Evli (!) bir adamdan hamile kalmak? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 18 yaşındayım ama kimliğe 5-6 ay kadar geç yazılmışım. Yani şu an kimlikte reşit olarak gözükmüyorum. Büyük bir hata yaptım, 28 yaşında ki adamla birlikte oldum, şu an hamileyim. Psikolojim çok bozuldu, çocuğu benimseyemedim, doğurmak istemiyorum. Evlenmek falan da istemiyorum. Kaldı ki adam evli zaten.(Sonradan haberim oldu) Ona hamile olduğumu söylemedim ama kendisi zaten diyor, öyle bir durum olursa eşimi anında boşar seninle evlenirim diye ama ben bunu kesinlikle istemiyorum. Eşi onu seviyor, benim kadar olmasa da seviyor, çocukları var, çok güzeller... Ben deli gibi pişmanım. Ne yapacağım bilmiyorum. Babam vefat etti, anneme de söylemeye çekiniyorum açıkçası. Söylesem bile annem çocuğu da beni de kabul etmez, annem kabul etse üvey babam olacak adam kabul etmez. Bu çocuğu doğurmak istemiyorum. Kürtaj olacağım ama yaş sorun. Ne yapabilirim? Yuva yıkan kadın da olmak istemiyorum, yemin ederim evli olduğundan haberim yoktu, ben sadece sevdim. Şimdi şöyle düşünüyorum; illa ki çocuğu doğurmak zorundaysam evlenmek istemiyorum, annemin evinde de kalmam, kalamam zaten. Ayriyeten okulum var, okumakta istiyorum. Adam bana ayrı ev tutsa, ben orada yaşasam, ihtiyacım olduğu zaman gelip gitse ama benle yaşamasa. Adamın bunu karşılayacak maddi imkanı var zaten. Olur mu böyle? Yani yaş sorun olur mu? Ne yapacağımı bilmiyorum intiharı bile düşündüm, mantıklı düşünemiyorum, beynim durmuş durumda. Bana bir çare önerir misiniz? Çok ihtiyacım var... 😞 (arkadaşlar lütfen beni yargılamayın, kimse bu durumda olmak istemez)
Evli (!) bir adamdan hamile kalmak? Lütfen yardımcı olur musunuz?