arkadaşlar şu kıl kurdu sendromu bende başladı makat bölgem çok fena kaşınıyor rahatsız ediyor uyuyamıyorum içimde hareket eden kurtlar olduğunu bilmek midemi bulandırıyor psikolojimide bozuyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılcozum:kilodunu kızgın ütüyle ütüle fakat buhar kullanma kizgin utu cogalmayi onler elini tuvaletten sonra sivi sabunla yika elini azina sokma cinsel deliklerini kasima tirnaklarini kes temiz tut doktara gitmekten utanma muhtemel alacagin ilac vermazol andazol benzeri bisey cigneme tableti 15 gunde bir sadece 2 kere icilir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. hastaneye gideceksin
10 Yorumla
lan ne mal insanlar var ya saglık kategorisinde embesilce yorumları beni çileden çıkartıyor resmen kuş beyinliler be.
öncelikle geçmiş olsun aynı sorun benim oglan kardeşimde vardı cok kcükken bol bol kabak ceekırdeği yedirirdik o döküyor bu abdestini yapaınca... ya da istersen doktora git o ilaç yazar sana11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kötu bıseydrı bılırım acıl doktora gıt baska türlü kurtulus olmuyor bı hap verıyor sabahları ac karnına ıcıyorsun hemen yok oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki hap sadece kaşıntıyımı önlüyor içindekileri dışarı atmana yardımcı oluyormu canım
Cevap sahibi+1 yıltabıkı atıyor zaten tam hatrlamıyorum yannda baska ılacta vardı sanırım dıskıda gözukuyor zaten beyaz beyaz
Soran+1 yılçok sinir bozucu bir durum:( teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılkurt döken ilaçlar var. şişeyi yarısını sabah aç karnına içiyorsun ve bir kaç saat aç kalman gerekiyor kalan yarısını da 1 hafta sonra gene aç karnına içiyorsun ve büyük abdestinle beraber ölü kurtlar kanalizasyona gidip tarihe kavuşuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılNedir bu ilacın adı
- +1 yıl
vallahi unuttum desem inanırmısın. Ama aile hekimleri bile yazar bu ilacı. Bir sürü farklı versiyon ve muadilleri var.
link
tıbbi yardım bölümünü incelersen yardımcı olabilir00 Yorumla
+1 yıldoktora git dostum biliyorm çok rahatsız edici bir durum bir ilaçla kurtulursun ayrıca çok iyi olur yediğin sana yarar hemen git yarın
00 Yorumla
+1 yılYa buraya yazacağına doktora gitsene arkadaşım buradan sana yorum olarak
Kurtlar Vadisi izlemelisin'' gibi marjinal fikirler çıkar ve kesinlikle evde denemeyiniz
Buradan halamlara selamlar10 YorumlaHastaneye gidip bir diski tahlili yaptirin. Hangi parazit olduguna gore ilac verirler. ilaclarla kisa surede gecer.
00 YorumlaSeni ancak belediye memuru paklar canım.
02 Yorumla
Soran+1 yılProfiline bakılırsa seni belediye memurundan başlayıp babana kadar herkes paklamış yavrum öptüm
- +1 yıl
hahahahhahhhahhahahahahahaha gece gece lafı oturtmuşun cok iyi ya hahahha :D bu arada gecmiş olsun :İ( benım ablam ıntern doktor ona bir sorayım :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılilaç alman gerek doktora gitmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakatı görmeden bişey diyemem :P
01 Yorumla
Soran+1 yılHay mk insan olun be.
kabak çekirdeği :)
12 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi