Çok param yok bazı şeylerden eskisi gibi etkilenip heyecanlanmıyorum?

Yaşim 25 eskiden cogu seyden etkilenir yeni yerler gordum mu heyecan duyardim ama artik dunya uzerinde nereye gitsen cogu sey insanlar dahil birbirine benziyor diye dusunmeye basladim. Dunya da ne kadar paran olursa olsun bu dunya uzerinde bize verilenden fazlasina sahip olamayacagimiz dusuncesine eristim ve artik cokta zengin olmanin ya da baska seylerin farkli gelebilcegini dusunmuyorum. Bu konudan dolayi elindekiyle mutlu olmaya bakacaksin diyorum ama birazdaha para lazim o para da olsa ondanda sıkılıp sanki hep daha fazlasini isteyecegimi dusundugum icin Şu an hayatim sade ve duz sekilde evde geciyor anlayacaginiz cogu insanin imkansizliklarindan dolayi evde oturdugu gibi bende eve kazigi caktim. Cozum aramiyorum artik bir cikar yol falanda evde yatmasi herseyden daha guzel gelmeye basladi arada bir birileri gelsin kapimi calsin olabilir ya da boyle oturup onla dalga gececegim sonra ezilcek iki uc kisi olsun. sonra onlar gitsin baskalariyla dalga geceyim egleneyim hahhaha guluselim yeterli hahahha hadi bunu okuduysaniz sizde ayni benim gibisiniz galiba ya bakalim sizin hayatiniz nasil gidiyor yazinda farkli biseyler yasayan varsa bilelim
Çok param yok bazı şeylerden eskisi gibi etkilenip heyecanlanmıyorum?