Çok merak ediyorum. Şu lanet uçkura hakim olmak bu kadar zor mu? Bu kadar mı yokluktalar insanlar. Taciz, tecavüz edip, eşeğe-köpeğe-damacanaya-cansız mankene hallenecek kadar. Yahu cidden bazen erkeklerden midem bulanıyor ya. Yapacağınız şey zor değil.. o gözünüze şeyinize hakim olacaksınız arkadaş. Ne biçim iş bu cidden utanıyorum insanlığımdan ya. 11 yaşında kızın tecavüze uğradığı, hamile kaldığı, bebeklerin tecavüze uğradığı, genç kızların yakıldığı, şort giydi diye tekme yiyip çarşaf giyince dalga geçildiği bu toplumda nefes almak zor geliyor artık.. iğreniyorum.. ciddi anlamda. Allah topunun b*lasını versin. Ne cinsel açlık bu. Kızıma tecavüz edecek kadar şu mankeni öpecek kadar. Ne desem az kalıyor içimdeki nefreti açıklamaya. Bunun gibilere ne yapılmalı sizce? Bence halkın önünde şeyleri kesilmeli. Koparılıp köpeklere atılmalı diyeceğim de köpeklere yazık. Bu sitede de böyle insan çok.. yazıklar olsun size gizliye açıyorum hadi dökülün pisliklerinizi. #iamedyline #abazalarhadımedilsin #buneyokluk #şeyinizkopsuninşallah #uçkurunuzahakimolun
Gaziantepte cansız mankene hallenen adamı gördünüz mü?
son aylarda veya son bir kaç sene de o kadar iğrenç haberler görüyoruz ki, dün öz kızını hamile bırakan baba haberini görünce artık iyice ne diyeceğimi şaşırdım. Ben küçüklükten beri haber takip ederim hiç böyle iğrenç haberler görmemiştim, yani son bir kaç sene de iğrençlik noktasında dibe batmış bir durumdayız. Ayrıca geçen köpeğe tecavüz eden birisini dövmüşler, tecavüzcüyü serbest bırakıp tecavüzcüyü dövenler hakkında yaralama suçundan işlem yapmışlar. Valla daha diyecek bir şey yok kapatın ülkeyi gidelim, böyle rezil bir şey olamaz.
Uçkuruna sahip olmak zor değil aslında ama zaman cidden kötü zaman. Bu görüntü nedir cidden? Dün öz kızına tecavüz eden hamile bırakan bugün cansız mankene hallenen, hayvana tecavüz eden, çocuğa tecavüz eden, 9 aylık kadına tecavüz edip öldüren bunlara insan demeye utanıyor gerçekten insan olan, ne denirki? Sözün bittiği yer.
şaşırmadım desem doğrudur olmaması gereken böyle iğrenç şeyler var ülkemizde önlem alınacağına her geçen gün artıyor önlem alınmadıkça kıyamet kopana kadar bu tür rezillikler malesef devam edecek Allah sonumuzu hayır ede
işte bunlar yüzünden ERKEKLER lugatına giriyoruz allahın belası senin gibi hemcinsimin köküne kibrit suyu bune be görgüsüz manken bide kapalı ha acık olsa neler yapacak it oglu it
Eski bir işkence yöntemi varmış bu penis üzerine kafes kafes içine bir aç fare üstten kafese ateş tutarlarmış yanan fare kaçmak için erkeğin organını parçalamaya başlarmış!!! Aynısı yapılmalı
Bu da iyiymiş 😂 Ben de Mall of İstanbul'dayken VS mağazasının önünde meleklerin fotoğraflarını çeken iki kişi gördüydüm dışarı çıkınca gülmekten yarıldıydım 😂😂
80 milyonluk Ülkemizde çıkıyor işte böyle adiler sapık herifler. Allah hepsine hidayet versin inşallah Eğitim düzeyi arttıkca bunlat yavaş yavas yok olacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu insanlara verilen cezalar az kökünden kesicen artık biri birine taciz tecavüz ediomu biri kadınamı dokundu dokunan parmakları eller kesicen net aslada olmaz taciz tecavüz
Kotu bisey ama bunu Mankenler Hani cekimlerde pozlar vererekte yapiyor , Hani dizilerde filmlerde de cok sıkca oluyor? Gozunun onune zaten sokuyorlar bunu canli canli , Cansiz cisme yapinca tepki gostermeniz garip , istedim aslinda anlatmak isteni ama bu da uç boyutu isin.
Bu adama bakip seyiniz kopsun diyorsun ve cogul konusuyorsun her erkek boyle goruyorsun dunyada or... puda var ama biz muamepeyi her kiza yapmiyoruz uslubunla soru sorarsan yakistirma yaparsan sevinirim erkek dusmani :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
E sizde sadece yakısıklı ve zengin olanlarla seks yaparsanız 1 erkege 5 kız düşürse yakısıklı ve zenginlerin kuçusu olursanız adam mankene hallenir tabi😀
En İyi Cevaplar