Saolun şimdiden kız erkek herkes
Acayip Utangaç bir erkeğim!Sorum kızlara
Saolun şimdiden kız erkek herkes
zaten tanımadıgın bir kızla yanında arkadaşları varken kesinlikle konusmamanı tavsiye ederim.kızlar grup içinde aslında utandıkları için şımarık konusabılırler bu onların kişiliğinin böyle oldugu anlamına gelmez.dogru zaman önemli. tek oldugu bır anı bul , ya da arkadas cevresınden bırıyle tanıs once. yavas yavas ortama dahil ol ama kıza cok arkadasca davranma patlarsın:) ayrıca üniversite ortamı tak diye masaya otur herkes senın gıbı sonucta ne eksikleri ne fazlaları var unutma.
ilk konuşmadan çok çekiniyorum yaa )
kızı yalnız bulman gerekıyor kesınlıkle hiç bsey düşünmeden onu bir daha görmiyecekmiş gibi düşünüp şansını denemelisin böyle düşünürsen gerçekten isteyip istemediğin konusunda da net bir fikire sahip olursun,durumu büyütmeden sakin düşünerek ortak genel bir muhabbetle başlayabilirsin konusmaya hele ki okul ortamında bu mümkündür. 'selçuklu dayanışması' :):)
evt bir daha görememek bitiriyo beni ki göremiyorm da peki sakin düşün demişsin , selçuklu dayanışması demşsin hoş güldürdün beni gidip nasıl dalcam muhabbete :)
Cevap
1Cevap
özgüven önemli bir an önce kendine güven onlar da sonuçta insan yani gidicem konuşamıcam rezil olacam diye düşünme benden bu kadar.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar