arkadaşlar neden bitürlü kanseri yenicek tedaviler bulunmuyor..gözümüzün önünde ölüp gidiyorla...çogu hayatını kayb ediyorlar...neden hala çare bulunamadı bu lanet hastalıga:(:(
Cevabın nedir?
Tıp dunyasının her gun daha da gelıstıgını hepımız bılıyoruz..Kanser ve buna benzer hastalıkların tedavılerınınde bulundugunu dusunuyorum ben..Ancak ilaç sanayı yalnızca ulkemızde degıl dunya genelın buyuk rant..Doğrudan ılacı pıyasaya surmek yerıne muadıl ve hastalıgı kademe kademe yok edecek sekılde ılaclar uretıp kendı pazarlarınıda yaratıyor olabılırler..Tıpkı cep telefonlarında oldugu gıbı..Inanıyorumkı androıd telefonların alt yapı calısmaları 90 ların baslarında baslamıstır..Ancak yuksek talep uretıcınınde dogrudan androıd telefon sunmak yerıne her gun her yıl her ay farklı modeller ve bıraz daha gelıstırılmıs telefonlarla yıne pazar kurma calısmaları oldugunu dusunuyorum..Bu ve buna benzer rantlar cok fazla dunyada..Ilac sırketı bır vırus gelıstırır ve pazarı olan veya olmayan ulkelerde dener..Daha sonra bu vırusu yok edecek olan ılacını surer pıyasalara..Kendı pazarını olusturmus olur yanı..Yıne bır ornekle sonlandırayım ; Silah sanayı mesela , sılahın satılabılmesı ancak talepler dogrultusunda gerceklesır..pekı sılah hangı durumlarda onem kazanır? tabıkı savas donemlerınde..Dusunun etnık grupların oldugu bır ulkeyı cesıtlı yollarla provake ederek bır ıc savas cıkardıgınızı? sonuc : muazzam derecede sılah satısı:)))) tabii bunların hepsı komplo teorısı olmanın otesınde degıl sımdılık ama en bastada belırttıgım gıbı..tum bunlara ınananlardanım...
11 Yorumla- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
Bitmez. O biterse ilaç firmaları nereden para yapacak?
Düşünsene bir küçük hap parçasını kaç paradan satıyorlar...
Kanser ne zaman yok olur? Yerine daha güzel süründüren ve ölümcül bir hastalık bulunduğunda.
Ayrıca kanseri tetikleyen şeylerin başında yine ilaç endüstrisinin ilaçları vardır. GDO lu ürünler, hormonlar, zirai zehirler vs... Yani önce zehirleyip, sonra ilacını satıyorlar. İlaç sektörü böyle işliyor işte.36 Yorumla- +1 yıl
evet çok haklısınız)
- +1 yıl
aynı şeyleri düşünmüşüz üstad :D
- +1 yıl
ahaha:D
- +1 yıl
rica:)
Her donemde ınsanları caresız bırakacak bır hastalık olmustur.
Nasıl kı ortacagda psıkolojık hastalıkların caresı bulunmadı hatta hastaların kafasında delık actılar, yaktılar zıncılerdıler
ya da nasıl kı cuzzama bır donem care bulunmadı
nasıl kı veremde bır suru kısı oldu...
Sımdı ıse bunların carelerı var
ama kanserın yok.
Bundan yıllar sonra da kanser ıcın cok basıt yontemlerle care bulunacak
hatta cok daha uzun bır sure sonra, onceden kanser dıye bır hastalık varmıs cok ınsan olmus artık yok dıyecekler...
Yanı her donemde ınsanlar bırkac hastalıkla boyle sınanır...10 Yorumla
+1 yılAslında çareler var ama işi ticarete döktüklerinden ve para kazanma kaygısına düştüklerinden e millette de o kadar para olmadığından dayıyorlar bilindik kemoterapiyi, yavaş yavaş bitiriyorlar insanları, oysa her gün kansere yepyeni, ağrısız, acısız çareler bulunuyor ama ortalıkta yok. Anca haberlerini alıyoruz. Hep ilaç firmalarının oyunu bunlar. Yaa resmen bizim yaşama ve sağlık hakkımıza tecavüz ediyrlar para kazanacaklar diye. , İlaç sektörü kendini canlı tutmak için bizi harcamaya devam ettikçe o bilimler bize daha henüz uğramayacaktır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
50Cevap
Kansere çare buldular ama açıklamıyorlar ihtimali gençlerbirliği'nin championlar ligi kupasını aldı deme ihtimalinden daha düşük. 200 tur kanser çeşidi vardır. kanser hucrenin kontrolsüz şekilde üremesinden oluşur, tek bir ilaç ile yok edilemez. tek bir ilacın kansere daha çok zararı olur. yıllarca kanser türlerinin çoğalmasının sebebide tek ilac destekli kemoterapi, Alexan Flakon, Carbodex Flakon vs 20 30 çeşit ilaç var diyelim. bu ilaclar hucresel bolunmeyı engellemeye calısan ilaclardır. 200 tur kanser türü var ise 30 40 bilemedin 50 tane tür için yapılan kanser ilacları nasıl kanseri önleyebilir. sadece hucresel buyumeyi engelleme yani yok eden ilaclar değil. metastaz oldunmu vucuda yayıldımı hele ALLAH korusun yaşama olasılığın mucizelere kalıyor. kanser öyle birşeyki bu ilaclara zamanla direnc gosterip mustasyona ugrayabiliyor. antibiyotik nasıl duzenli alınmassa saatinde alınmazsa hastalık nüksettiğinde ilacın etkisine karşı virus direnc kazanıyor ise kanserde bu daha yuksek ihtimal. o yuzden her kanser turune karşı ilaç uretmeleri gerekiyor. insanlar sanıyorki antibiyotik alındığında geçen iltihap tek bir ilac ile kanseri yok edebilir. her sene 2 milyar dolar araştırmaya veren dev ilac firması kanseri yendiğinde bunu açıklamıyacak, kazancını yuze besyuze katlıyacakken saklıyacak bunlar uydurma sozlerden baska birşey değil. bende isterimki lanet hastalığın tedavisini bir an önce bulsunlar.
ALLAH tan dileğimde bunun tedavi yontemini bize göstersin.00 Yorumla
+1 yılKim demiş çare yok ?
Bazı insanlar kanser üzerinden para kazandıgı için hastalıga care yok aslında var ama bilim adamlarına izin verilmiyor. Cünkü kanser hastalıgının bir ilacı cok pahalı ve milyonlarca insan kanser hastası tedaviyi verirsen nasıl para kazanıcaklar O_o ?
sonra silah a gelelim
silah satmak için ihtiyac olması gerekiyor kullanma gereksinimi olması gerekiyor
bunu yapabilmek için teröristler vb eylem grupları var. huzursuzluk ortamı yaratarak
daha fazla silah ihtiyacından insanlar silaha yöneliyor.
mesela suriye neden silah satın alıyor. ?
cünkü içerisinde yaşadıgı iç karışıklık sebebinden.13 Yorumla- +1 yıl
dogru)
- +1 yıl
gizli yapmışım :D istemeden de olsa
üsteki arkadaş ile aynı düşünmüşüz. ama okumadım onun dedikşerini. - +1 yıl
:)
teknik olarak birçok kanserin çaresi var ilaçları ha diyince piyasaya süremiyorlar şuan test aşamasında kanser aslında her türlü tedavisi olan bir yöntem ameliyatları var kemo terapisi radyo terapisi var en kötü ölüp gidiyorsun ama
FMF
Behçet
Ankilozan Spondilit (bende A.S Hastasıyım)
gibi hastalıkların malesef tedavisi yok sebebini bilende yok kullanılan ilaçların faydası neredeyse hiç yok ama zararı bir sürü kullandiğim bir iğnemin intihardan farkı yok hergün heran 11 tane kemiğin kırılmasına eş değer ağrı çekersiniz hiçbir ağrı kesici iğne hap serum fayda etmez hergün Allaha dua edersiniz al canımı diye bir bakarsınız yine yaşıyorsunuz... Ölümde bir nevi tedavi yani...33 Yorumla- +1 yıl
haklısınız)
kanserin sebebi yediğimiz yiyecekler. bırak çözüm üretmeyi tohumları boza boza, yediğimiz hayvanlara gdo lu yemleri yedire yedire daha çok kanser olmamızı sağlıyorlar. kanserin tedavisi sağlıklı beslenmek. akyuvarlar kanser hücrelerini yok edebiliyorlar, her gün kanser hücreleri vucudumuzda ürer ve akyuvarlar yok eder. ama akyuvarlara yok edebilmesi için gereken besini sağlayamazsa vucut, ozaman kanser bağışıklık sistemini yener ve sorun haline gelir. ilaçla falan çözülecek bir sorun değil bu. dokuyu ameliyatla alırsan ancak düzelir, en gelişmiş yapabilecekleri şey nano parçacıkların kandan girip kanserli dokuları yok etmesi. onemli olan bu değil ki, vucudu kanserle savaşacak durumda tutmak ve kanseri başlamadan önlemek önemli onun için de saçma sapan tohumları ektirmeyeceksin.
11 Yorumla- +1 yıl
evet haklısınız.)
Neden biliyormusun çaresi para aslında herşeyin çaresi var ama para olmadığı için insanlar ölüp gidiyor hastaneye gidersin sigortan var mıparan var mıdiye soruyorlar önce insanlık nerde önce insanın hayatını kurtar bakalım para 2. planda nerde önce para para para paran yoksa öl diyo. r
11 Yorumla- +1 yıl
eh tabi onlar için hava hoş dertleri para
canm kanserin çözümü küba da varmış başka yerde olmamasının sebebide abd üretmiş olğu ilaçların bitmemesi bitmesi stoklarında bulunması yüzünden bu hastalığın çözümünü açıklamıyorlar ve o hastalık için kullanılan kemoterapi ilaçları çok ufak bir kavanoz gibi şeyin içinde ve yarısı dolu 18bin lira ücretide allah herkesn yardmcısı olsun
11 Yorumla- +1 yıl
amin canım:(
Kanserın tedavisi var arkadaslar.. Bi dusunun dunya pıyasasını ortalama kanserlı bır hastanın yasama suresı ıle doğum oranlarını bır kıyaslayın.. bıldıgınız orantılı gıdıyor..
ya bu ınsanların sıfası olsa nufusu dusunun? Bıde Pazar payını dusunun tedavı masraflarını vs.. Bırakırlarmı bu pıyasayı baskasına bırılerının cepleri dolacak dıye inatla engelleniyor bazı seyler..10 YorumlaYa bulunuyor ama şöyle; Kanser bir çeşit değil belki de 500 tane ( abartmıyorrum, araştırın netten aynı tür kanserin en az 10- 15 çeşidi oluyor. ) kanser çeşidi var. Bulunuyor atıyorum a kanserine bulunuyor.. Diğerlerine kaynak olması için ilk önce deneyler yapılıyor, araştırılıyor sonra da hayvanlar üzerinde test ediliyor vs. bu gibi süreçler en az 10 sene sürüyor..
10 YorumlaKanser'in çaresi aslında bulundu.Sadece ilaç piyasaya sürülemiyor.Bunun çook derin sebepleri var ama.Burada açıklamak ne kadar doğru bilmiyorum.Biraz araştır bence bulabilirsin ;) Ama umarım yakında piyasaya çözümü sürülür.
13 Yorumla- +1 yıl
inşallah:(
- +1 yıl
degil tabi!
Çözümü var hatta ilaç bulundu fakat elindeki kemoterapi ilacı stoklarını eritmeye çalışan ilaç firmaları bulunan ilaçların piyasaya çıkmasını engelliyor.Onların kemoterapi ilaç stokları bittiğinde ve milyonlarca insan öldüğünde çıkaracaklar ilaçları.
24 Yorumla- +1 yıl
gerizekalılar işte)
- +1 yıl
paralarında kendilerinde canı cehenneme!
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Malesef para yüzünden herşeyle oynar bu Allahsızlar.
32 Yorumla- +1 yıl
öteki tarafta sorulur hesapları)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an kullandığımız cihazlar aslında 10 yıl öncede vardı sadece tükenmesini bekliyorlardı.Bir araba çıkartıyorlar misal olarak söylüyorumismi 'Consept' oluyor bu yani bu markayı 4-5 yıl önce temsil edecek bir araba yavaş yavaş oluyor bu bundan 10 yıl soraki teknolojide var ama elimizdekinin tükenmesini bekliyorlar tıpda da aynı şey varmıdır bilemicem fakat 2005 den sonra çok hızlı gelişdi herşey. Belki bulunmuşdur haberimiz yokdur ?
10 Yorumla
+1 yıltıp her hastalığa çözüm bulsaydı bilim adamları ilahlığa'soyunurlardı
Allah herzaman kapalı bir kapı bırakıyorki insanlar tümden ölüme çare bulupta zıvanadan tam çıkmasınlar diye,kansere çözüm bulunur bu sefer başka bir hastalık baş gösterir ,çaresiz.10 Yorumlabenim 2 tane yakınım kanser. birisi aile dostumuz biriside annemin amca kızı.(evlenmesine 1 ay kala ortaya çıktı gögüs kanseri.ameliyatlı halde düğün yapmak zorunda kaldı) şükür ki ikisininde durumu iyi sayılır:/ babamın amca oğlunun ikisi de kanserden vefat etti. ilaçları yılan zehriymiş. enişte söylemişti:/
10 Yorumlakanserin çözümü tabikide var ama işlerine gelmez biri ben kaserin çözümünü buldum diye açıklama yapsın ertesi gün evinde ölü bulunur neden ? İlaç sektörünün* koyiyim.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle!
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşlar şunu unutmayın, internette araştırma yaparken burada yazılanları okuyan kanser hastaları da olacak. lütfen bilimsel dayanağı olmayan olumsuz yorumları paylaşmayın. ayrıca bakın, ölüm oranları artık eskisi gibi değil. pek çok insan da bu hastalığı atlatabiliyor.
20 Yorumla- 10 Yorumla
Çünkü kelliğe harcanan bütçenin sıtmaya harcanan bütçeden daha fazla olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Hep kapitalizm. Kanseri araştırmak kapitalistlerin pek de umurunda değil aslında.
10 YorumlaBu konuya verilebilecek bir cevap yok. Ben annemi bu illetten kaybettim. Hala kanser dediklerinde tüylerim ürperir, gözlerim dolar.
12 Yorumla- +1 yıl
başım sagolsun:(
+1 yılçare bulunmaz bizim prof. kanser aşısı deneyleri yapmaya kalktı abd gel burda yap yoksa yapamazsın dedi türk hükümeti yapamasın die adamı hergün sorguya aldı hergün gözaltına alıp bırakmalar yıldırma işi adam en sonunda istanbula taşındı daha rahat giderim sorguya die nie bulmalarını istemiolar çünkü kanser ilaçlarından dünyanın paralarını kazanıyyolar çaresi aşısı bulunsa dünya zarar olacak
10 YorumlaBence çaresi var ama ilaç firmaları çok pahalı tedavi şekilleri uygulatarak parayı kırıyorlar ve buna kendi ülkeleride önayak oluyor. Tedavi edip kurtatmaktansa sürekli tedavi adı altında ilaç satmak daha mantıklı onlara göre.
10 Yorumlakanser hücreleri zaten vücudumuzda mevcut önemli olan o hücreleri aktif hale getirmemek,o da bu GDO lu ürünlerle çok zor.
hiç düşündünüzmü neden kadınlar meme kanseri oluyorlar? çünkü bütün ilaç sektörleri o yönde çalıştıkları için.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Doğal bir şey kalmadı ki yediğimiz meyeve sebzenin tohumundan meyve sebze bile çıkmıyor haliyle öyle olur yani
10 YorumlaÇünkü bunun araştırılması engelleniyor. Aslında artık kanseri yenebilecek teknolojiye ve bilgi birikimine ulaştık. Ama bunu dünyadaki sistem engelliyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanser Grip gibi tek başına bir hastalık değil ki her uzvun ayrı kanseri var... Ben de kanser olmuştum ama yendim... Allah kimseye böyle hastalık vermesin...
01 Yorumla- +1 yıl
amin)
- 31 Yorumla
- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken teshisde caresi var ama gec kalindiginda malesef yapacak bisey yok.
onun icin arkadaslar düzenli doktora gidip muayne olmakta yarar var.
herseyi yapiyoruzda neden sagligimizi ihmal ediyoruzki ?10 YorumlaErken tanı vs vs. gibi şeylerle kurtarabiliyorlar , Lakin kurtulanın birdaha yakalanma olayıda var.
Buna çözüm bulsalar başka birşey çıkacak gerçi..10 Yorumla
+1 yılNeden bu soruyu soracağına kansere bir çözüm üretmiyorsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
ben mi üreteyim:D
Evet İlaçlar Olsa Geçiştirmek Amaçlı Kullanılıo.
