11 ve 13 yas sünnet icin gec midir? 11 ve 13 yasında yegenlerim sünnetsizler suanda da olmaya ikna edemiyoruz , sünnetciyi eve cagırıp yaptırmayı düsünüyoruz ama büyükler köyde yasadıgı icin orda olacak , sünnetcide aynı zamanda berber göre göre ögrenmis yapmayı yengemler onu ayarlamıs ben yaparım demis, dünden beri yan evin bahcesini hazırladık sünnet yatagını falan ama umarım sünnette sorun cıkmaz bu yastan sonra bidaha olamazlar daha zor olur diye yarın aksam sünnet ettiricez , sünnet esnasında ne gibi zorluklar cıkabılır , sünnet cocugu nası sünnete hazırlanır ( fiziksel olarak) ,
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 yaşlarında köye ğitmek istemiyordum artık korkudan her yaz abdallar denilen sünnetciler köylere gelir yaşı gelmiş çocukları tek tek sünnet ederlerdi. geç kaldığım için de sık sık ne zaman sünnet ne zaman kestireceksiniz laflarını etraftan duymaya başlayınca işin ciddiyetini anlamıştım. Çok fenaydım ama buyudgum için kurtuldum diyede düşünüyor insan o yaşta nasıl yaparlar , kesiceklermiş 😟köyde ne zaman gelseler kaçıp samanlığa köyün cevresindeki bir mağraya saklanır sünnetcilerin gittiğinden emin olana kadar eve gelmez. sonra zafer kazanmış komutan edasıyla gelirdim eve. Artık sünnetcileride tanıyodum çünki... iki kişi gelirlerdi ellerinde ufak bir çanta yaşlı bir amca. Bide onun yanında iri yarı güçlü kuvvetli heybetli biri. Ben ikiside sünnetci sanırken bir ğün arkadaşım ki sünnet olayını bir sene önce tecrübe etmiş.. kirve o dedi. O ney 😉sen olmam kaçarım diyosun ya 👌 eee o dedi senin elini ayağını tutacak sıkı sıkı. paşa paşa kestirecen 😱 anamm dedim şimdi olayı daha iyi anlamıştım. Ama çok zekiydim sünnetciyi elinde çantası bile olmasa tanıyordum. ceketinin gömlek cebinde bir mendil olurdu hep içinde ise ışıl bir ustura. Oysa hep makasla kesiliyor diye hayal ederdim. Hatta küçükken bı makası elime alıp kıstırmıştım ucunu pipinin attığım çığlığa millet koşup yetişmişti. Daha sünnet olurmuyum aklım çıkıyodu. daha fenası ne zaman yaramazlık yapsam hep sünnetçi cagrılıyordu. Başta etkili bir cezalandırma yöntemi ama buyudukçe artık sünnetcinin gelmiyeceğinide anlamıştım taa ki yine bir ğün evde top oynarken vazoyu indirmeme kadar. Evde toplanmış teyzeler annemin ğünü var. üç beş teyze feruzan teyze gene aynı soruyu sormasın mı aklınca. Kız kesilmedimi bu çagırın şu sünnetciyi de kestirelim şunun pipisini !!! Haylazlığımın arttığını artık tınmadığımı anlayınca.. hışımla sinirlendi. Tutun şunun pipisini keseyim bir . Demesiyle sedirde oturan teyzelerden birinin benı yakalayıp bacaklarının arasını sıkıştırması kollarıma sıkı sıkı sarılması ni oldu 😟😟😱😭
07 Yorumla- +1 yıl
Ben yine korkutmak için şaka yapacaklar sanırken. Bacaklarımdan sıyrıp aşşağıya inen şortum be feruzan teyzenin elşne aldığı koca terzi makasını görünce aklım çıkmıştı 😩ni anda pipimi yakalyıp çekmesiyle makasın ters tarafına pipinin ucunu kıstırmıştı. Aglamaya tepinmeye başkadım ama korkudan aklım çıktı. Bu sefer kesiyolardı. Sen daha yaramazlık yaparmısın bu yeter sana dedi. Bırakmalarıyla evden kaçmam bir oldu. bir daha teyze geldiğinde uzak duruyor bana kızacak bir şey yaparsa diye çok uslu duruyordum yanında hatta gözlüğün altından şöle bir bakması bile yetiyordu. Sekiz yaşları falan ama artık teyze isterse gercekten sünnet işini yapabilir diye düşünmüştüm. Resmen trawma yaşattı teyze , oysa daha öncede sünnet şakaları yapılmış korkuyla karışık bir heycan yaşamıştım. Sünnet edicez diye amcaların pipimi tutup çekiştirmeleri korkuyla karışık bir heycan bile veriyodu ama bu sefer şakanın boyutu bende tahmin edememiştim dahası gercekten kesilecegini düşünmüştüm o makasın acısıyla.
