Toplum tarafından sevilmek zor bir durum. Zira herkes kendini üstün görüp diğer insanlara ezikmiş gibi davranıyor. Buna rağmen bazı insanlar kendilerini gerçekten sevdirebiliyor. Bazı kesimde insanların sevgisine ihtiyaç duymuyor.
İnsanlar seni seviyor mu? İnsanların sevgisine ihtiyacın var mı?
sevmek ve sevilşmek çok önemli bir eylemdir bunu korumak çok zordur insanın sevilmesi için hatasız olması lazım tabi her insanda sizi sevecek degil elbet nefret eden vardır siz çevrenizdeki insanları sevmek istiyorsanız onların sizi sevmesi lazım başlıca yani kusursuz olunmalıdır ;)
yine sallamışlar kimsenin sevgisine ihtiyacım yok diye, bu insanlar nankör ve aptal 😄 annen seni sevmese sana bakmadı, baban seni sevmese okutmazdı, beraber vakit geçirdiğin arkadaşların seni sevmese seninle takılmazlardı, yarın bir gün çalıştığın yerde üst kademendeki kişi sana yardımcı olacak ama seni severse?, ya da şu sallayan erkeklere diyorum 😄 hani şu peşinden koştuğunuz aman beni sevsin diye her dakika ilgilendiğiniz kızlar da sizi sevmese ne yapacaksınız? her insan sevgiye ve şefkate muhtaçtır. Her insan başka bir insana her şekilde ihtiyaç duyar burada kendimizi kandırmayalım çıkın artık şu asosyal kafalarınızdan dışarı gerçek dünyaya bir bakın, gerçi burada sabahtan akşama kadar xper kasan insanlara ne diyorsam ben