AY HEYT EVRİBADİ 😢😂
Dedikodusunu yaptığınız kişiye hiç yakalandınız mı?
AY HEYT EVRİBADİ 😢😂

Yakalandım. Birkaç defa hemde. bir keresinde telefonu kapattım zannedip halamın dedikodusunu anneme yaparken halam duydu telefonun ucundan 😀 Bir keresinde de okulda arkadaşlarımla bir kız arkadaşımızı çekiştirirken kız arkamızdaymış 😀 Ikisinde de çok mahcup olmuştum 😑😕
Amen tonrem :dd bu işlerde proyum yakalanmadım fksjf
Uuu en sevdiğim 😂
Yok knka yakalanmadım hiç o göz var mı bende yakalanacak 😂😎
Haha bu iyiydi 😂
Teşekkürler 😂
Ricilir 😂
Cevap
8Cevap
evet yakalanmıstım 😂 evde 3 kız yalnızdık arkadasım kuzenim ben. arkadasım wcdeyken kuzenim arkadasım hakkında fikirlerini söylüyodu bana kötü düşüncelerini sonra kız odaya pat diye daldı rezil olduk 😂😂 hemen olayı duzeltmeye calıstık ama kız baskası oldugu yalanini yedi😂😂
Hayır olmadı hiç allah kimseyi bu duruma düşüemesin. dd
Amin 😂
Tam arkamdan geliyormus farketmedim ona cok sinirliydim baya saydiriyordum tabi sonra durdurunca farkettim arkasindan soylediklerimi bir guzel de yuzune soyledim iki kati rahatladim
Öğretmenlerime olurdu genelde ne Zaman arkalarından konuşsak yanımızda biterlerdi
Ben ablaminkini yaparken yakalandm telefn acik kalmsdi :D
Ben de yaşadım. Şöyle oldu sözlümle telefonla konuşuyorduk. annesi saat akşam 11de geldi herhalde komşuda oturuyormuş. Sözlüm de annesine kapıyı açtı nerdeydin falan dedi sonra içeri geçti. Ben de saat kaç olmuş nerdeymiş dedim. Benim sesimde hopörlerdeymiş. Annesi duymuş. Sonra da oğluna kocaman kadınım kimseye hesap verecek değilim kendiyle karıştırıyor demiş. Geldi o da bana dedi işte annem böyle dedi diye. ama ben yerin dibine girdimmm. Ayyy çok kötüüü
Yok, ben yapınca sağlam yaparım. İşi garantiye alıp öyle başlarım yapmaya
Arkadaşıma hararetli hararetli hoca hakkında bişeler anlatıyorum sonra bi baktım kadın tam önümde oturuyor. Gülmeye falan başladık onu da anladı iyice rezil oldum kadının yüzüne daha bakamıyorum
🤣🤣
T. akipp atar mısın lütfen 🙏
Şimdiden tşkler 😊👍
Hayır yakalanmadım :D
Yakalanma da knks aboo 😂
Aynen o nasıl bir yakalanma :D
He valla dhdhdh 😂 bu da malmış
Aynen tam bir mal cidden :D Beceremiyorsun dedikoduyu madem yapma :D
Ahahah biraz gelsin ders verek 😂😂
Aynen ders almaya ihtiyacı var kesinlikle :D
Kesinlikle 😂😍
14 görüş oldu sayemde 2 katına çıktı 😎
Nasıl 😂
ben geldiğim de 13 tü 14. kişi benim
He o zaman sana çatal bıçak seti knks 😂
😂adamsın knk
😎😎
geçen gün oldu öyle bir şey ya :(
ay çok kötü bir durum
Dedikodu yapmıyorum ki.
Pek dedikodu yapmadığımdan yakalanmadım.
Pedere çok yakalandım sayılırsa😂😂
Yakalanmadım ama yakaladım
Kolay kolay herkesin dedikodusunu yapmam
hayır ama dedikodudan yapmam pek
Yakalanmadim.
yok yakalanmadım :D
henüz değil 😑
Evet
yyakalanmadım
Dedikodu yapmam
Yakaladım ben
Harammm