bu büyük olan zarf diğeride onun yarısı kadar. Normal beyaz mektuplardaki gibi mi adresi, ve göndereceğim yeri üzerine yazıyoruz? Sol üste gönderen bilgileri, Sağ alta alıcı bilgileri yazılır ya normalde
Üst makama beyaz bunlar talimat için kullanılıyor genellikle mahkemeye filan vereceksen yinede düzgün ver zarfsız ama başka birşeyse kapatıp verebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nereye üst makam mı alt makammı
üst makam
beyaz zarf var ama küçük ve dilekçe yanında 2 ek belge koyacağım için bunlardan biri daha iyi diye düşünmüştüm
Üst makama beyaz bunlar talimat için kullanılıyor genellikle mahkemeye filan vereceksen yinede düzgün ver zarfsız ama başka birşeyse kapatıp verebilirsin
elden değil postalıcam bunları beyaz zarf küçük oluyor o zaman katlayacam mecbur
Aynen katlada ama iş başvurusu filansa büyük zarfa koy çünkü düzen ve sorumluluk olarak görülebiliyor önemli
kredi yurtlar kurumuna göndercem öğrenci kredisiyle ilgili bir sorunum var
Normal katlayıp gönderebilirsin ankaramı Ankara ise eğer çok a4 varsa sarıya koy
3 kağıt var biri dilekçe, biri fotokobi belgesi biride belgenin aslı şeklinde. Ankara ya gidecekti yani 2 hadi 3 saat uzaklık olsun öyle bir yerde
Sarıda gönderebilirsin beyazda sana kalmış ama beni iyiniyetli düşünsünler düzenli görsünler diyorsan sarı ile gönder
hani az önce gitmez dedin
Sana kalmış beyaz herzaman geçerli olandır ben beyazla gönderirim sadece yakın mevkiye sarı ile gönnderirim veya alt mevkiye
Sana kalmış yap beyaz herzaman geçerli olandır
yakın mevki derken uzaklık olarak mı? diğer türlü ben öğrenciyim üniversitede ve onlar yetkili kurum
Beyaz gönder heryerde herzaman geçerli olan zaten 3-4 kağıt koyacaksın sıkıntı olmaz
gönderilir bir şey olmaz
üst makama gidecek ya bir şey olmaz inş birde bilgiler normal beyaz zarftaki gibi yazılıyor sağ üst ve sol alt kısma