Ben erkekler hakkında, önceden aksini düşünürdüm ama son zamanlarda anlıyorum ki gerçekten ama gerçekten hepsi aynı. Herkesin foyası er ya da geç ortaya çıkıyor. Peki kadınlar hakkında da bu genelleme yapılabilir mi? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Dipnot: Fotoğraf benimle aynı fikirde olmayanlar içindir.
"Erkeklerin hepsi aynıdır." Sözü hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadınlar hakkında da böyle bir genelleme yapılabilir mi?
ne erkekler ne kadinlar , hicbiri digeriyle aynı degildir. parmak izimiz gibi dusun onlar bile 7 milyar tane farkli farkli... sonucta dunyada 3 milyar erkek ve 4 milyar kadin var... tanidiklarin seni uzmus kirmis tiksindirmis olabilir.. Ama tanima firsatin olmayanlara mal etme bunu.. Mesela ben hep iyi oldum fedakar oldum iliskilerimde... ama hep kaybettim... niye cok deger verdim diye... ama kadinlarin hepsi ayni demiyorum diyemem... bir gun kaderim deki kisi gelcek ve beni mutlu etcek onu bekliyorum...
Kadinida erkegide aynı dediğin gibi er ya da geç herkesin bir poklugu ortaya çıkıyor ya da üzüyor zaten aşkda sevgide yalan Inanmiyorum artik hepsi heves bence gecici eskiden inanıyordum aska filan bu düşüncem yakın zamnda değişti hemen nick ismine takilmayin
Mantiken kimse ayni olamaz ama bu sozun gercek anlami tabi ki de o degil. Sanirim erkeklerin seks doyumsuzlugundan bahsediyor olmali bu soz. Aldatmadan falan. Hayatin gercekleriyle barismalisiniz. Erkegin zaten biyolojik olarak yapisi o sekilde. Her gun 3 civari kisiyi dolleyebilir. Bedeni de buna uygun olarak her gun o spermleri uretecek sekilde yaratilmistir. Psikolojik olarak da oyle davranmasinda bir sakinca yoktur. Hatta su devirde erkek fazlasiyla pasif konumdadir. Buna sukredin bence daha cok tirmalayacaginiza.
ben hiç aynı değil. kimisi karakterinden saygisindan insanligindan ödün verir kimisi saygılı efendi terbiyeli dir hiç ödünç vermez kendinden. kadınlara gelelim 5 parmagimiz bir değil. hepsi aynı değil iyi olanlarda arada gitmesin haklarını yemiyem erkeklerde öyle.
Erkek kız ayırmadan aslında çoğu kez dış toplumlardan etkileniyoruz özentilik anlamında. Bunu daha çok kızlar yaparken erkeklerde bu durumdan etkileniyor elbette. Madem erkeklere yönelik bir soru bende kızlara yönelik instagram takipçilerini gösterebilirim bu takipçileri nasıl kastıklarını merak edenlerin detaylı araştırmasını rica ediyorum.
Herkes hakkinda bu genellemeyi yap bence cunku durustluk diye bisey kalmadi bunu artik erkek kadin coluk cocuk gepsi yapiyo insanligi bitiren bir nesiliz buda bir gercek
@Mustafabskc 3 senedir beraberim benim böyle bir istediğim oldu ciddi değildim denemek için söyledim asla. Ben istemediğim sürece bana dokunmayan korkan bir sevgilim var Allaha şükür
Erkeklerin istediği becermek lakin kendini siktiren kız erkeklerin doğasından anlıyor demekmiş bu devirde bu yaşta adam ciddi ilişki dediyse sana emin ol hergun yatağında seni ister sigara paketi gibi düşün istiyor canın.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > "Erkeklerin hepsi aynıdır." Sözü hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadınlar hakkında da böyle bir genelleme yapılabilir mi?
En İyi Cevaplar