Geçen Bi yazıda kanser tedavisindeki İlaçların Sadece kötü Huylu virüslere Etki Yaptığını felan görmüştüm Belki Kanseride Yenebilirler Bu sayede00 YorumlaAile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı. Malesef sadece uyuyan bir hastalik musait buldugu an tekrr cikiyoo ALLAH korusunn
10 YorumlaGDO lu ürünler yemeye devam ettikçe bizde genetiği birbirine karışmış hücreler sürüsü ile dengezis dokular oluşturmaya devam edeceğiz vücudumuzda.
10 YorumlaHer hastalıgın bir çaresi var . İş onu bulmakta . Belki doğadadır bilmiyoruz. İlaçda bence bulunmuşturda bunların deneme aşamaları yıllar sürüyor
10 YorumlaKemoterapi acı keder demek esrar iç kubar iç keyfine bak dev ilaç şirketleri ve kirli piyasının yüzünden ilaçlar çıkamıyor.
10 Yorumla
+1 yılkansere çare bulunsa başka bir şey çıkacak... insanlar bir şekilde ölecek di mi?
soruna gelirsek, bilim henüz o kadar ilerleyemedi.00 Yorumla
+1 yılO kadar çok çeşitli nedenleri var ki hangi birinden başlayalım ancak sanırım en önemli neden dünya çapında ilaç firmalarının kazandığı paralar.
00 Yorumla
+1 yılneden teröre çözüm bulamıyorlarsa bunun sebebide aynı PARA kansere çözüm bulsalar başka bir hastalık türer neden çok büyük bir rant var ilaç sanayisinde .
00 Yorumlaçünkü 1 kanser hücresi 100 tane kanserle mücadele eden profösörden daha zekiymiş.
şöyle bişeyde var. kör insanlar hiç kansere yakalanmıyormuş. acaba neden.?01 Yorumla- +1 yıl
kim söyledi yalan var öyleleri
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 Yorumla
+1 yılİleride umarım çok basit bir hastalığa dönüşür
31 Yorumla- +1 yıl
inşallah((
Kansere çözüm var kısıtlıda olsa. Abim bundan 15 sene önce osteosarkoma geçirdi ve hala hayatta. Mühim olan erken tanı.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah şifsını versin))
erken teşhis hayat kurtarıyo onun içinde hasta olmasak bile doktorları ara sıra rahatsız etmeliyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulsalar ne olacak .. Yarın Başka hastalıklar Üretecekler .. Sonuç Sağlık Sektörü kadar Paralı başka sektör yok .. İnsan Oğlu doğayı Kirletmeye .. ve İnsan Yiecekleri ile Oynamaya devam ettiği süerece .. Böyle gider ..
00 Yorumlaaraştırmalar devam ediyor verem gibi bununda elbet çözümü bulunur ama çok kayıp vericek gibi illet
10 YorumlaAllah sifa versin, amin
12 Yorumla- +1 yıl
amin
+1 yıl:'( ama deme öyle deme deme :'( üzülüyosun bizi keşke bulunsa ama yok işte :'(
00 Yorumla
+1 yılyok işte sen bul ozaman otur araştır hergun çalış kanser hastalgıın varsa :/
01 Yorumla- +1 yıl
çok komiksin
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. ilaçları pahalı olduğu için bulunsada söylenmez diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha üşşş, daha sivilceye bulamadılar ona mı bulsunlar .p
00 Yorumla
+1 yılRabbim yardimcilari olsun
31 Yorumla- +1 yıl
amin)
aslında tedavisi var ama ilaç sektörü ölmesin die açıklamıyorlar
00 YorumlaKanseri cözumu ilan zehiriyle keçi sütü, fare sütüymüş
00 Yorumlakanserin tedavisi bulunmuş ama kanser ilaçları çok pahalı satmak için uygulamıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan kanser olduğunu nasıl anlar ilk başlangıç alametleri nelerdir desem cevap alırmıyım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanser çeşitlii kanserin tedavisi varki ne kanserini kast ettin ?
10 YorumlaBelki de ilaç firmalarının rantı vardır ?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. ona cevap bulsan baska bir hastalık cıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresnak demek çözümü bulunması zor demek zaten tersten oku anlarsın.
00 YorumlaÇünkü Amerika öyle istiyor. Şaka şaka ahaha
00 Yorumladoğal yemekler yersen kanser olmazsın
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri