Yakin arkadas problemi :(

Ya cancigerdik cok samimiydik bunun sevgilisi oldu ben direkt 2.plana hatta daha geriye atildim,bunu kabul etse yine sorun degil ama etmiyo.Neyse okullar kapandi biz bir iletisimi kestik 1 ay ama fena tartistik ben sakinleselim diye konusmak istemedim 1 ay sonra baristik gibi bisey oldu sonra ben bunun eskiden cok yakin arkadasi olup da o sira kus oldugu cocukla konusurken sevgili olduk buna deyince iyi * yedin aferin dedi bana tekrar iletisimi kestik sonra dayanamayip bir mesaj attim soguk davrandi basta bulusup konusup baristik gayet normaldik hatta bize engel olmasin kiz sorun yapmasin laf vurmasin diye cocuktan bile ayrildim neyse bizim aramiza bir sogukluk girdi tabi.o kadar sık bulusmak istiyoki her sefer kabul edemiyorum haliyle vay efendim neden surekli o bulusalim diyomus neden hayir diyomusum e benim baska bir hayatim daha var bir ailem var.neyse bu kiz okulunu degistirdi ve güya aramiz iyiyken bir fikir halinde olsa bile soylemedi bitirdim kafamda kesin bitirdim dedim bugun dogumgunumdu duvarima yazdi falan hatta mesaj atti herseyi unutsak olur mu diye agirdan aldim biraz ama yine de deneyebiliriz belki dedim,cok yumusak yuzluyum kiz tekrar dost olmak istiyo ama ben ne eskisi gibi dost olabilirim ne de yeni bir dostluk kurabilirim ama kirilacak diye dusunduklerimi de soyleyemiyorum acikca cunku sinirlenince kirici oluyorum,ne yapmaliyim? :(
Yakin arkadas problemi :(