Hiç karşı cinsten birisi ile fiziksel olarak kavga ettiniz mi? Kendi cinsiyetinizde olmayan birisi ile kavga ettiniz mi? Genelde erkekler ve kızlar pek kavga etmez, kıza vuran erkek erkek değildir. Ancak çok fazla bu tür olaylar olmakta. Siz hiç yaşadınız mı?
Gifteki kız fenaa. :D
Hiç karşı cinsten birisi ile fiziksel olarak kavga ettiniz mi?
Küçükken çok ederdim özellikle yaşıt kuzenimle ne zaman bir araya gelsek kavga çıkardı bazen onu ben döverdim bazen o beni. Okulda da çok kavga etmişliğim var yine küçükken bir kere dayak yemiştim sadece ama onda iki kişilerdi biri ellerimi tutmuştu o yüzden yoksa hatta sonra disipline vermiştim onları neyse. Okul dışında bir kere mahalleden birinden dayak yemiştim yine küçüktüm benden beş yaş büyük psikolojisi bozuk bir çocuktu. 7. Sınıfta az daha dayak yiyecektim hiç unutmam okulda kocaman bir spor salonu vardı jiu-jitsu dersleri veriliyordu sınıftan bir çocukta gidiyordu çocuk dövüşmeyi bildiği için herkese dikleniyordu bana da diklendi ama karakterim gereği altta kalmam okul çıkışı tam dövecekti jiu-jitsu dersi saatiymiş meğerse hicası geldi aşırı sinirlendi aldı götürdü çocuğu ne dedi bilmiyorum ama daha bulaşmadı bana 😂 Büyüyünce kavga ettiğim olmadı zaten
Evet 8. sınıfta uğur diye bir çocuk sinir ettiği için hırpalarken merdivenlerden düşmüştü bide kuzenim var çok kavga ettik dayakta yerdim döverdimde halen gıcık olurum bide erkek kardeşim var gücüm yetmiyor önceden oyun oynuyoruz diye çok döverdimde şimdi öküz kadar oldu sinirlendiğimde bişeyleri fırlatmaktan başka bişey yapamıyorum :-(
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tanımadığım bir kızı osmanlı tokatı atmıştım yere yapışmıştı ama haketmişti hatta sokak ortasındaydı bir üsür kişi izledi kimse bir şey demedi çünkü haklı taraf bendim kızda çekti gitti bir şey diyemedi
KAdın şiddeti budur işte Erkek onu sadece itebildi çünkü zayıftı çünkü güçsüzdü ama şeytani bir item kasan Kadın critical hit attı adamın kafasına bu caniliktir bu zülümdür.. #KadınŞiddetineHayır
Teklifini kabul etmedim diye bir çocuktan dayak yemiştim. Lisedeyken.. ciddiyim baya takmıştı kafaya sokakta vurmuştu polislerin önünde kimse de bir şey yapmadı.. berbat bir ülkede yaşıyoruz Onun dışında 3 ay oldu sanırım belki daha fazla.. otobüste bir tacizciyi dövdüm
Küçükken emre diye birinin kafasında cetvel kırmıştım, üç kızı saçından yere yapıştırıp kafalarını yere sürtmüştüm, beni darp eden sevgilimi üç yumrukla bayıltmıştım. Asla kavga etmem, Kavgaya karşıyım.
Bir kız bana tokat attı ben de tekrarlarsan çok fena döverim dedim. Sonra tekrar tokat attı ben de bir çaktım tokadı başladı ağlamaya. Sonra yine ben susturdum ama.. Bu da böyle bir anımdır.
En İyi Cevaplar