Annem babama kesin şey yapıyordur sonra o dudaklarıyla beni öpüyor. Aklıma bu gelince rahatsız oluyorum.
Cidden bu konuyu takıntı yaptım arkadaşlar
Cidden bu konuyu takıntı yaptım arkadaşlar
Takıntılı olma herkes oral seks yapmiyo ailen de yapmiyodur bu yaştan sonra fantazi yapcak değillerdir zaten gençliğind3 bile yapmayanlar var yani düşünceni değiştir yarın sende anne. Olcan çocuğun da senn gibi düşünürse ne yapcan o zaman sende yaşama bunu düşünüyosan, ki dediğim gibi onlar da yaşamıyodur zaten oral herke yapmaz öyle
Hmmm... O zaman senin mantığına göre dışarıda kimsenin yemek yememesi gerekiyor. Girdiğin lokantalarda yemek yediğin çatal kaşık, içecek içtiğin bardaklar... Sence kaç insan ağzını sürmüştür? Bunu hiç düşündün mü? Mutlak hijyeni hiç bir yerde bulamazsın..
Bu mantığa bakarsak: Bebekken süt emmemen lazımdı çünkü sen doğmadan önce baban oralara bir şeyler yapmış olabilir
Cevap
22Cevap
Öpecek tabi, Annen şey yapmasa sen nasıl olacaktın, nerelerden bu hale geldin bir düşün.
Bir tek damladan büyük bir insana , yani genç kız haline dönüştün, bu ise annen ve babanın şey yapmasından oldu. İlerde sende şey yapacaksın.
Troll soru.. yapıyorsa da yapsın.. yapmasa bugün sen olmayacaktın
Ya sen ordan geldin ordan. geldiğin yerden mi iğreniyosun cidden 😂
Ilerde ozaman sende kendi cocugunu öpmicen sende yapcan cünkü, yapmasalar sen dünyada olmazdin :)
Sende sapiklik Yok.. sen sapiklikda ilerlemissin... Annen seni Dogurken azina sictini bilinmi?
Sen ne salak birşeysin ya
sakso yapiyor diyemi. sen de epati yap bir gin evl3nceksin
Senin Suçun Yok Baban Malzemeden Çalmış Eksik Atmış Temeli O Yüzden Beyinsiz Doğmuşsun
Zihniyetin daha mide bulandırıcı:(
ne var bunda ananın görevi sonuçta babanı mutlu etmek. Düşüncen saçmalık
sen birine şey yapsan ağzını yıkamayacakmısın?
anormal , nerden biliyorsun?
Yapma birsey olmaz onlar korunuyor m. etme
Mantıklı. belki gece boyu babana sakso çekio.
Yaşları daha 42-43
Yapıyorlardır. Bnmkilerde öncceden yapardı gıcık olurdum. Belki. elşne agzına boşalıo. seks bu hersey olabilir
@Yusufkc realite dostum asdfghm
@Yusufkc herkes sok cikar yapmio neler var neler azxvb
hic normal değil Allahim yaRabbim ya.
Babanın emdiği memeden sende emdin çocuk...
bu düşünceye nereden vardın
ilginç bir düşünce😂
Bence çok saçma sen onlardan doğdun bu paranoya
Sonuçta sende böyle oldun sen de aynısını yapcan
Böyle şeyleri takma
şikayet etçem soruyu
Çok aptalca.
Yapacak bir şey yok
Oha ergen
Leşsin
Ilginç
Töbe est