Gecenlerde sosyal medyada birisi yazmisti denk geldim. Kadin artik neden sutyen takiyorum ki diyerek 2 yildir sutyen takmiyormus disari sutyensiz cikiyormus. Yakin bir tarihte otobuse bindiginde kendisinden yasca buyuk olan bir kadin sen nasil sutyen takmazsin diye azarlamis kadini. Ki hicbir tanisikligi yokmus. Ki bu tip olaylar yasadigi da varmis. Demem o ki sutyen takip dolasmak zorunda degiliz. Ben de dusundum ve bundan sonra takmamaya karar verdim. Resmen eziyet. Siz ne dusunuyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılHay sizin feministliğinize. İyice saçmaladınız. Sonra neden tacize uğruyoruz diye yakınmayın. Mahrem ve cinsel çekicilik yaratan yerlerini belli edersen, ilgi uyandırıp taciz de edilirsin. Terbiyesizlikten başka birşey değil. Kadın bedenini sergileyerek mi "özgür" oluyormuş? Siz önce gidin çalışın başarılı bir kadın olmaya bakın yükselin. Böyle kçını başını açarak insan "özgür" olmaz. Feministliği de saçma buluyorum, batının bir tür oyunu. Kadınları özgürlük adına ahlaksızlığa iten bir oyun.
81 Yorumla- +1 yıl
Alnından öpülesi kızsın
En İyi Cevaplar
+1 yılKüçük olanlar bir nebze de, büyük ölçekliler için kötü bir görüntü olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasil kotu bir goruntu ya sacmalama lutfen? Yani sarkmis bir meme gordugun zaman sana ne? Kisisel tercih meselesi. Memesi kotu gorunuyor sutyen takmak zorunda!
- +1 yıl
Lütfen bu kadar saldırgan olma.
Fikrimizi söylememiz için bir soru açmışsın.
Her görüşe eyvallahın yoksa açmayacaktın soruyu. - +1 yıl
Kotu bir sey demedim saldirgan bir tarafta yok. Yanlis oldugunu belirten bir yorumdu fikrimce : D
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum...
Şahsen ben büyük göğüslü biri olsam sütyen tercih ederim. Hem de sütyensiz yerçekimine yenik düşen göğüslerin daha çok sırt ağrısı yaptığını söylemişti arkadaşlar bir sohbette.
zaten sütyenin kanseri tetiklediğini açıkladı uzmanlar kan dolaşımını etkileyip sıkıştırarak zor akmasını dolayısı ile kanser olma riskini artırdığını açıkladılar ucunun belli olmaması için memeye yapışan silikonlar var onlardan kullanır rahat edesin hemde ahwnkle dans ederler
20 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi burada "gece yatarken sütyen takıp takmamak" konusunda bile sonuca varılamadı :-)
Sen bunu bir de gece - gündüz takmamak seviyesine taşıdın? :-D
Medeni cesaretini tebrik ediyor, bekar ve sağlıklı bir erkek olarak destekliyorum da... Hadi hayırlısı.03 Yorumla- +1 yıl
Gercekten boyle bir soru da sonuca varilamadi mi takilmamasi gerekiyor diye biliyorum bende 10 sene takmistim gercekten yatarken sonradan arkadasim uyarmisti ki hakliymis
- +1 yıl
Varılamadı.
Bir kısmı ısrarla ve inatla sarkar göğüsler diyor. Diğer bir kısmı da asla takamam diyor.
Benzeri uyarılar sana da geldi farkındaysan. Yerçekimini hatırlatanlar var, bak ;-) - +1 yıl
Ahahahhahaa evet dogru diyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
58Cevap
8 ayBen de doğru bulmuyorum sütyensiz çıkılmasını. Hani sütyen takmadığın belli bi süre sonra o göğüslerin acıyor sürekli özellikle büyük göğüslerin varsa acısı fəlakət yani onun dışında yatarken ya da tekken sütyen takılmasın evdesin ama dışarda takılmalı ben kimsenin meme ucunu görmek zorunda değilim abi. Ayrıca gayette kötü duruyor
00 YorumlaBen takmadan rahat edemiyorum ama insanlar özgürdür tabiki de kimse karışamaz. Yazıklar olsun o azarlayan kadına da.
41 Yorumla
+1 yılruhen bedenen nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın. sahiden. toplum için yaşayıp toplum için ölüyoruz.
10 Yorumla
+1 yılGünümüz çağında kızlar erkeklerden daha tiksinç bizim adımız çıkmış ya.
Kesin izmirlidir bunlar ya :D08 Yorumla- +1 yıl
Sutyen takmamak mi? Tiksinclik?
- +1 yıl
Sen kendini aşmışsın birader dilin boşalmış çük gibi sallanıyor herkese bir egolu cevap vermeler felan.
Bana karşı kurduğun cümlelere özen göster çekinmem veririm odunu ona göre 💪💪💪😀 - +1 yıl
Once bir haddini bil sen sonra yorum yap derdin nedir?
- +1 yıl
Kendi küstahlığının farkında değilsin demi sen?
millet yorum yapmış ama sana o yorum uymadığı için sataşmışsın millete.
sırf haddini bildirmek için geldim bende bura.
ego limitörlüğü yaparım sana fare beyinli sütyensiz sünepe seni :D - +1 yıl
Sen kimsin acaba. Allahin comari gelmis yorum yapiyor aynen kardes hadii yallah arabistana
- +1 yıl
Senin gibi yahudi düşünceli olacağıma, yine sen gibi yahudi düşüncesine ziyaden çomar olurum.
7.5 liralık biraya domalan s*rtük burda ders veriyor vay ya :D - +1 yıl
Canim ben senin o takildigin igrenc mekanlarda takilmiyorum. Baya iyi taniyorsun sanirim. Ya da sen bu laflari anca googledan falan bakiyorsundur. Al o sutyeni sen tak o zaman yallah
- +1 yıl
Ah şu havalı görünme çabaların yok mu :D
Sanarsın mısır prensesi ya.
acıyorum sen gibilerine biliyormusun.
kaşar gibi yaşayıp prenses gibi hayaller kuruyorsunuz :D
Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. takanlarda zaten sarma yaşanmasın diye takıyor.
takmayanlarda çok iyi oluyor yalnız yaa, geçen gün gördüm bir tane mübarek aklıma getirdin :(02 Yorumla- +1 yıl
Salak salak konusma
çokta sıkıntı etmemek lazım beyni körelmiş insanlarda bir zahmet bakmasın herkes kendi hayatını yaşasın
20 Yorumla
+1 yılbence rezalet birincisi göğüslerin sarkar ikincisi çok iğrenç duru üçüncüsü herkesin dikatini çekersin
26 Yorumla- +1 yıl
aynen o güzel şeylerin sarkması korkunc bisey olmalı
- +1 yıl
@İlkeer06 herkesin sarkar
- +1 yıl
@İlkeer06 benden iyi mi bilcen
Sutyen insanlar icin takilmiyoki zaten kendin icin daha iyi hisettigin icin takarsin hisetmiyosan zaten takma
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsüdyensiz geziyomuş derken memeleri açıkta üstünde hiç bişe olmadan mı geziyo muş :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sutyen takmiyor sadece cirilciplak geziyor demedim
- +1 yıl
neden kızları galyana getirip gaza getirip sokağa südyensiz çıkartmak için '' içlerine fitne '' salıyorsun
kız mısın o bile belli değil. erkek misin oda meçhul
bu anlattığın olay , kaynağı verilmemiş o meçhul
sorunu beğenen 3 abaza erkeği görüyor musun? hesapta tşört altından meme ucu görcekler diye sevinip beğene basan abazalar . neyse dilerim kızlar bu fitnenle akıllarının bulanmasına izin vermez. bb - +1 yıl
Ben siz ne dusunuyorsunuz diye sormusum millete hadiii hurrrraaaa hep beraber sutyenleri cope mi atiyoruz dedim? Kaynak olursa fikrin degisecekse ozelden kaynagi bulur atarim? Cunku hanimefendinin kendisinden izin almam gerekli bunun icin? Davar.
+1 yılErkeklerin gozune takmak gerek o sutyeni, ha bir de o kadın gibilerin. Zavallim o da tahrik olmuş heralde
10 Yorumla
+1 yılsu yazıyı okuduktan sonra bende takmamaya karar verdım
11 Yorumla- +1 yıl
Baya komik al sana 20 lira
Bikiniyle de gezebilir o kadın saygı duyarım. Kendi tercihi sonuçta. O laf eden adama da sen niye yaşıyon deseymiş.
01 Yorumlaulan soru sorayım diye yırtılmışsın.. beyin dağıtılırken nerdeydin sen?
00 YorumlaModa & Stil konusunda 10b cevap paylaştı. Taciz edenler olacaktır malesef yoksa yabancı bir ülkede olsan hiç sorun olmaz.
En kötü ihtimalle dışarda tak eve gelince çıkar00 YorumlaValla sorun yok bizlik :) ama dik tutması iyi olurdu :)
00 Yorumlatak ya da takma nolcak ki oraya bakacak adam zaten bakiyor
istemeden giyenler bosuna giyiyor00 Yorumla
+1 yılİyi de, nasıl bir şey giyip kapatacaksınız belli olmaz mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Tisort gomlek normal kiyafet siz nasil boxer giymeden cikabiliyorsaniz oyle
Südyen olayınız banada saçma geliyor. Ve tıbben faydasından çok xararı olan bişi araştırmışlar.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 680 cevap paylaştı. Sanırım kadınlar İkizlere özgürlük ilan ediyor. 😊😊
00 YorumlaSutyen takip takmamak sana kalmis sana zorla sutyen tak diyen var mı yok
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin o igrenc zihniyetinizden dolayi takmak zorunda kaliyorduk oyle asilanmis cunku hadi ikilee simdi yallah
ben bir mavi yüz boyası bide 'freedoooooooommmmm' yazılı bir pankarta tavım hemen protesto edelim :D
