yaşadında kötü bakılsın. suçun be
Soran+1 yılKiz bana o.. c diyo mesela boyle geri kafali insanlara ne anlatican hadi ugras dur
Soran+1 yılEvet tacize ugradigim icin o.. cum ben kabul 😂
- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun
Soran+1 yılDalga gecmiyorum iyice piskolojimi bozdu bu turk insanlari napicami ne dicemi sasirdim
Soran+1 yılSu olayda bile bazi aptallae hala bana nasil laf atabiliyo anlamuyorum ben intihar etmeyi dusunuyom o bana gelms o... sun diyo gelde sövme simdi
- +1 yıl
Kötüye gidiyorsun
Soran+1 yılEvet kotuye gittigimi biliyorum
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl19 a giricem
- +1 yıl
Herşeyi sorgulama yaşların
+1 yılpislik bir Enişten var. durumu niye ailene anlatmıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılSikayet edecen caresi yok oyle bir serefsiz ablanla evli kalamaz o rezil olsun
00 Yorumla
+1 yılAnnene babana soylesene boyle bir seyi nasil saklarsin
027 Yorumla
Soran+1 yılAnneme soyledim soyleyemem utaniyorumm coook utaniyorum
Soran+1 yılYani babama heele asla soyleyemem
- +1 yıl
Nasil utanirsin ya soyle de o serefsizi hapse tıkın. Senin ayibin degil o sapigin piclligi
Soran+1 yılYa simdi ablamin bir duzeni var bide okadar kocasini seviyo anliyo musun simdi ben gelip herseyi batiricam 2 tane kucuk cocuklari var ben onlara nasi kıyim
- +1 yıl
Sen mi kiyacaksin be o adam sana kiymis hala millet ne der diye dusunuyorsun kizim biraz akilli ol kendi hakkini savun
Soran+1 yılHapse gidince herkesin dilinde falan oluruz ablam sogur falan kafam. binbirseyle dolu
- +1 yıl
Ya adam senin ırzına gecmis hala neyi dusunuyorsun
Soran+1 yılOffff bilmiyorum ya
Soran+1 yılCidden bende o kadar cok hapse tiktirmayi istiyorum ama ablam o zaman sokakta kalir
- +1 yıl
Ablan yolunu bulur.
Soran+1 yılYani o adam bakiyo onlara
Soran+1 yılBize de gelir ama cok seviyo yani gelmek istemez bile o kadar yani seviyo
- +1 yıl
Kizim sen bu kafayla daha cok ugrarsin o olaya
Soran+1 yılYaa
Soran+1 yılbundan sonra dikkatliyim cantamda birsuru spreylrr falan var zaten oyle deme. korkutma beni
- +1 yıl
Olan olmus bundan sonrasi mi kalmis sen de susuyorsun sus bacim sus o spreyler seni koruyacak mi
Soran+1 yılKorumaz mi
Soran+1 yılSusmak zorundayim diyorum sadece elimden bisey gelmiyo herkesin iyiligi icin
- +1 yıl
Korur mu?
Soran+1 yılBidaha yapmadi zaten asla
- +1 yıl
He tamam sana müstehak o zaman. Bir kere tecavuz etmis bir daha etmedi diye sukredeceksin nerdeyse
Soran+1 yıl😢😢😢😢😢😢😢😢😢 YORULDUMMMMMMMMMMMM
Soran+1 yılSadece yoruldummm vw herseyden biktimmm
- +1 yıl
Kizim sinirimi bozma ya mesaj atma mazosist misin nesin
Soran+1 yılSende bana atma ozaman resmen beni sucluyorsun benim gunahim ne de bana laf atiyorsun
Soran+1 yılNeyse ya Halden anlamayanla ne konusam ben insan olmayinca karsimdaki beni anlamaya bile calismayinca iyi geceler kardes sana
- +1 yıl
Seni suclamiyorum saf kiz hicbir sey yaomiyorsun adam gelmis senim irzina gecmis sen hala herkesin iyiligi diyio duruyorsun. Daha senin basina cok is gelir. beni engelle ya hadi
- Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılPolise git şikayet et cezasini ceksin çakal evladi ve ablanida kurtarmiş olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılAblam icin uzuluyorum hep bide cocuklari icin eger iyle bisey yaparsam hersey kotu olur
- +1 yıl
Olsun sölemelisin inan iyilik yapmiş olursun
Soran+1 yılIyide bir duzenleri var
Soran+1 yılBen oyle yaparsam hersey daha kotu olur anlamiyo nusun bende biliom dikayet etmeyi ama elden gelmiyo
- +1 yıl
O zaman tehdit et deki evimize gelme yoksa anlatirim herseyi
Vay serefsiz boylelerine aldigi nefes bile haram kafasini kopartacaksn
10 Yorumla
+1 yılSektir de git özürlü ak.
Kimseye söylememiş tırsak gibi. kaçıyor ablasının da onla yaşamasına izin veriyor.. ne Çok kötüsün06 Yorumla
Soran+1 yılOrsp senin basijna boyle bir olay gelirse o zanan bende seni gorurum mk yasamadan bilemezsin kiziiiiim
- +1 yıl
Defol lan kezban.. ablanın öyle biriyle yaşamasına müsade edip birde yanında dolaşıyorsuj adamın. O. pu olan kim belli
Seni gebertseler hak
Soran+1 yılBen kotuyum ya okadar kotuyum ki kimsenin duzenini bozmak istemiyorum bir hayatlari yasamlari var ablami uzmek istemiyorum 2 cocugu babasiz kalacak biraz empati yapin ya vbiraz empati lutfen beyinsiz insanlardan bunu beklemek suc hadi by by meymenetsiz
- +1 yıl
Lan defol kezban tipine tükürdüğüm karaktersiz köpek
- +1 yıl
TheEdyline sen insan mısın?
+1 yılCok kotu bir durum ya gercekten seni dinlemek isterim
00 Yorumlasenin enistenin taa a. koyayım
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍👍👍
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden polise şikayet etmiyorsun 😒
011 Yorumla
Soran+1 yılSeneler once olnus bir olay
Soran+1 yıl2tane cocugu var bide
Soran+1 yılAblam var cocuklari var ablam icin yapamam
Soran+1 yılBu olaydan sonra cok degistim icime kapanigim erkeklerden cok korkuyorum disari cikamiyorum erkeklerden sogudum iyice hicbirine bisey hissedemiyom bu olay yuzundn galiba hissettsem azcik kaciyom nasil duzelticem kendimi
Soran+1 yılEvet oyle ya bide boyle seyler yasadigim icin polise sikayet etmeidgim icin kiz bana babama anneme sovuyor
Soran+1 yılYemin ederim. su turk insanlarj cok garip zaten sevmiyorum genel olarak kendilerini bu yuzden
Soran+1 yılNeyse ya tesekkur ederim anlasiyiniz icin fikirleriniz icin iyi geceler 😇
Neden kimseye söylemedin
05 Yorumla
Soran+1 yılAnnem biliyor ve ben utaniyoeum zatwn
Soran+1 yılEvimizr gelmedi
Soran+1 yılNe yaptigini bilmiyor ki annem o adamin bana soylemedim oyle
Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya
00 Yorumla
+1 yılGelde cinayet işleme ya.
00 YorumlaNasil ya saka mi bu hayvan heriif
00 Yorumla
+1 yılözelden yazmak istermisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nedense inanasim gelmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılInanmak ya da inanmamak sana kalmis
Ailene söyliyeceksin kurtuluşun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyemem utaniyorum
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence uzakdur selam bile verme şerfsize
03 Yorumla- +1 yıl
bence mufağı git başka odaya git işim var de uzaklaş ordan
- +1 yıl
kimin kocası şerfsiz
Soran+1 yılZaten uzak duruyorum
+1 yılkiyamamm yaa cok kotu olmus uzulme
07 Yorumla
Soran+1 yılUzulmemek elde degil
- +1 yıl
yinede yapacak bisey yok artik gecmis bitmis uzulsen ne fayda o yuzden takma
Soran+1 yılGecti bitti olur mu neler yapmadi ki
Soran+1 yılYa titriyorum ya gordugumde dayanamiyorum artikkkkkk gucum kalmadi onun yUunden hep erkeklerden korkuyorum
- +1 yıl
ne yapdi anlatirmisin dinlerim anlatirsan dertlesirz
Soran+1 yılAnlatmak istemiyorum
- +1 yıl
peki sen bilirsin ama sana destek olmak isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman a kadar gizlicen
07 Yorumla
Soran+1 yılHep gizlicem sanirim bir annem bilio zaten babama felan asla soyleyemem
Cevap sahibi+1 yılYa evlenince
Soran+1 yılEvlenince de soylemicem
Cevap sahibi+1 yılAma kan gelmicek
Soran+1 yılDimi yaa
Soran+1 yılYaa cok mutsuzum boyle intihar frlan etsem hafifler miyim acaba
Cevap sahibi+1 yılBence ailene söyle hiç olmazsa için rahatlar
+1 yılpolise şikayet et o alçağı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS. et olan olmuş takma kafaya mk cocugunu
00 YorumlaAllah belasını versin enistenin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. nerde oturuyosun dövelim?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılbabana söyle cezasını ceksın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Hiç inandırıcı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılInanmak ya da inanmamak sana kalmis
Söyle babana?
00 Yorumla
+1 yılSen ünyelimisin
02 Yorumla- +1 yıl
Cvb vermek zorunda dğlsin ama o sensen sorunların halen dwmmı ediyor onu mrk ettim
Soran+1 yılYok o degilim kardes
+1 yılDaha neler görücez
00 Yorumla
+1 yılO tam bir o. c yüzüne tükür onun ilk fırsata
00 Yorumlageçmiş olun şerefsiz miş
00 Yorumla
+1 yılAnlat babana
10 Yorumla
+1 yılÖldür onu
00 YorumlaPenbe gorunumlu mavi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya oyleyimdir.
Polise git
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane cocugu var
Soran+1 yılSeneler once oldu bu olay ama hala utaniyom
Soran+1 yıl2tane cocugu var ama onlar napar sonra
Soran+1 yılSanirim hersey safligimdan basima geliyo kucukkende safdim herkesin yanina giderdim hemen anlamazdim bisey olan oldu iste
Soran+1 yılGaliba oyleyim
Soran+1 yılZaten oyle dikkatliyim artik o safligim yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındaydın
010 Yorumla
Soran+1 yıl7-8
Soran+1 yılHatirlamiyorum tam 9-10 da olabilir yani
Cevap sahibi+1 yılKimse bilmiyor mu yani bunu o adam var ya şu an temiz 50 yıl yer biliyo musun benim arkadaşında başına geldi de hemde babası adam 60 yıl yedi
Soran+1 yıl2 tane cocugu var diye urasmak isteniyorm utaniyorum zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Randomüye kanı bozuklar olabiliyor malesef
Cevap sahibi+1 yılAnnene söyle yeter
Soran+1 yıl@Randomüye Oluyor troll diyenler yasamadigui icin bilmiyorlar ve sadece trolll diye yazmasininbiliyorlar lanet olasicalar
Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bence benimle çık.
00 YorumlaTroll voll 1
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Uzak dur
00 Yorumla
+1 yılNasıl etti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. Yok artık
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi