Son yıllarda türbanlılarda bir tuhaflık var lüks arabalarla geziyorlar lüks cafelere restorantlara gidip sosyal medyada paylaşıyorlar zamanında üniversitelere alınmıyorlardı 😀
Son Zamanlarda Türbanlı Bacılardaki Lüks Yaşam Dikkatinizi Çektimi?
Sen ne saçmalıyosun sanane senin annen bunlardan olmaya bilirde bu dediklerinde kötü birşey değilki. Yani sosyal olmak kapalılara yasak birşey değilki. Sen yoruma aaaa evet haklısın bunlar kendini aştımı diyelim.
Empati kur birazcık sen heryere rahatlıkla girip çıkıyorsan onların da hakkı aç eskileri siyaset yapmıyım ama chp dönemini izle belkide yaşamışsındır bilemem yaşını da
Acik kapali ne farkeder insana insan oldugu icin saygi goatermek gerekir burda bunu paylasmak konusmak ne benim ne de senin hatta hic kimseni haddine degildir
Başörtülüleri toplumdan soyutlayamazsınız. Onlar da okur, gezer tozar bu sizi ilgilendirmez senin sahip olduğun haklara onlar da sahip lütfen saygılı olun.
Eksi beğeni yapılacak bir yorum olduğunu düşünmüyorum. Yıllardan beri bazı zihniyetler başörtülüleri dışlıyo bunu herkes görüyo tam bir saygısızlık. Ha dersen eşarbını sadce süs için takanlar var tesettüre uymayanlar var onlara ben de kızıyorum ama bir kaç olumsu kişi yüzünden herkesi yargılayamazsınız ki kul ile Allah arasına hiç giremeyiz!
En İyi Cevaplar