3 Ayrı falda ÖLÜM çıkıyor?

arkadaşlar benim annemin ve kuzenimin falında babamın vefat edeceği bizim feryat figan ağlayacağımız çıkıyor fala bakan kişi teyzem daha önce aşırı derecede kötü olayları bilmişliği var bizim fallara bakarken konuşamaz ve tüyleri diken diken oldu annemin falında ölüm görünce yarıda bıraktı benim falım da da üzerine ağır bişey düşecek bunu baban duyunca sana gelecek ve gelirken kaza yapıp ölecek dedim allahım korusun inanmak istiyorum ama daha önceden bildiği şeyler var mesela iş arkadaşının falında küçük bir çocuğun kaynar bir şeye düşüp öleceğini söyledi ve 2 gün sonra çocuk kaynar sütün içine düşüp eriyerek cam verdi bu getek yaşanmış bir olaydır bakan kişi öp öz teyzem bizleri canından çok sever ağlayacaksınız diyor anneme sarılarak hüngür hüngür ağlayacakmışım. ne düşünüyorsunuz. mesela kuzenimin falına baktı tabağa bakmadan dilek tut dedi ve o da içinden enişteme bişey olmasın ve güzel bir üniversite kazanayım diye dilek tutmuş dileğin kabul olmayacak dedi resmen tabakta 1 adam tabut taşıyorDu ölüm var birisi elleri yukarıda tabut taşıyor deDi biz şok oldu kadın kaç defa söyledi baktırmayın bana falan diye ama biz dinlemedik
3 Ayrı falda ÖLÜM çıkıyor?