Kadin erkek ayrimini sigara alkole bile indirgemek bana yanlis geldi bu nedenle icenle icmeyen arasinda hic bir fark yom sadece sigaranin pis kokusu disinda
Turk toplumunu bilmekle alakali degilki bu kadin olarak bile bunu sorgulamakta bence sadece... Neyse cevabimi verdim sadece pis sigara kokusunu sevmem hic kimsede
Bana göre bir kadın sıgara ya da içki değil, parfüm kokmalı, mis gibi kokmalı. Ayrıca millet de alkol olmadan eğlenemiyor herhalde. Bence çok gereksiz işler. Boşu boşuna günah'a giriyon.
İtici bence diyenler dönüp kendilerine baksınlar. Ben içmiyorum da noluyor diye? Bu tarz şeylerle insanlara çekici itici demeyin gözünüzü seveyim ya, herkesin kendi hayatı.
Bence sevgilinle karşılıklı bir sigara tüttürebilmeli, bir kadeh tokuşturabilmelisin. Ancak bunlar tiryakilik ve adeta keşlik derecesinde olmamalı. Sosyal içiciliğe varım, destekliyorum. :-)
Yani ailesiyle, arkadaşları ile birlikte düzgün bir şekilde veya evinde uslu uslu içiyorsa sorun olmaz ama saçma sapan clup larda barlarda kimin eli kimin cebince tarzında takılıyorsa onu kimse istemez.
Neden itici gelsin ki erkek içince erkek adam oluyorda kadın içince neden itici olsun bende isterdim karşılıklı romantik ortamda kızla alkol almayı bence çok hoş olur
Mesela ben içiyosam onun içtigide bana itici gelmez çünki insan bide kendine bakmalı yorum yaparken dimi yani itici gelen kisi kullanmıyodur sevmiyodur
Kesinlikle itici geliyor. İçmesini bilse hatta bunun üstüne alırı çekici bir biçim de içse bile benim gözüm de o kız iticilik de master yapmış bir kızdır.
Cekici veya itici yapmaz ama alkolun neye benzedigini bilmesi ve zaman zaman tuketiyor olmasi daha iyi. Ben sevgilimle oturup votka, sarap icemeyecek miyim
Tabiki gayet normal nasılki erkek içtimi normal geliyorsa bayan içinde aynısı ayrıca kadında en seksi duran şey dövmedir bence heleki şah damarının ve ayak bileğinin ordaysa tadından yenmez
ben çok yakıştıramıyorum bir bayana bu şekilde bir yaşantıyı kadın güçlü ve asil olmalı hiçbir kötü alışkanlığın kurbanı olmamalı lutfen yanlış anlaşılmasın kimsenin hayatına mudahale edecek degilim isteyen istedigi gibi yasamakta ozgurdur sonucta...
En İyi Cevaplar