Kızlar maça gidebilir mi? ben futboldan nefret eden biri olarak kızların bu maç sevdasına bir türlü anlam veremiyorum bu erkeksi şeyde ne buluyorlar hâlâ anlamış degilim demekki fanatik olmak cinsiyet dinlemiyor: )
Galatasaraylıyım. Yani.. Fernando Regesi izlemek isterim stadta. Merak içindeyim. Tvden bakarsan, çok fazla gözükmüyor. Ama stadtan herşeyi görürsün. Çıkartırsın hemen oyuncu.
Erkeksi kadınsı diye birşey Yok futbolu ben de çok seviyorum pes de çoğu insanı alt edeceğime de Emin'im ama kadın erkek ayrımı yapmaktan vazgeçin ayrıca kadınların futbolu sevmesi bence çok güzel bişey önyargılarınızı yıkın!
Sporun her türlüsünde kızlarında erkeklerin yanında olmasını ben çok istiyorum.. Çünkü spor evrensel bir olgu ve biz insanlarda kızlı erkekli evrensel insanlarız.. En azından kızlar seyredilen şeyin bir spor olduğunu bir düşmanlık arenası olmadığını biz erkeklere hatırlatır.. Ahlakın tek arandığı yer bazen o spor sahaları oluyor.
Bir Fenerli olarak takımıma aşığım diyebilirim. O sahada ki enerji o taraftar duygusu inanılmaz bence. Babamla zaman buldukça maçlara gideriz çok keyifli.
ya o kriter olarak değerlendirilemez Beşiktaş sevgim çok fazla evet ama sevgili adayımda tek kriter var oda beni kendine aşık etmesi lazım yoksa hayatta olmaz 😂😂
yok be o hurafe inanma hem ne demişler yalnızlık Allah mahsusdur o yüzden illa biri lazım yani bir kartaliçe fena olmaz 😂😂 bu arada hangi takımı tuttuğunu söylemedin? 😂😂
zaten renkler yetmezmi iyiliğide kötülüğüde renklerinde barındıran bir takım yani ayrıca tam kartaliçe diye birşey yoktur biz nasıl malesef beşiktaş diyorsak sizde malesef kartaliçe yani 😂😂
yani kasap demiyelimde hazır önümüz bayram diye aradan beni çıkarmanı istemem 😂😂 daha çok madur olur sonuçta cümleyi sen kurdur nikahı basmada ne yaparsan yap diye 😂😂
Hatunlar kermese falan gitsin bir zahmet Futbol izlemek de oynamak da erkek işi mk her alanımızı işgal ediyorsunuz yeter artık elinizin hamuruyla evde oturun gün kermes falan yapın mk.
En İyi Cevaplar