Hiç komşularınızla kavga ettiniz mi? Ettiyseniz sebep neydi? Büyük bir kavga mıydı? Komşuluk ilişkileriniz ne durumda? Yoksa kimseyi kavga edecek kadar tanımıyor musunuz? Komşuluk ilişkiniz hiç yok mu?
"Komşu komşunun külüne muhtaçtır" derler, hiç bir komşunuzla kavga ettiniz mi?
hayır karşı komşumuz bir teyze 80 yaşında bazen evine gidip işlerine yardım ediyorum. Hayırsız evlatları var anlatırken gözleri buğulanıyor nasıl üzeyim kavga edeyim onla :(
Geçen yaz dört defa benim yüzümden polis çağıran komşuya sahibim. Bombk bir komşu herşeye bağırıp çağırır ayı ama bana bunları yapamadığından kudurup yalanlarla polise şikayette bulundu. Hatta oğlunu öldüreceğimi sanıp polis çağırdı bildiğin çelik yeleklerle geldiler tam film. Neyseki ben adamı hep kaydettim ve şikayetler iptal edildi hahahayt.
yandaki erik agacinin sahibi olan teyzeye erik calarken yakalandigimda arada saydiriyor o kadar. karsilik vermiyorum cünkü kürtce saydirdigi icin ne dedigini anlayamiyorum sanirim 7 ceddime düz gitse bihaberim 😢
Evet jandarma gelmisti babam da oldurmeyi dusunuyordu😄tum komsular disari cikmisti sesimizden bitanesinin kafasina girgir atmislardi 😄 sonra adam kalp krizi gecirdi babam da ambulans soforuydu goturdu hastaneye ama yetistiremedi vefat etti
Alt komsumla sac bas dalmistik ayni okuldaydik onla unuversitede sevgilime goz dikmisti sacini yonmuştum tokat ve tekme atmistim o gunden beri gormedim😂