Ailem bana çok kötü davranıyor. Abim hergün dövüyor. Ne yapmalıyım?

Polis falan demeyin. Telefonu bile gizlice aldım annemin telefonu. Cidden artık bunaldım. Gerçekten. Annem bana soğuk, babam sürekli azarliyor en ufak şeyler yüzünden. Hep kırıyılorlar. Abim desen ondan neeffffrettt edyorum. Ya hiçbir suçum hiçbir yalnışım yokken gereksiz yere bağırıyor dövüyor saçımı başımı dağıtıyor. 2 yaş büyük. Çok acımasız davranıyor beni anne babamın gözünden sürekli düşürmeye çalışıyor. Yediğime içtiğime bile engel koyuyorlar. Çok ağır başlı edepli biriyimdir ama evden dışarı bile bırakmıyolar. Bir arkadaşım bile yok. Bir kız dostum vardı ondan da ayırdılar beni. Kız düzgün namuslu edepli kızdı. Abim uzaklasdiedi bizi. Niyeymiş? Kız kaşının ortasını alıyormuş. Sosyal hayatım yok. Sevgili ne? Yiyecekmi? Kendisi tıp kazandı diye her istediğini yaptırıyor bize. Babam ona o kadar borcu varken gitdi İphone aldı en yenisi. Bana onu getir bunu getir. Afedersin ders çaşışıyorum diyorum. Getrmeyince odaya salıp öldürürcesine dövüyor. Ağzım yüzüm kan olıyor. Hergün ya hergün. Annem karışmıyor kızını dövmeyen dizini döver diyen cahil bir ailem var. Çok soğutdular beni. Lisede okuyorum maddi durumumuz pek iyi degil. Palyaçoluk yapıp para biriktiriyorum kitaplarımı özel öğretmen paralarını ödemek için. Üniversiteye başka şehir izin vermiyolar. Her işime karışıyolar ya. Abim "ben erkeğim istedigimi yaparım. Ama sen ufak bir hata yparsan seni öldürürüz. " diyor. Çok mutsuzum babam bana 1 kurış harcamıyor. Hipotiroit hastasıyım doktora götürmüyor. Kendimi öldüreyimmi ben ne yapayım çok acı çekiyorum ağlıyorum yazarken.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlen demeyin evlenemem arkadaşlar gözüm -5 numara. Ve çoook büyük burunlu kızım. Bakım yapmam da imkansız. Yalnız ve mutsuz eziyetle yaşamalıyım hep:'((
Ailem bana çok kötü davranıyor. Abim hergün dövüyor. Ne yapmalıyım?