Uzun süredir düşündüğüm bir konu.. dövme yaptırıcam benim için anlamı olan bir dövme ama bu sadece benim bildiğim bir durum yinede kararsızım etrafımda yaptırma diyen arkadaşım çok bişey söyleyin.. Bkz. Dövme

Kardeşim zevkler ve renklee tartışılmaz ama kişisel görüşüm güzel degil bence daha anlamlı ve güzel bir şey bulabilirsin
Sen begendiysen ve sen de anlamı varsa kim ne derse desin yaptır bence hayat hatıralardan ibaret nede olsa
Gannicus vardı spartacuste onun dövmesinü yaptır. Google a yaz gannicus dövmesi çıkar
Kolundaki saatin markasını yazar mısın
Eyvallah
Eğer senin için bir anlamı varsa ömür boyu vücudunda taşıyabileceğin bir anlamsa yaptır
Senin vücudunda başkasını ilgilendirmez anlamı
Benim dusuncem yapma ama yapicaksan da sembol yaptir
Hayir oyle degil nesela yunaca misir ya da ne bilim bilindim sem boler yin yang hamsa gibi seyler köprucuk kemiğe dirsek istune bilege falan hoş
Yani vucut seni istedigin uere istesigink yaptir sen bilirsin
Cevap
3Cevap
sen dövme için başkalarının düşüncelerini neden önemsiyorsun? hatta hiç tanımadığın birilerinin.
benim hertarafım dövme. Insanlar uzaylıymışım gibi davranıyor korkuyorlar lan resmen
bu dövmeyi küçült ve boynuna yaptır bence.
Sims diye bı oyunun amblemi gibi. Çirkin sanki biraz
Kanki kusura bakma da bana çok kötü geldi be.
Senin için önemli olduğu kısmını okumamıştım ama, eğer öyle bir durum varsa boşver kimin ne dediğini kendin için yapıyorsun zaten sen sevdiysen sıkıntı yok.
tencereyle sey yapkak istiyom sana karsi
Anlamsız
Ben beğenmedim :/
Bence de yaptırma
Yaptır
Millet hep diyecek bir şey bulur yaptır sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar