Şahsen siyahi erkeklere hayranim çok tatli burunları olur ve dolgun dudaklara sahip olurlar 😊😊
https://youtu.be/JXRN_LkCa_o
https://youtu.be/JXRN_LkCa_o
Emin ol onlardan birini gerçek anlamda tanısan sevmezsin ben yıllar önce yurtta kalırken bir tanesini dövmüştüm karektersizin tekiydi çok abazaydı Türk kızlarıyla ilgili ileri geri konuşuyordu Türklere falan laf atıyordu ben de cezasını verdim hala hatırladıkça bir gülümseme oluşuyor ama iyileride mutlaka vardır. Yine de ben bu yaşadığım olaydan dolayı bu insanları sevemiyorum inan bana yurt yıllarımda aynı oda da çok kaldım bunlarla. Kendilerini nefret ettirdiler
gciik ve sinir bozucu bir millet oldugunu soylysn
Şöyle gerçekten çok dağınık ve gürültücüler, bizim kültürümüzle hiç alakaları yok. Bize her açıdan çok uzak insanlar. Sürekli neşeli gibi gözüktüklerinden insanlar bunları çok iyi kalpli zararsız olarak görüyor ama öyle değil eğer bu ülkede sayıları belli bir oranın üstüne çıkarsa sen görürsün onları. Ben çok tanıdım bu insanları ve gerçekten çoğunu sevmiyorum. Umarım ülkemizde çoğalmazlar çünkü zararı ilerde bu ülkede kalacaklara çıkacak ben inşallah ayrılcam ilerde
oyle bir anlatiyorsun ki koraya basladim😱😱😱ama onlarda insna ya
Onları canavar gibi göstermeye çalışmıyorum iyisi de var kötüsü de. Lütfen beni dinle ben de senin yaşındayken bu insanlara üzülürdüm, hatta seviniyordum afrikalı arkadaşlarım olucak diye gerçekten zamanında üniversitede olsun yurtta olsun bu insanlar beni kendilerinden nefret ettirdi. Ben demiyorum ki bu insanları yok edelim. Ama bunlara bu kadar değer vermemeliyiz. Bu insanlar sandığınız gibi değiller ya herkes tanımadan etmeden sürekli internette kendi milletini kötüleyici zencileri övücü yazılar yazıyor.
Bu arada soruyu silsen bile siteden kaldırılmaz sadece senin hesabınla bağı kopar sorunun pişmansan git yönetime mesat at sorunu kaldırmaları için eğer gerçekten siteden kalkmasını istiyirsan. Ya internetten silinsin bu saçma sapan zencilerle ilgili sorular hiç değilse seninki gitsin.
guncelleme. nasil yaparim
Bende yıllardır yoktum sitede ya. Güncelleme yapabiliyorsun ama sorunun içeriğini değiştiremiyorsun ben telefondan giriyorum sorunun altında güncelle diye bir yer oraya yazacağını yazıp güncelleye basıyorsun birde senden rica etcem benim cevabımı şikayet etde kaldırılsın benim bu insanlarla olan tanışmam her ne kadar kötü olduysa da aralarında iyi insanlar da var. İlerde bu yazdıklarımı okuyan olursa o iyi olanları üzülsün istemiyorum. Bu insanlarım çoğu Türkçeyi biliyor çünkü onlarla ilgili kötü bir niyetim yok ama bu ülkede çoğalmalarını da gerçekten istemiyorum
tamam yardimin icin saol
çok şımarıklar abd deki pis işlerinde çoğunu onlar yapıyor
nayir degilim
Onlara karşı hala önyargı var ama bunu yapan ırkçı şahıslar saatlerce güneşin altında kalıyor solaryuma vs paralar harcıyor ilginç
onlara yapilan irkiclik nalet olsun onlar cok guzeller sadece siyah olduklarindan. dolayi disliyorlar 😭😭
Yetenekli , güçlü ve seksi olduklarını düşünüyorum.
😱😱😱😱😱
ayıp sözcükler🙈🙈ondan
yetenekliler çünkü sporda inanılmaz başarılılar. sanatta da öyle jazz , blues , hiphop , rap müzikte ve dansta daha iyileri yok bu konuda bir üstünlük var siyahilerde bana göre. En ünlü şarkıcılar , sanatçılar ve sporcular dikkat edersen bu ırktan çıkmıştır. Güçlü olduklarıda yadsınamaz bir gerçek. Veee en önemlisi gerçekten çok fazla seksiler çikolata gibi bir ten pürüssüz , tüysüz vücut. Kalın dudaklar , inci gibi dişler , büyük , sıcacık bir gülümseme, atletik , kaslı vücut , zenci poposu ah ah daha çok örnek veririmde yoruldum :D
yemin ederim hayatimd deli gordum ama senin gibi deli görmedim ne diyim ki İNŞALLAH bir SIYAHI ile evlenirsin😁😁
DUALARIM. KABUL OLUR GENELDE AMİN NE KIZ AMİN
amin de
amimn
Cevap
17Cevap
ay nolur bunlar beyaz tshirt ve beyaz pantalon giymesin :(
ne demek bu😒😒😒😒😒😒😒😒😔😒😒
geçen gördüm :(
tamamada nedn beyaz giyinmesilen onlarda insan
ne bileyim sevmedim ben , s
Demek zencileri cok seviyorsun. En cok nelerini seviyorsun peki ☺
Dolgun dudak ve burunsa amaç siyahı olmasına gerek yok
Al fb nin kalecisi kameni budami oyle?
Sifatina bak sunun meymenet yok
Özellikleri seviyorum onları. Beyazlardan daha çekici geliyorlar.
detayı eklemesen herkesin vereceği cevap belli aslında 😁
detay derken
Demişsin ya; Şahsen siyahi erkeklere hayranim çok tatli burunları olur ve dolgun dudaklara sahip olurlar 😊😊
😁😁aman ya ondan da bisey olmaz zaten ayirnityi veridgim. icin sapik sandilar beni ondan fotomu kaldirdim
siyahiler hakkında ne düşünüyorsunuz diye sorarsan abaza gençliğe alırsın ağzının payını 😂😂🤣🤣😃😃
silebilirmiyim soruyu nasil. silicem
evet kaldırabilirsin.
nasil ama
Sağ ol da profili tıkla. sorunu göreceksin üç nokta üst üste var Oraya bas kapat de
sağ altta
yeni paylastigim. icjn silinmiyor
ozaman bekle. Dua et çok Sapık ve Abazalar görmesin 😂😂😂
İNSALLAH😢😢😢
Bisey olmaz ya. Sen iyi niyetle paylaşmışsın.
guncelleme. nasil. yapabilirim
biliyordum unuttum 🤔
😣😣😣
kaldırmaktan vazgeçtin sanırım 😃😄😊
eveg vazgectom niye utanayamki. onlar sapik oluyor sapik zihniyetli insanlar oluyorlar burda benim sucum. yok
bu kadar yorum olmadan söylemiştim dimi sana 😂
evet😁😁
erkekleri iyi tanımamdan olsa gerek 😂🤣😃
cunku erkeksin abi
Dışarda görsem müslüman sanırım
Tipe bak sorduğu soruya bak
biraz anlayisli olamazamisiniz kotu birsey mi dedim ben yüz hatlari cok guzel😔😔
Zenci sorularını ne amaçla sorduklarını sende iyi biliyosun kıvırma
neyi biliyorum ya salakmisin sen ne diyosn ya
Onların dişlerimi beyaz yoksa ten renginden dolayımı beyaz görünürler
Zenciler bizim ülkedeki Kürtler gibi bence :D
nasil yani🤔🤔