00 YorumlaPeki yer cekimine karsi koyamaz hale geldiginde? Belliki Şu an icin sorun yok amailerisi?
04 Yorumla- +1 yıl
Spor yapilirsa no problemo
- +1 yıl
Iyi al sen tak o zaman seninkiler sarkmasin
+1 yılAga bende takmamanızdan yanayım ama uçlar çok belli oluyor insanları biliyosun zor yani birde bu kesin veriyordur diyip peşine takılırlar zor aga hayat
00 YorumlaModa & Stil konusunda 446 cevap paylaştı. Meydan okumak yer çekiminine süper de bir de zıplamasına çözüm buldun mu tamamdır bu iş...
00 YorumlaSismanlar yakmasını bir deneme ucu büyük olan zayıf kizlar
00 Yorumla
+1 yılKimse kimseye karışamaz. Ahlak meselesi değil zihniyet meselesi
00 Yorumla
+1 yılHersey senin elinde nasıl rahat ediyorsan öyle giyinmelisin sütyen bir anlamda kelepçe gibi kadını kisitliyor.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun, erkekler daha bilgili ki daha çok yorum yapmış
00 YorumlaModa & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Ben seviyorum bir nevi aksesuar bana göre kim ne isterse yapar
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
özgurluk gelsin takmayin ama uclari cok belli olacagi kesin
00 YorumlaCanları nasıl isterse onları yapsınlar bence sonucta rahatsız ediyorsa takmasınlar
00 Yorumla
+1 yılheee sonra yer çekimi mahfetsin.. canım fiziğimi
03 Yorumla- +1 yıl
Spor yapildigi surece hicbir sey olmaz
- +1 yıl
spor yaparsan düzenli göğüslerinde dik ve sıkı durur sütyensiz dahil
Memişler dik duruyorsa sütyene gerek yok
07 Yorumla
+1 yılValla biz zaten her türlü tahrik oluyoruz 😂
00 Yorumlahem memintolar hemde hemcinslerim sarkabilirler
00 YorumlaKendine güveniyorsun yani, olmayanlar napsın 😂
00 Yorumla
+1 yılNe kadar doğru olur inan bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
ama mantıklı bir açıklama vatandaş bilgilensin değil mi?
+1 yılBüyük değilse gerek yok zaten
00 Yorumla
+1 yılUstune giydigin bluze bagli
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdan gelen şoför zenon fara denk gelirse
00 Yorumla
+1 yılsana kalmis bir seydir sarkmiyorlarsa takma
00 Yorumla
+1 yılCok yanlış şeyler bunlar
06 Yorumla- +1 yıl
Pardon?
- +1 yıl
Yanlış şeyler diyorumm
- +1 yıl
Nedie yanlis olan
- +1 yıl
Sütyen siz gezmeyi dusunmen
- +1 yıl
Yaniii ne varmis bunda?
- +1 yıl
Yaw şimdi uzun uzun anlatırdım da gerek yok çok kizla tartıştım giyim meselesini ulkemiz malum sapığı eksik olmuyor... Anla işte tartışacak havamda deilim...
+1 yılHiç kimse takmasa unutulur gider
00 Yorumlaistemeyen takmaz bu kadar basit yani ,
00 YorumlaModa & Stil konusunda 8,9b cevap paylaştı. yok yok yıne de olsun , varlığı yeter
00 YorumlaVallahi biz memnun kalırız 😀
00 Yorumla
+1 yılsonra memelerim neden sarkiyor demeyin de
00 YorumlaBencede takma bosver rahat dolas 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gerek var böyle şeylere
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani?
Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Takma ozaman abla.
01 Yorumla- +1 yıl
Takmayacagiz zaten yazdik oraya. Anlama kitligi?
+1 yılbakınca birisi neden baktın demeyeceksin o zaman
00 Yorumla
+1 yılbizene senn memelelerindenrinden
00 YorumlaZorunda degilsiniz ama bakarlar
00 Yorumla
+1 yılTakama sende bizde baksın giymırız arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen takmıyorum belkide. olmuyir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemelere özgürlük istiyoruz!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyük gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSütyen takmadan rahat edemiyorum
00 Yorumlasarkmaz mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Spor yapildigi surece hayir
Gizli Üye(30-35)+1 yılya sallaniyo 😂
16 Yorumla- +1 yıl
@safadgn safacigim umarim annen de zamaninda boyle ithamlara maruz kaldi hatirlatirim biraz terbiye
Cevap sahibi+1 yıl@safadgn bu büyüklükle alakalı bisey degil. çıplak yürüyen bir erkeğin penisinin sallanması kadar normal.
- +1 yıl
dogru
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri