Millet nasil bu arabalara biniyor?

Bursada yasiyorum her kose basinda porsche panamera veya cayenna var. Arada bir maserati guatroporte ve granturismoda goruyorum hele fsm bulvari podyum park civarlarina gidersem illaki bir tane lambodur ferraridir o ayarda bir araba goruyorum hatta daha bugun eve giderken yanimdan bentley continental gt gecti. Simdi sadede gelelim bu arabalar en az 1 milyon -1,5 milyon liralik arabalar hatta 2 milyona bile cikabiliyor. Simdi sozdebturkiye fakir ulke ama simdi bakin biz yuksek gelirki sayiliriz babam muteahhit sirketlerimiz falanda var tekstillede ilgileniyoruz ailemin aylik geliri 50.000 tlnin ustunde ama bindigimiz en pahali araba 170.000 tl hayatimizda arabaya verdigimiz en uc rakam 170.000 tl daha ustune cikmadik hic cikabilirmiyiz cikamazmiyiz daha ustune bilemem ama cikmadik. Biz bu gelirle en fazla 170.000 tllik arabaya binerken cogu kisi nasil 1-1,5 milyon liralik arabaya biniyor. Yani millet kendini asan arabalarami biniyor yoksa benim ailemmi fazla mutevazi acaba anlamis degilim.
Millet nasil bu arabalara biniyor?