Annem sürekli torun istediğini söylüyor?

Arkadaslar daha gencim 24 yaşındayım annem evlenmemi ve cocuk dogurmami istiyor en az iki tane torun istiyorum diyor bana ama ben aşağıdaki sebeplerden ötürü Çocuk doğurmamaya kadar verdim,

-çocuk doğuracak olgunlukta ve fedakarlıkta biri değilim. Üşeniyorum. Anne olmaması gereken kadınlar kategorisinde yer alıyorum. Charles Manson'un annesinden daha iyi bir anne olabileceğimi düşünmüyorum hiç bir cana çocuğum olma eziyetini yaşatamam.
-klasik bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum mantığı. Çocuğum bir süper kahraman olmadığı sürece zaten fazla olan nüfusumuza bir kişi daha eklemek istemiyorum çünkü kaynaklarımız bitiyor anasını satayım. Hintliler suriler afedersiniz tavşan gibi ürüyor. Temiz su tükenmek üzere. Napsın çocuğum su savaşlarına mı katılsın (su balonuyla oynanan değil) sonra demez mi bana beni niye doğurdun ya karısı diye
-bilg müh öğrencisiyim sadece bana yetecek kadar para kazanacağım. Çocuğumu sefalet içinde büyütmek istemiyorum
Bunu anneme soyledim gozleri doldu aglayacakti neredeyse. Kardesim de yok. Ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi çocuğum olmak ister miydim diye sorduğumda hiç düşünmeden hayır diyorum. Kendim için istemediğim bir şeyi başkasına zorlamam sizce bencillik değil mi?
Annem sürekli torun istediğini söylüyor?