Ben konsomatrisim. Neden konsomatrislik yapan kadınları dışlıyorsunuz?

Öncelikle merhaba. Baştan söylüyorum; kınayacaksanız, yargılayacaksanız, hakir görecekseniz, aşağılayacaksanız YAZMAYIN. Ben 24 yaşındayım, aslen İzmir'liyim, 16-17 yaşımdan beri Ankara'da gazino ve pavyonlarda konsomatrislik yapıyorum. Yaklaşık 8 yıldır bu işteyim, öyle yıprandım ki, anlatmam mümkün değil. İnsanların saçma önyargılarından çok sıkıldım. Tamam kabul, zorla yapmıyorum bu işi. Tamamen kendi isteğim. Ne tecavüze uğradım, ne de bu işe itildim. Yüklü miktarda paraya ihtiyacım vardı, küçüktüm, çocuktum, cahildim, arkamda duran/sahip çıkan kimsem yoktu, bir şekilde girdim bu işe işte. Başlarda her şey mecburiydi ama artık öyle değil. Devir değişti. Kimse kimseyi zorlamıyor. Zorluyor diyen yalan söyler. O pavyona düşürülme olayları falan yeşilçam hikayelerinde kaldı yani. Ama açık konuşmak gerekirse bayıla bayıla da yapmıyorum bu işi. Yapmak zorunda hissediyorum ve yapıyorum. Kime ne? Ben utanmıyorum ama çoğu kons arkadaşım insanların tepkisi yüzünden bu işi yaptığını söylemeye utanıyor, uçan kuştan bile saklıyorlar bu gerçeği, çoğu da yakıştıramıyor kendine. Zaten çoğu amcasının/abisinin vs. tecavüz ettiği, eşinin terk ettiği, ailesinin boşverdiği insanlar. İçlerinde adam gibi bir ailede büyümüş kadın zor çıkar. Ben dahil hepsinin de psikolojisi bozuk, hiç biri mutlu değil. Zor bir iş yapıyoruz. Neden bu işi bu kadınlara daha da zor kılıyorsunuz? Yargılayınca elinize ne geçiyor? Sizene yani? Bu kadınlar hırsız, sapık, katil, hain değil sonuçta. Biz çapulculuk, hırsızlık, sapıklık, hainlik falan da yapmıyoruz. Sadece işimizi yapıyoruz. Herkes gibi. Konsomatrisiz biz, bu yani! Bize gösterdiğiniz tepkinin onda birini el kadar sübyanlara tecavüz eden sapıklara gösterseniz keşke! Sahi, merak ediyorum. Neden bu kadınları toplumdan dışlıyorsunuz? Neden kötü gözle bakıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam kabul, zorla yapmıyorum bu işi. Tamamen kendi isteğim. Ne tecavüze uğradım, ne de bu işe itildim. Yüklü miktarda paraya ihtiyacım vardı, arkamda duran/sahip çıkan kimsem de yoktu, bir şekilde girdim işte bu işte. Başlarda her şey mecburiydi ama şu an da öyle bir şey yok. Kimse kimseyi zorlamıyor. Zorluyor diyen yalan söyler. O pavyona düşürülme olayları falan yeşilçam hikayelerinde kaldı artık. Ama açık konuşmak gerekirse; bayıla bayıla da yapmıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Özgür olayım istiyorum ya! Çok mu şey istiyorum? Her insan gibi ben de özgürce yaşayabilmek istiyorum. Biz neden diğer insanlar gibi özgür olamıyoruz? Hep diken üstünde yaşamak zorunda mıyız biz? Herkes amel defterini önce kendine tutsun, kimse bana karışmasın. Bedelini ben ödüyorsam hatalarım kimseyi ilgilendirmez. Beddua, hakaret işitmek istemiyorum artık! Sırf çalıştığım işten dolayı kötü kadın ilan edileceksem karakterim yüzünden edileyim, konsomatris olduğum için değil...
Ben konsomatrisim. Neden konsomatrislik yapan kadınları dışlıyorsunuz?