Sırf bu yüzden son günlerde çok istediğim ve hayalini kurduğum şeyi aklımdan uçurmaya çalışıyorum, evrene mesajlar gönderiyorum engel olamadığım zaman da "bu kadar hayal kurdum kesin olmayacak" diye umutsuzluğa kapılıyorum.
Bir şeyi çok isteyip hayal ettiğinizde sizin de aklınızdan "hayalini kurma, çok istersen gerçekleşmez!" Cümlesi yankılanıyor mu?
bu çok güzel hayal kurabiliyorsun demek ki sen yaşıyorsun bu hayatı bir insan düşünebildiği hayal edebildiği iletişimi kadardır eğer hayalinde bir eksiklik umutsuzluk varsa biraz motivasyon biraz inanç biraz eylem ve sabır gerekir düşün hayal et ve gerçekleştir bunu sen yapabilirsin ne kadar olumsuzluklar doğsa da inanırsan yapabilirsin ŞİMDİ DUR VE ŞÖYLE DE İNANIYORUM BAŞARABİLİRİM YAPABİLİRİM SİZE KİM OLDUĞUMU GÖSTERECEĞİM BÜTÜN OLUMSUZLUKLARI YOK EDEBİLECEK İNANCIM VAR. Bu hayal ettiğin hayal olarak kalmamalı nasıl bir hayal olursa olsun düşünme gücüne sahipsen yapabilirsin.
Bana hep öyle oluyor. Eskiden hayal ederdim neyi istiyorsam her gece o şey için duâ ederdim. Sonra artık bazı şeyleri istemeyi de, hayal etmeyi de bıraktım. Olmuyor çünkü.
Çok isteyeceksin ki motive olasın, başka bir ihtimali düşünmeyeceksin bile, o zaman mutlaka olur. Bizim böyle düşünmemiz gaz, fren ilişkisi, yani eğer olmazsa çok üzülmiyim tedbiri
Hayal edip isteyip çabalamak lazım benim için önceden hayal olan şey yarın gerçek olacak inş 😇 Ve diğer hayallerime bir adım daha yaklaşacağım bu sayede
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir şeyi çok isteyip hayal ettiğinizde sizin de aklınızdan "hayalini kurma, çok istersen gerçekleşmez!" Cümlesi yankılanıyor mu?
En İyi Cevaplar