Küçük dağları yaratan ve o kendini dünyanın merkezi sanan ukelaa kız arkadaşlarım.. Bu dediğim tipler parlamak popüler olmak için yalan da söyler, Yapmacıklık zaten gırla.. Yalaklıkta yaparlar. Tabi ortamda ben varsam verdiğim şahane ayarlar sayesinde birazda olsa o kalkan popiş iner ;)
Gözüne kestirdiği karşı cinsi için 180 derece dönen, sürekli kendi görüşlerini kabul ettirmeye çalışan karşı görüşe saygısı olmayan, bol bol ve boş konuşup yanındakilere söz hakkı vermeyen (dolu dolu konuşsa yine de çekilebilir) ha bide Allah uzun ömür versin dedim diye alınmıyosun dimi? Ya sana çok çirkinsin dedim diye alınmıyosun dimi? Sana şerefsiz gibi davranıyorum diye alınmıyosun dimi? Şaka yapıyorum tatlım alınmıyosun dimi? diyip alttan altta laf gömen tipler, benden uzak olsunlar😂
Hunharca gülüp dikkat çekmeye çalışan kız arkadaşlardan uzak kalmaya çalışırım. İtici duruyorlar. Ha bide, her dakika kendisini anlatan, ailesiyle veya ailevi sorunlarıyla kendini acindiran insanlardan nefret ediyorum.
Saçma sapan şeylerden alınan küsen, devamlı ne satın aldığından bahsedip duran, dikkat çekmek için anırarak gülen, kendini insan sarrafı zannedenler... Bilmiyorum bu listenin sonu yok
Şaka altında laf gömene açık açık gömerim. El kol şakası yapana bende yaparım vazgeçer. Sürekli kendini anlatmaya çalışanı da susturabilirim ama bağırıp dikkat çekene tahammülüm yok. Çarem de yok.
Kilolu birinin yanında zayıf olmasına rağmen ay çok yedim çok kiloluyum Zaten. Ya da güzeldir kendinden daha az güzellerin yanında ay çok çirkinim kısacası her şeyden şikayet eden
kendini yuksek bir halt zanneden herkesin begendiyi şeyi burun kıvırıp farklı olmaya çalışan sanırım ezıklıgını böyle kapatıyo psikolojik bı durum olsa gerek bu tıp
Dengesiz, el kol hareketlerine dikkat etmeyen, yüksek sesle konuşan, kendince şaka yaptığını zannedip laf sokan insanlar zaten benim arkadaşım olamıyorlar 😉😀
ne gordun ne gecirdin peki de gercekelr diyosun gercekten ziyade yasanmıslıktan zıyade etrafa satasır gıbı bı durumun var bence onu ayırt etmen gerek ilk olarak :)
bence iyi bişey değil bu kötü kararlar vermene bile sebep olabilir bu yaklasımın ha bir yonden iyi insanı tanırsın bu yonde hareket edersin ama herkese bu sekılde davranırsan uzerler seni cok ben sadece sölemek istedim yasın genc güzel kızsın böyle davranma böyle soledim diyede yanlıs anlama sakın sadece sölemek istedim
pek huy gibi bişey değil ama bu bilerek yapılıyo gibi ya da dediğin gibi sen daha iyi biliyosun biraz daha buyuyunca bazı seyler gorup yasadıkca değişirsin senin için degil herkes için gecerli bu
En İyi Cevaplar