+1 yıldostum dur bakalım bir sakin ol kimse kimseyi tipinden ötürü karaktersiz falan demez arkandan konusanlarida dert etme çünkü herkesin arkasından konuşuyorlar. artı kimse seni sevmeyecek diye birşey yok tabii ki sevecek bir gün biri karşına çıkacak ve tipsiz olmak demeyelimde kendi tarzını daha bulamamissin diyelim çünkü herşey tras ve giyime bakıyor ayrıca sen kendine tipsizim der ezik gibi gosterirsen kimse seni çekmez çünkü kimse dert dinlemeyi sevmez. ve sakin merak etme istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim inanmazsan thenekron diye bir üye var o arkadaşa sorabilirsin ona ne gibi yardimim dokunduğunu oda kısmen kendini senin gibi görüyordu lütfen bu intihar falan düşüncelerini de bırak çünkü hayat bir oyun zevk almayı öğren 😉🙂 cevap bekliyorum çünkü seninle çok işimiz var 😉
018 Yorumla- +1 yıl
ben kendimi ezik gibi göstermiyorum kendime de boşuna tipsiz demiyorum. çirkin biri yakışıklıyım derse o zaman millet güler kıçıyla
- +1 yıl
kardeşim neden sakin olmuyorsun sen kendine tipsizim dediğin zaman kimse senin tipin ile ilgilenmediği için hiç çekici gelmiyor ve bu yüzden senden uzaklasiyorlar. sen bambaşka bir insan olmak istiyor musun istemiyor musun? yardım istersen yardım edeceğim istemezsen herkese tipsiz olduğunu bağırabilrsin benim için sorun değil
- +1 yıl
çirkin olan biri yakışıklıyım deme hakkına sahip mi sence?
- +1 yıl
yakışıklı olmak elindeyken neden çirkin kalasın ki?
- +1 yıl
ver 30 bin tl o zaman
- +1 yıl
estetik için mi?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
saçmalama ya kardeşim kusura bakma ama sen tipsiz değil kaderci aptal birisin kusura bakma insanı kizdiriyorsun
- +1 yıl
sen var ya kimseyi uğraştırma valla kimseyi dinlemeyen dikine giden birisin bu yüzden Burada başkalarının vaktini boşa harcama
- +1 yıl
o zaman haklısın bok suratın var de git
- +1 yıl
sen hayatında benim kadar bok suratlısını görmedin kesin
- +1 yıl
niye yalan söyleyeyim
- +1 yıl
kendim vardım 😉
- +1 yıl
o zaman kendini yeterince görmemişsin boy pos var tipinde iyi
- +1 yıl
eski halimi görmeden konuşuyorsun 😊
- +1 yıl
estetik yaptırdıysan mükemmel olursun ztn
- +1 yıl
hadi hadi işine dostum
- +1 yıl
sen işine git sorumu işgal eden sensin hayret bişi ya
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Bir açığını başka şeyler yaparak kapatabilirsin çirkinsen zengin olmaya odaklan veya çok zeki olmaya odaklan bunlarıda dene başarırsan zaten birçok yakışıklıdan daha çok beğenileceğine eminim eğer başaramazsan o zaman intihar edersin.
19 Yorumla- +1 yıl
beğense de ilerde yakışıklı malın biriyle aldatır
- +1 yıl
Aldatırsa yol verecen başkasını bulacaksın para olduğu sürece pek aldatacağınıda sanmıyorum aldatan yakışıklı birinide aldatabiliyor insanın kanında olmasın elvis presley gibi bir adam bile aldatıldı daha ne denir buna hemde elvis ın boku kadar değeri olmayan biriyle aldattı karısı
- +1 yıl
o zaman hayatıma kimseyi almicam ben herkes yakışıklı peşinde çocuk yapan bile var
- +1 yıl
arabayı sen kullanıyosun ama o başka bu başka
- +1 yıl
kadın kendini kullandırtmaz eşya değil kimse
- +1 yıl
valla ben kadını kullansam da kulanmasam da mal ortada yani bişi değiştirmiyor
İnanmayın lan bu o kadar da çirkin değil sadece bakir olduğu için böyle ne çirkin insanlar var yüzü komple yanmış ya da yaralanmış dikiş atılmış Allah şükretmeli bence
218 Yorumla- +1 yıl
senin gözlerin 20 numara miyop o zaman. çirkin olmasaydım bakir kalmazdım
- +1 yıl
o cüsseyle mecbur bakire kalırsın ztn pehh
- +1 yıl
yüzünden belli
- +1 yıl
ne bok atma be. şişman olduğun belli senin yüzünden anlaşılıyor
- +1 yıl
çirkin bok suratlı bir erkek ezik olmaktan başka ne olabilir? o adamı ezik yapan sizsiniz o kadar ezip aşağılayınca adam da eve kapatır kendini
- +1 yıl
he canım he. tanımadığım insanlar benim tipime bakıp tecavüzcü diyerek karakolluk etmeyi de ben belirliyorum doğru doğru
- +1 yıl
gül sen gül o o. ospular adımı çıkardı sen kıçınla gül anca
- +1 yıl
fazla konuşma. özelden kendini kanıtladın sen ztn burda hala kendini iyi gösterme peşindesin sen önce kendine bak
Çirkinlik mi Sizler sadece insanlar için yaşıyorsunuz o ne der bu ne der ay bu bişi demesin şu bişi demesin kusura bakma her koyun kendi bacağından asılır
05 Yorumla- +1 yıl
toplum içinde dış görünüş çok önemli
- +1 yıl
dışını berbat bulduğun birinin karakterini merak eder misin?
- +1 yıl
hehee edersin heehee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
çirkin erkek yoktur. yahu tipsiz bile olsan kendini bir şekild e geliştirip kulturlenirsin ve öyle çekici olursun. tıpkı çirkin kızın makyaj yapması gibi bu da. ama dediğim gibi en çirkin erkeği bile secen bir kız olur.
128 Yorumla- +1 yıl
tipi beğenilmeyenin karakteri merak edilmez
- +1 yıl
sizin bana ön yargı yaptığınız gibi. bkz. tipi tecavüzcüye benzetip polise vermek
- +1 yıl
çirkin erkek yoktur diyen beni görünce fikrini diştiriyor
- +1 yıl
olmaz
- +1 yıl
senin yakışıklı uzun boylu bir sevgilin yok mu? git onun yüzüne bak benim bok suratıma ne bakacan?
- +1 yıl
böyle laflara inanmıyorum
- +1 yıl
valla kısa erkeklerin yanında hiç kız görmedim ben ama uzunların yanında 4-5 tane vardı
- +1 yıl
kültür zeka işi çözmüyor. para da çzmüyor aslında bak adam otel sahibi ama 10 kere reddedilmiş
- +1 yıl
karakteri gayet iyi. yakışıklılar bir posta ver demelerine rağmen kabul ediliyolar neyi bilmiyo ya
- +1 yıl
he tabi istemez. kadın evli kocasını çirkin diye aldatıp yakışıklı çulsuz birinden çocuk yaptı haberi de vardı bunun
- +1 yıl
bok suratımı gördüğünde sende dicen
- +1 yıl
göstermem
- +1 yıl
başlatma özgüvene. çirkin gördüğünüz her erkeği bu ne özgüven şunun tipine bak diye aşağılayıp burda özgüvenden bahsetme bana
- +1 yıl
ona bakarsan erkekler de aynısını kızlara yapıyor. Sen git de şu düşünceni değiştir. Sen söyle şişman kilolu bir kıza bakar mısın? bakmazsın çünkü beğenmezsin. gider en havalı en güzel kıza bakarsın o da sana tipsiz der tabi kız egoludur . Sen de gelmiş tum kızlar aynı diyemezsin.
- +1 yıl
şişman kilolu olan kız da bir zahmet diyet yapsın spor yapsın zayıflasın hobidi gırtlak yemesin. şişman erkeği de kimse beğenmez ve ben bunun için kilo verdim fit oldum kas yaptım şimdi niye şişman birini sevmek zorunda oliyim? boyuna göre ideal birini isterim çünkü kilo senin elinde olan bişi ben burda çirkinlikten bahsediyorum surat şeklinden bahsediyorum sen bana fiziksel özelliklerden konuşuyorsun
+1 yılAmman kanka ya kendinle mutlu olmayı öğren bence bak benimde hiç sevgili durumum falan olmadı pek sosyal biride degilim. Öyle çok arkadaşımda yoktur ama çoğu şeyi öğrenip artık kimseye ihtiyaç duymadan yaşıyorum. Hayatımdanda memnunum 😊
00 Yorumlasenin bu kötü düşüncelerin intahar etmeli bence guzel dusun biraz yokuşa sürüyorsun guzel cirkin sisko zayif ol ama yeter ki mutlu ol en önemlisi mutlu ol ne kadar yasiycaz ki
021 Yorumla- +1 yıl
bana züğürt tesellisi yapma
- +1 yıl
gerçek hayatta çirkinlerin ağızlarına sıçıp bana burda teselli verme canımı sıkma
- +1 yıl
güle güle
- +1 yıl
sizin çirkin erkeklere ön yargılı olduğunuz gibi mesela. adamın tipine bakıp ıyy bu kesin pisliğin tekidir uzak durun demeniz gibi
- +1 yıl
he çok kazandım da kaybedicem alla alla
- +1 yıl
oooff gerçek hayatta yakışıklı erkeklere kasar olup burda bana züğürt tesellisi yapmaya kalkmayın ya
- +1 yıl
özelden adresi veriyim gel kır bakarsın tipim öyle düzelir
- +1 yıl
siz sanki biliyosunuz da ayrımcılık yapan sizlersiniz bir kere. çirkine ayrı yakışıklıya ayrı davranıyosunuz. o yüzden şu ilişki kısmına kimin sorduğuna bağlı diye seçenek koyulmuş
- +1 yıl
sevdiğim şeyler kimse tarafından dikkat çekmiyosa ve yargılanıyosa yapmanın pek bir getirisi olmaz. mesela müzik yapan erkekler sempatik ve çekicidir dimi? ben 9 senedir bu işle uğraşıyorum ama hala beni sempatik gören yok
- +1 yıl
kimse de din iman yok ki hesap versin. gerçi müslüman takılanlar da aynısını yapıyo ya
+1 yılDaha nereye kadar soracaksın aynı soruyu? Kaç yıl daha? Burda yazmak rahatlatıyor mu bari? Sorunu çözüyor mu?
015 Yorumla- +1 yıl
Sanane. Rahatsız oluyısan engellersin beni olur biter
- +1 yıl
Gerçek hayatında şu soruları sorduğunu bilen biri olsa naparsın acaba
- +1 yıl
Var ztn insanlar bana bok suratlı diye hitap edince bende soruyorum
- +1 yıl
Durum aynı.. Ama ben isyan etmemeyi tercih ediyorum.
- +1 yıl
etsen iyi edersin Allah'a küfrederek en azından ona karı kırgınlığını öfkeni belli edersin. adam gibi tip vermeyip hayatımı altüst eden mal yaratıcıya kulluk etmem
- +1 yıl
İyi de bunun tek kötü tarafı karşı cins tarafından beğenilmemek sevgili bulamamak fotoğraf cekimlerinden kaçmak vs yani. Senin evlilik planın var mı o mu suya düştü?
- +1 yıl
ne evliliği ya? bu tiple kim evlenir? evlenen olursa da mecburiyetten evlenir ama aldatır. çirkin bir eşin aldatılma ihtimali %80
- +1 yıl
hayır yani sen evlenme isteği olan biri misin? Eğer evliliği istemiyosan sevgili istemiyosan tipini takma yani
- +1 yıl
ömür boyu yalnızlık çekemem ben ruh sağlığını bozuyo. hz. adem bile havva yaratılmadan önce yalnızmış ve psikolojisi bozulmuş sonra havva yaratılmış. insan doğası yalnızlığa bir yere dayanır sonrası perişan. ayrıca benimkisi sadece yalnızlık eğil nefret bile ediliyorum yani
- +1 yıl
Sana kötü hissettiren insanları da başkaları üzecek aklın kalmasın. Ama şu aklında olsun ki büyük şehirde insan bir hiçtir. Eğer İstanbul İzmir Ankara gibi yerlerde yaşıyorsan kendini her türlü yalnız, yetersiz hissetmen mümkün, bir de insanlar daha kaypak ve kataktersiz patavatsız oluyor. Onun dışında kendine şu soruyu sor, yakışıklı olsaydın hiç çirkin bir kızı üzmeyecek miydin sözlerinle? Özelden konuşursak kendi yaşadıklarımo da anlayabilirim
- +1 yıl
ben çirkinleri asla ezmem. hem özelden ne konuşucaz? sevgilin falan varsa konuşamazsın herifle papaz olamam ben
- +1 yıl
Sevgili nerden çıktı ne alaka sadece kendimle ilgili şeyleri anlatacaktım
- +1 yıl
çok alakası var sevgilisi olan kızlar benle konuştuğu zaman herif geliyo benle tartışıyo yok uzak durcan yok seni asarım keserim yok adres nerde seni dövücem. ben kekoların kıskançlık triplerini çekemem lan yeminlen öldürür katil olurum heee
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
sevgilin yoksa konuş varsa benden uzak dur
Kim kime göre çirkin :) Mesela ben kendimr göre mükemmelim kimisi begeniyor kimisi begenmiyor cokta umrumda :D
017 Yorumla- +1 yıl
resimdeki sensen beğenmemeleri imkansız
- +1 yıl
resim öyle demiyo ama
- +1 yıl
arkadaşım vücut iyi tip iyi boy da uzun maşallah daha neyini beğenmiyon ki? senen kötüleri var kısa boylu tipsiz biri ben işte
- +1 yıl
her neyse
- +1 yıl
tek çare estetik aslında da ona da en az 30 bin tl lazım
- +1 yıl
benim sakalım 15 yaşımda çıkmaya başladı ztn sakalım var gayette düzgün
- +1 yıl
sakal herkese yakışır
- +1 yıl
ya tabi o yüzden insanlar çirkinlere bu özgüven nerden geliyo diye aşağılıyor?
+1 yılsalaklik yaaa saçmalama çirkin erkek yoktur bakımlı erkek vsardir
16 Yorumla- +1 yıl
o kızlar için geçerli. erkekler çirkinse her haliyle çirkindir
- +1 yıl
hayır erkekler içinde geçerli
- +1 yıl
kendini ezmeyi birak
- +1 yıl
kenimi niye eziyim siz eziyosunuz. ztn tarzından belli snn de öyle olduğun
- +1 yıl
eskiden Ben de senin gibi düşünüyordum kendim için ama bu sadece kendini ezmek zavallılık başka bir şey değil ezdirme o zaman kendini Her şeyden önce bakımı yap kendine bak o zaman nasıl Yakışıklı oluyorsun
- +1 yıl
ben hep bakımlıyım hatta vücutta var ama neye yarar tip bok olunca? boyda kısa ztn siz kısa erkekleri itici göüryosunuz
+1 yılkardeşim en az 10 hesap kapatıp açtım hala isyankarsın. Kurtul şu düsüncelerden
Sevmeyen de sevmesin ulan boşver bee18 Yorumla- +1 yıl
bok suratlı bir erkek daima isyanda olmalı
- +1 yıl
Bence boşuna takıyorsun. Üzülüyorsun.
- +1 yıl
Bok suratlı erkek diye birşey yoktur. Biri kaşını sever kaşın güzeldir. Biri gözünü sever. Sevmeyen de sevmesin. Bırak sevmesınler. Sen kendini sev gerisini boşver. Bu suratla yaşayacaksın sen çirkin olması falan diyelim ki sadece seni ilgilendirir. Kimseyi ilgilendirmez. Boyu cok sıkıntı ediyorsun. Bizim kızlar zaten kısalar? yani sen 1.70 varsn kızlarda o civarlarda en uzunu haksızmıyım?
- +1 yıl
hayatım boyunca nefreti görüceksem niye yaşıyorum ki?
- +1 yıl
İyi şeylerde oluyor hayatta bazen. Ölmek kurtuluş değil ki?
- +1 yıl
değil ama bu çirkinlikte de hayat çekilmiyor
- +1 yıl
Kezbanlar için ölmeyi düşünmektense (senin deyiminle) nefreti görüp yaşamak daha mantıklı. bir kezban seni üzdü diye herkes aynı olacak diye birşey yok.
- +1 yıl
sadece kezban değil ki heryerde böyle
Hocam herkesin bir sevemi olur. yakışıklı olmaya gerek yok! Senin bir yanını seven olucakNot yakışıklılık hiç te işe yaramıyor 👍🏻
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fıstık gibi kızların yanında gördüğüm sümük gibi herifler hayal ürünü o zaman. Ayrıca ne paraları var, ne tipleri, ne de sağlam çeneleri.
01 Yorumla- +1 yıl
onlar kullanılmak içindir
+1 yılDe bir gidin öteye yaa.. Çirkinim de çirkinim.. Allahin yarattigi çirkin olur mu hic?
07 Yorumla- +1 yıl
bok surat görmemişsin belli sen
- +1 yıl
Tövbe de. Öyle denmez surata.
- +1 yıl
burda bana müslümanlık taslamayın gerçek hayatta benim gibi erkekleri nası yerdiğniz ortada
- +1 yıl
Nasıl yeriyorlar merak ettim? Ne dediler sana mesela
- +1 yıl
mesela tipime bakıp beni tecavüzcü zannedip polise ihbar eden karakolluk eden münafıklar
- +1 yıl
Vay şerefsizler kesin bilgiye sahip olmadan zan ile iş mi olurmuş?
- +1 yıl
abi polis bile direk suçladı ortada delil yok lan delil yok sabıkam hiç bişeyim yok neye uğradığımı şaşırdım ya
Kimsenin dıs gorunusu kimseyi ilgilendirmez kardesim yuregin guzelse gerisini bosver.
04 Yorumla- +1 yıl
@Teğmen255 sen çok yakışıklısın herhalde kızlar peşinde hergün eve kız atıyon hayat sana güzel ama çirkinler ölürse sen kimi ezip aşağılican o zaman bide bunu düşün
ne alaka bu denizde balık çok başka balıklara bakarsın elbet biri oltaya gelir.
03 Yorumla- +1 yıl
hani nerde? bu yaşa kadar hiç biri gelmedi
- +1 yıl
çirkinin şansı olmaz
+1 yılO zaman ne duruyorsun intihar etsene sen olsen de arkandan kimse ağlamaz dimi hatta herkes mutlu olur oh bir çirkin daha öldü göz zevkimizi bozuyordu diye.
018 Yorumla- +1 yıl
evet kçında kına yakacak olan bir kişi de sensin ztn
- +1 yıl
Kına sevmem ben ya ama olsen de uzulmem 😆
- +1 yıl
birbirimizi ztn tanımıyoruz ki neyine üzülcen. ztn tanısan da tipi görünce nefret edersin ve yorumunda yazdığın şeyi söylersin
- +1 yıl
Şaka maka umrumda olmasin kimse salla kim ne derse desin
- +1 yıl
sen hiç nefret edilmemişsin belli
- +1 yıl
Edildim de takmadim
- +1 yıl
bikaç kişi tarafından ama ben herkesten nefret ediliyorum ailem dışında hiçkimse beni sevmiyor gerçi ailemin sevgisi de sahte aslında
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki
- +1 yıl
diyemezsin anca nefret edersin çirkinlerden
- +1 yıl
Aynen tatlim
- +1 yıl
iyi benden de nefret et küfür et tipini sktiğim de
- +1 yıl
Küfür etmem ben
- +1 yıl
nefret et o zaman
- +1 yıl
Nefretime layık olduğunu dusunmuyorum
- +1 yıl
niye?
- +1 yıl
Çirkin olmanın bana bir zararı yok o yüzden nefret etmeme de gerek yok
- +1 yıl
o kişi senle arkadaşlık kurmak isterse o zaman da mı etmezsin? gerçi umursamazsın onu
- +1 yıl
Insanların dış görünüşü umrumda değil ya
+1 yılGüzellik göreceli kavramdır kardeşim. Takılma bunlara rahat ol
00 Yorumla
+1 yılBende 20 cm malafat var arkamdan konusan neyi kinusuyor iyi biliyorum
00 Yorumla
+1 yılKnk etçeksen et benim de kafamı karıştırma gündem yaratma
13 Yorumla- +1 yıl
kafan karışmasın istiyosan bu soraya gelmezdin birader
- +1 yıl
Manipüle etme milleti
- +1 yıl
sanane kardeşim kendi işine bak yallah tazyik engel
Acil spor salonuna yazılıp , kitap okumaya başlamalılar bence
05 Yorumla- +1 yıl
vücut yapmak kitap okumak bir erkeği yakışıklı yapmaz. çirkin her haliyle çirkindir
- +1 yıl
hehee kültürsüz amele. adamın suratına bakıp ıyy diyince de kültürsüz olduğunu da görüyo musun?
- +1 yıl
bakımsızlıkla alakası yok. çirkin erkek her zaman çirkindir bunun çözümü sadece estetiktir o da uzman kişilerden
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. etmemeli böyle düşünme ayrca böyle düşünürsen hep kaybedersn
00 YorumlaManyakmısın olum annenin göözünde güzelsin o yeter her keze gerisi boş...
00 Yorumlaher korun bir topal alicisi vardir
016 Yorumla- +1 yıl
demiş yalancılar
- +1 yıl
bok suratlı tıfıl bir erkeğin alıcısı varsa ben de bişi bilmiyorum
- +1 yıl
şişman olmasında yüzü önemli değil. çünkü ben fit ve kaslı biriyim
- +1 yıl
güzel kızların egosu tavan burnu havada olur en nefret ettiğim kız tipi
- +1 yıl
peki kısa boy sana göre güçsüz müdür? kısa erkek kimseyi dövemez mi? uzun erkek kısa erkeği kolayca halt edebilir mi?
- +1 yıl
he ben kimseyi yenemem o zaman öyle mi? genelde uzunların yendiğini nerden biliyosun? gördün mü?
- +1 yıl
gönder bana bir uzun erkek ağzına sıçiyim onun o zaman kısa erkeğin de güçlü olduğunu kanıtliyim sana madem sen uzun erkekleri güçlü dayanıklı kısa erkekleri güçsüz çelimsiz görüyon ben onu yere yapıştırdım mı fikrin değişir haliyle
- +1 yıl
kısa erkeklerin de güçlü olduğunu hepiniz öğreneceksiniz
+1 yılBana bir tane fotoğrafını atabilir misin?
019 Yorumla- +1 yıl
niye?
- +1 yıl
Mesaj olarak at.
- +1 yıl
olmaaazz. gösterip küfür ediceksin ben enayi miyim?
- +1 yıl
Ya hayır of. At işte bekliyorum
- +1 yıl
mecbur muyum kardeşim kendimi sana göstermeye? gösterince nolucak?
- +1 yıl
Tamam gösterme sen bilirsin.
- +1 yıl
Bu kişiye bende dedim muhtemelen ileri seviye Troll, zaman kaybı
- +1 yıl
@Tuzsuzzyemek resmimi gösterdiğim insanlara sor bakalım nası bir tipe sahibim? burda beni görmek isteyen 50 kişi tipimi görür görmez küfrederek engelledi
- +1 yıl
Bak kardeşim foto yollarken ispat olarakda elinde bir kağıda yazılmış nick ismin olsun Troll olmadığın anlaşılsın diye sonra bizden tavsiye al önceki yorumunda destek olmaya çalıştım laftan anlamadın şimdi burda da aynı durum yardım etmeye çalışıyorum artı başkalarıda sen sadece bebek gibi mızmızlanıyon...
- +1 yıl
@Tuzsuzzyemek bok suratlı birine ne tavsiyesi vereceksin estetikten başka? ver bana 20-30 bin tl estetik olayım
- +1 yıl
Kimseyi rahatsız etmeyelim.., 4 köşeli odanın tüm perdelerini kapat annen bile yemeğini kapı arasını aralıyarak versin, güzel bişekılde istediğin hayatı yaşamış olun 👋
- +1 yıl
@Tuzsuzzyemek sizin istediğiniz de bu ztn
- +1 yıl
Şunu belirtmek istiyorum senle konuştuğum her sanye karşılaşacağım her bir fırsata bir sanye daha geç ulaşmama sebeb oluyorsun hatta kaçırıyorum
- +1 yıl
@Tuzsuzzyemek kaçırma o zaman kızlarla fingirdeş onlar sana vermek için bekliyolar ztn
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tuzsuzzyemek kıza nasıl da mütevazı ya vayy anasını tabi yakışıklı erkekler hep öyle görünür ki kız beğensin sevsin
- +1 yıl
tip iyiyse karakter sonra gelir ya unutmuşum
- +1 yıl
Doğal halim bu...
- +1 yıl
@Tuzsuzzyemek he canım he doğal halin. sizin gibilerden o kadar tiksiniyorum ki sen buna kıskançlık de ne dersen de. tiksinmemin sebebi bizim gibileri aşağılayıp egonuzu tatmin etmenizdir aslında
+1 yılHer Topalın kör alıcısı var derler
010 Yorumla- +1 yıl
o yalana kimse inanmıyor artık çocuklar bile
- +1 yıl
Trol olduğun o kadar aşikar ki prim yapmaya çalışıyorsun bana göre aşağıdaki yorumları okudum her yorumda bir artniyet arıyorsun ya trollsun ya ağır arızalı
- +1 yıl
troll olmadığımı nası kanıtlarım he?
- +1 yıl
çirkin erkeklerin ağızlarına sıçıp burda iyilik meleği kesiliyosunuz asıl troll sizsiniz
- +1 yıl
Aşağılık kompleksinden kurtul sonra gel sohbet edelim
- +1 yıl
nası kurtulcam? siz beni ezip yerdikçe?
- +1 yıl
Lan kimsenin seni ezdigi yok farkında mısın kendini sen eziyorsun
- +1 yıl
yorumları bir okusana kim kimi ezmiş
- +1 yıl
Bak bu hakkı onlara sen verdin bir insan kendini baskalarinin önünde küçük düşürürür aşağılarsa diğerleri niye seni ciddiye alsın ki
- +1 yıl
bok bir suratı niye ciddiye alsınlar?
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCirkinlik insanin yuzunde degil kalbindedir..
03 Yorumla- +1 yıl
göz zevki denen bişi var
- +1 yıl
O sizin degil karsinizdaki kimsenin zevki..
- +1 yıl
herkesin zevki işte. kimse çirkin birini hayatına almaz
+1 yılKardeş sen komplex olmuşsun
00 Yorumla
+1 yılEtmeli
01 Yorumla- +1 yıl
doğru yakışıklılar size kalcak ne güzel size değer verecek bir çirkin olmicak ezeceğiniz bir çirkin olmicak
+1 yılTedavi görmelisin
023 Yorumla- +1 yıl
yakışıklı erkeğin bana verdiği tavsiyeye bak gerçek hayatta benim gibileri ezer aşağılar burda tedavi gör der hayret bişi ya
- +1 yıl
Bak sana arkadaş tavsiyesi öncelikle bir spora yazıl hiçbir sıkıntı düşünme arkana at spor yaparak kafanı rahatlat aynı zamanda kaliteli bir vücut yapmaya çalış sana gerekli diyet listesini hazırlarım hareketleri hocadan öğrenirsın eğer dediklerimı dinlersen 8 ayda çok fit olursun istediğin kızıda götürün sana tavsiyem bu uygula kazan
- +1 yıl
arkadaşım vücutta yaptım neye yaradı surat boklu olduktan sonra alla alla ya
- +1 yıl
Bildiğin faça insanlar arklarım olur 😂 özgüven tavan herşeyde en iyi olduklarını zannederler neyden kaynaklı fit oldukları için ayrıca 3,4 kız götürmüşlerdır bu yüzden de yapamayacakları şey yok zannederler... sana güven kazanman için yolu verdim
- +1 yıl
Bana şu fotonu yollasana tekrardan diyorum ayrıca boydan yolla cidden vücut var mı bakim... Bence iyi bir fiziği sahip olacağını zannetmiyorum, Maymun suratlı Cemal bile istediği kızları tavladıgına göre o saatten sonra herkes tavlar
- +1 yıl
fit kaslı bir vücutla özgüven gelmez. çirkin bir suratın özgüveni olmaz. bide boyu kısaysa sıçtı
- +1 yıl
Cemal gibi kimse olamaz 😂
- +1 yıl
Sen spor yapmamışsın birader, yoksa özgüven gelmez kelimesini kullanmazdın
- +1 yıl
sana fit bir fotomu atarım görürsün o zaman yaptım mı yapmadım mı
- +1 yıl
Yolla reis
- +1 yıl
yüzünde görünsün
- +1 yıl
yüz olmaz kusura bakma
- +1 yıl
Şakamısın senya, trolsun...
- +1 yıl
ne trolü be? bok suratlıyım diyorum beni gören herkes bunu söyler
- +1 yıl
bu arkadaş trol değil. Canını yakmışlar sadece ben uzun zamandır tanıyorum. Kendisi şimdi beni tanımaz ama iyi bir adamdır. Sadece bazı insanlar onu bu hale getirmiş kimi davranışıyla kimi sözleri kimi bakışlarıyla. Ben o kadar çirkin biri oldugunu dusunmuyorum. Görsem rahatlıcam hani bok suratlıyım dıyosun ya ! ben hiç bok suratlı birini görmedim. Kendine bunu yakıştırma
- +1 yıl
@StolenPazZO beni gördüğünde ilk olur merak etme
- +1 yıl
senin bir kız arkadaşın vardı. O terkettikten sonra sen bu hale geldin. Sen söylemiştin. Başka uzun boylu bir çocukla cıktılar diye. Sebep bumu yani kendini beğenmemenin?
- +1 yıl
Tamamdır reis @StolenPazZo baskı bir zamanda elimden geleni yaptım değişmedi burda da yapmaya çalıştım sabır tükendi bende, top sende
- +1 yıl
baskı: başka
- +1 yıl
Sen böyle insanlardan kızlar ve erkeklerden ne kadar daha nefret ediceksin kardeşim bana onu söyle. Hiç düşünmüyorsun bu nefret nereye gider diye?
Akıl sağlıgından olucaksın. Ben söyliyim sana benı yanlş anlama ama insanları bu kadar önemseme. İyiysen kıskanırlar kötüysende ezerler. Sonuc itibari ile her zaman kötü düşünürler. Senin yapacagın onları boşver mek - +1 yıl
@StolenPazZO beni hep yakışıklı uzun boylu pisliklere tercih ettiler kimse tarafından sevilmedim hep nefret hep nefret ben bunun için dünyaya gelmedim ki
- +1 yıl
kanka seninde söylediğin gibi pislikten başka birşey değiller. böyle şeyler oluyor. Herkesin başına geliyor. Benimde başıma geldi. Yorumu yapan arkadaşında başına gelmiştir belki. Başkalarına her zaman tercih ediliyoruz. Bize yüreğimizi seven birileri lazım. Sırf başkası yakışıklı diye seni terkeden başka bir yakışıklı görüncede elindekne tercih eder.
- +1 yıl
@StolenPazZO o arkadaşı kimse başkasına tercih etmez hergün kız sktiği belli
+1 yılSaçmalama
01 Yorumla- +1 yıl
neyi saçmalama? hepimiz biliyoruz çirkinlere nası davrandığınızı
Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok seviyorum onları
01 Yorumla- +1 yıl
iyi sev beni sevme de naparsan yap
Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. aynen etmelisn
018 Yorumla- +1 yıl
yakışıklı erkeklerde hayatını güle oynaya yaşasın ama intihar etmeleri sizin için bir eksi olur sonuçta ezecek aşağılayacak bir çirkine ihtiyacınız var ortamlarda dimi yanlış mıyım?
- +1 yıl
ama kimi ezeceksiniz o zaman diyorum bu sizin için kötü olmaz mıydı?
- +1 yıl
ama dikkat et o çirkinde sizi ezmesin hayatta herşey olabilir
- +1 yıl
yoo ederim de bir şartla. seni de yanımda götürürüm
- +1 yıl
yok beraber atlicaz kural böyle
- +1 yıl
o tiple bende ayıklarım ztn
- +1 yıl
doğru hergün sikiyosundur da dimi? işte yakışıklılığın verdiği avantaj. Allah sizi severek yarattı bizi sıçtı batırdı
- +1 yıl
kızın arkadaşı da gelsin grup yapalım
- +1 yıl
merak etme ben kese kağıdı geçiririm yüzüme vücudum iyi en azından
- +1 yıl
bnde snn anana bacına sokuyim birader
+1 yılYeter artık
029 Yorumla- +1 yıl
sıkıldıysan yallah
- +1 yıl
Kimi kimin sitesinden koyuyorsun 😂 insan önce düşünce tarzını değiştirmeli ve diğer insanlar için yaşamıyorsun bunu da unutma. Çirkinim diyorsun ki eminim dediğin kadar da değildir. Hadi öyle diyelim sen seçmedin bu bedeni ama bu konuşma tarzını sen seçtin.
- +1 yıl
sizin gibi çirkin erkekleri ezip aşağılayan yakışıklı erkeklere kasar olan kız milletine nası konuşacağımı sormicam. bu yüzü ben seçmedim doğru ama Allah beni hiç sevmemiş ki böyle bok suratlı yaratmış
- +1 yıl
Hiçbir zaman bir insanı dış görünüşü yüzünden yargılamadım. Allah beni sevmediği için böyle yarattı demen oldukça saçma bunu kendin de kabul et. Örneğin David Beckham adam yakışıklı diye şimdi Allah onu daha mı çok seviyor? Böyle bir şey olamaz. Lütfen saçma düşüncelerinden kurtulur musun? Her şey düşüncede başlıyor
- +1 yıl
david beckham'ın bütün kızların hayali olduğunu sen de ben de biliyoruz. Allah onu sevmiş ki öyle yaratmış hayatı güzel geçsin diye. benim yüzümü niye bok etti o yaratıcı? kini mi vardı bana?
- +1 yıl
Gerçekten yani sen bu şekilde olduğuna kendini o kadar inandırmışsın ki iyi niyetle yaklaşan insanlara bile direk tavır alıyorsun. O zaman Allah sadece mankenleri seviyor? Bunu mu diyorsun? Oldukça saçma. Fazlasıyla.
- +1 yıl
kesinlikle öyle yakışıklı yaratılanlar babasının oğlu muydu da öyle mükemmel tipleri var he?
- +1 yıl
Ya başkalarına niye özenip duruyorsun ki anlamadım yani. Madem beğenmiyorsun değişikliğe git görünümünde ama asla başkaları için demiyorum kendin de rahatsız olduğun için.
- +1 yıl
ver bana 30 bin gidiyim değiştireyim. para sıçmıyorum ben affedersin
- +1 yıl
Sana diyecek bir şey yok yani diğer yorumlara da baktım ne deseler illa yok sonra öyle olur şöyle olur bilmem ne bilmem ne laflar ediyorsun. Sen kendinden başka hiçbir kimsenin fikrini kabul etmeyeceksen ve yeni düşüncelere açık değilsen niye soru soruyorsun ki? Bence sen aşağılanmak için soruyorsun ya da dikkat çekmek için yoksa kimse kendine bunu yapmaz.
- +1 yıl
öleceksem bu sizin yüzünüzden olacak burda üzülmezsiniz ama aldığınız günahların hesabını ahirette vereceksiniz
- +1 yıl
bir insan kendi kendine intihar etmez onu o hale getiren sizin şerefsizzliğinizdir
- +1 yıl
Ben ne yaptım da sana böyle konuşuyorsun yahu anlamadım hep bir saldırgan , karamsar tavır. Hesap vereceğim evet ve soruyu görüp yüz çevirmedim yardımcı olmaya , düşüncelerinden kurtarmaya çalıştım ama sen kabul etmedin. Benim vicdanım rahat.
- +1 yıl
sanalda herkes müslüman bir melek ztn gerçek hayatta ne mal olduğunuzu ben biliyorum. böyle konuşup özelden resmimi isteyip de görür görmez küfürü basarak engelleyen pisliklerde vardı
- +1 yıl
Öyle bir insan olsam iki saattir sana yardım etmeye çalışmazdım. Tamam sana göre kötü insanım tamam dediğin olsun rahatla.
- +1 yıl
beni görmek için uğraşan çok kişi var görüp de küfür ediyim diye
- +1 yıl
Resmini istemedim zaten isteyenler de beni ilgilendirmez
- +1 yıl
kusura bakma da senin yardım ettiğin falan yok
- +1 yıl
Çünkü hiçbir yardıma ve fikre açık değilsin
- +1 yıl
tamam en kısa zamanda intihar edicem
- +1 yıl
Bunu kastedmiyorum hep anlamak istediğin yere çekme
- +1 yıl
yardım ettiğini zannedip sonra çekip giden hiç bişi olmamış gibi davranan insanları haz etmiyorum
- +1 yıl
Tamam artık yoruldum ben elimden geleni yaptım sen anlamak istemiyorsun. Umarım bir gün dediklerim aklına gelir ve düşüncelerden kurtulursun..
- +1 yıl
siz önce bizleri aşağılayıp ezmeyi bırakın insan gibi davranın o zaman bu düşünceler gider
- +1 yıl
Kaç saattir yazıyorum hiçbir şekilde saygısız konuşmadım veya aşağılama yapmadım.
- +1 yıl
bura yapmasan nolur ki? gerçek hayatında yapıyosundur kesin
- +1 yıl
Gerçekte tanıyorsun sanki de
- +1 yıl
hepinizi tanıyorum
- +1 yıl
İyi aferin tek iyi sensin
Evet etmeli
11 Yorumla- +1 yıl
o zaman kimi ezip aşağılicaksınız bu sizin için kötü olmaz mıydı?
haklisin valla
026 Yorumla- +1 yıl
ama intihar ederlerse sen kimi aşağılicaksın? yakışıklı erkeklere kasar olmakla iş bitmez
- +1 yıl
ne değişecek? yakışıklı erkeklere gençken istediklerini verdiniz ztn
- +1 yıl
yav he he
- +1 yıl
bircok kisiyle konustm hayatima sadece bir kisiyi oldun oda 1 sene surdu ve cocuk yaksiklida degildi hatta sivilceliydi ama sesi guzeldi giyim tarzi iyiydi he kesn para vardr diyosan oylede degldi normaldi ondan sonrada kinstgm oldu ama hayatina kimseyi almadim ya erkeklere ihtiyacm yok
- +1 yıl
he yakışıklı değildi hee. görüyoruz onları da maşallah brad pitt gibiler
- +1 yıl
alla alla neden benim sevdiklerim bana şans vermedi de daha yakışıklı olan piclerin peşine gitti? bana burda yalan yanlış bilgiler vermeyin hepiniz uzun yakışıklı erkeklere köpeksiniz be
- +1 yıl
çok oğru bir muamele hepiniz aynısınız
- +1 yıl
sen çok mu güzelsin de bana bok suratlı deme hakkına sahip oluyosun kasar?
- +1 yıl
o suratınla özgüven olması komikmiş
- +1 yıl
hah demin farklı konuşuyodun şimdi tipime küfrediyosun bu nası çelişki ya
- +1 yıl
sn yakışıklı erkeklerin peşinden koşarsan böyle olur. onlar veren sever ama bizim gibiler seven kız isteriz sadık isteriz
- +1 yıl
ben sevgilim olmadı diye yakınmıyorum. insanlar beni görünce arkamdan konuşup iğrenç damgalar çakıyolar görüp yollarını değiştiriyolar benden rahatsız oluyorlar. insna gibi gelip tanımaya kalksalar ne kadar iyi biri olduğumu görücekler ama yok tip neyse karakter de oymuş işe bak
- +1 yıl
Allah beni şerefsizz yaratmadı olamam ben öyle hem olsam bile çirkinlikten dolayı 2 kat nefret edicekler
- +1 yıl
bana hakaret edenlere ederim sadece
etmeli
13 Yorumla- +1 yıl
bence de etmeli ama sizin için kötü olmaz mı bu? çirkinleri ezip aşağılayarak egonuzu tatmin edemceksiniz ölürlerse
- +1 yıl
sen kaybedersin kardeşim ben karışmam
hayırrr
01 Yorumla- +1 yıl
sen bir defolsana niye engellemedim ki seni
+1 yılEtmesinler
00 Yorumla
10 ayMaalesef
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?