- +1 yıl
Daha sonra bir kaç yaz köye gitmedim on yaşlarındayım ya da bitiyor falan sünnet korkusu var ama artık büyümüştüm. kimsede sünetten galan söz etmeyince kurtuldum diye düşünüyorum zorla yaptıracak halleri yok ya 🤨 ilk okul dörde gidyorum artık. Yaz tatili köye gelmiştik. Kapıda kuzenlerle oynarken ,, bir anda kapıda sünnetcileri görmem. Yaşlıca bir amca ve iri yarı heybetli bir kirve. Şaşkınlığımın geçmesiyle fırlayıp kaçmam bir oldu. Çok koşturdular peşimden deli ğibi koşuyordum ama geç farketmiştim bu sefer yolda yakaladılar bir kaç kişi. Nasıl bagırıp küfürler ediyorum. Kaçabilmek için tepinmeye başladım ama zor bela tutup eve soktular tabi o arada evdekiler boş durmamış hazırlanmış sünnet yatağı odanın bir köşesinde , yatagın ucunda bir tepside lokumlar ve sünnetcinin usturası biraz pamuk falan. Yaşım büyük olunca yere yatırmak zorunda kalırız diye yere itinayla döşenmiş ni kaç büyük yastık falan 😰 bu arada biri arkamdan kollarımı sıkı sıkı tuyor ben hala kaçıp kurtulma derdindeyim
- +1 yıl
Felaket bir şey di karğa tulumba salonu getirdiler millet toplaşmış bir köşede akrabalar falan sünneti izlemek için feruzan teyze bile ordaydı. böyle sırıtanlar gülüşenler acımayacak ucundan falan avutmaya calışıyolar bir yandan. Ama kollarımı arkamdan sıkı sıkı tutmuşlar ben ağlayıp tepiniyorum ama imkanı yok kurtulamıyodum. Feruzan teyze gelmiş başımı okşayıp bir şe yok erkek olucan falan diye avutmaya suturmaya çalışıyor karşımda beni sakinleştirmeye çalışıyolar sanırken o karmaşada kot pantalonumun düğmelerinin tek tek açılmaya başladgını anlamam la bacaklarımdan çekip çıkarı verdiler pantalonu durun ne yapıyonuz diye bagırıp küfürler saydırırken. Feruzan teyze bu seferde külotumu bir çırpıda çekip almıştı. Külotumun süzülüp çıkması bir anda öyle fena oldum ki. Çok çaresiz çıplak kalmış gibi hissediyorum sanki sünnete tek mani külottu. öyle çıplak kalınca pipim fırlayıp ortada kala kaldımı. Ğülüşmeler falan utanıyorumda kesilecek korkusu bir yandan kötü olmuştum korku ve heycandan
- +1 yıl
Benim paniğim tepinmelerim artınca onlarda ecele etmeye başladılar bir an önce sünneti bitirip yataga yatıracaklar iş bitecek ama öyle kolay olmaya niyetim hiç yoktu. Kendimi kaybetmiş gibi çırpınıyorum tutmakta zorlanıyolar. öyle panik olmuşum ki o yaşta aklım çıkıyor korkudan pipim iğne ğibi olmuş ben tepindikçe sağa sola sallanıyor artık ne kadar korku heycan duyduysam gülüşmeler . Falan ☹️Bi an arkamdan tutan kişi ve bir daha gelip beni yere yatırı verdiler mi. Yaşım büyük olunca daha iyi zaptedebileceklerini düşündüler belki ama kolumu tutuyolar bacagımı kurtarıyorum. boğuşmaya başladık. O sırada kirvem gelip omuzlarıma çöktü iki kişi de bacaklara. kirve öyle sıkı bastıyor ki ki üst tarafımı oynatamıyor ama backlatımla sürekli tekmeler savurup kurtulmaya çalışıyorudum. bir ara artık kımıldayamaz olmuş artık yapacak bir şey yok gibi gelmişti. O an sünnetcinin bacaklarımın arasına oturup pipimi yakalayıp sertçe bir sündürdüğünü anımsıyırum koparacak gibi. 😩
- +1 yıl
O an bittim korku dan öyle bir şey ki nasırlı sert parmaklarını hissettim pipimde çok fena acımıştı öyle hassas ki. Daha önce yapılan sünnet şakaları tutulup çekilmesi falan acıyla karışık tatlı bir heycan verirken bu sefer çok başka bir acı hissetmiştim bir kaç kez çekiştirip ovalamaya başladı meğer uyuşssun diye yapıyomuş bir yandan da dikkatim dağılsın ama ben daha beter olmuştum. Öyle iğne falan yok sünnetçi uğraşıp sıkırken pipimi uyuşması için. elimi kirveden kurtarıp panikle pipimi sıkı sıkı kavradgımı anımsıyırum belki utanma belkide kesimi engellemek için öyle bı kaptım ki açtıramıyolar artık. Bıraktırdılar ama baktılar artık zaptedemiyolar. Kaldırın artık bu sonra sünnet olsun falan bıraktılar hemen ayaga fırlayıp bı köşeye çekildim. Kesimiyecekti artık ama bir yere ğitmeme izinde vermiyolar. Sakinleşeyim diye bekliyolar bu arada oda çok kalabalık kaçccak bir uerde kalmamıştı... kesilmeyecek deniyor inanmıyodum ama baktım ki yerdeki yastıklar falan toplanıyor galiba kurtulyodum🤔
- +1 yıl
Yerdeki yastıklar falan toplandı ortaya ahşap saglamca bir sandelye getirdiler. Kirvem de benle uğraşmaktan yorulmuş olcak ki gelen sandalyeye oturdu. Geçti artık bitti sünnet hadi dediler külotunu falan giysin kıyafetlerim baktım kirvenin elinde gel üstünü giydirelim artık... tamm artık yastıklar gitti kıyafetimde geri giydiricekler. El mahkum geldim kirvenin yanına. sanfalyenin ön-ne gelince bacaklarının önüne aldı beni arkamı çevirdi. külotumu giyecem artık utanıyorum zaten. kaldırdım bacaklarımı tam külotu giydiricek. bacagını kaldır kolunu indir derken bir anda belimden yakalayıp dizlerinin üstüne ata bindirir gibi oturttu belimdem sıkıca yakalamış şaşkınlaşmıştım ama yine tepinmeye başladım inmek için. Anladım ki yine tutmaya calışıcaklar ne yapmaya calıştıklarını anlayamıyodum yine elimi atıp pipimi sokıca tuttum bir şey yapamasınlar diye. Sonra yardıma gelen bı kaç kişi ve kirvenin bileklerimden yakalyıp pipimi bıraktırması sıkı sıkı elimi tutyordu birileride ayak bileklerimi
- +1 yıl
Ayak bileklerimi tutan kişi hafifçe yukarı kaldırıp paçalarımın altından ellerimi uzatmasıyla kirvenin bu sefer ellerimi üstten kavraması bir oldu neler oldguna anlam veremıyodum sanki kollarımla bacaklarımı baglamışlar gibi. artık tekme falan atamıyordum o korkuyla ellerimi kıstırıldgı bacak aramdan kurtarmaya çalışıyor var gücümle kollarımı çekiyordum.. o da ne ben kurtulmaya çalıştıkça bacaklarım iki yana kendiğinden acılıyor kapayamıyordum. çok efna olmuştum böyle bir şey hiç duymamıştım adeta kendi kendimi kıstırmış gibi direndikçe bacaklarım açılıyor ne elimi ne kolumu kurtarmıyordum hiç duymamıştım böyle sünnet yapıldgını galan atladaşlarımdan zaten çok geçmeden iki bacagım saga sola ayrılmış bende hareket dahi edemez hale gelmiştim bile... çok çaresiz bir drum acılan backlarımın arsında pipim kabak gibi ortada kalmıştı çok utanıyordum görüyorsunda her şeyi bı kaç daha kıvrandım ama kirve daha bı sıkı zaptetti ellerimi bir şe yapmıyodum artık 😱
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@soran muhakkak doktora götürün bir rahatsızlıkları olabilir bende olmuştu Benim hikayem çok tuhaf Ben iki defa oldum ilki 10 yaşında evdeydi bütün akrabalarım ordaydı beni izlemişlerdi gelen sünnetçi yaşlı bir adamdı bende kilolu olduğum için gömük penis varmış adam bilmediği için hatalı kesti kuzenimin sünnetinde annem çağırmıştı gel oğlum sünnetçi amca baksın diye ben annem teyzem halamların yanına gittim annem donumu indirip sünnetçi bey oğlanın pipisi çok küçük sanki hiç sünnet olmamış gibi dedi tabi bu arada nenem halalarım teyzem felan hep pipime bakıyor ben utanıyorum elimle felan kapatıyorum ama halalarım elimi tutuyor sünnetçi baktı bir daha sünnet edecez dedi ben 12 yaşındayım o ara yeniden bizim akrabalar toplandı herkes benimle şakalaşıyor annem altıma yaptığımı söylemiş sünnetçiye sünnet öncesi sünnetçi herkesin ortasında bir daha altına yaparsan hepsini keserim dedi ben tabi utançtan yerin dibine geçtim. En kötü tarafı birde sünnetlerimin ikiside kameraya alındı akrabalar 3. filmi bekliyoruz diyorlardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbanyo yaptırın kıl tüy varsa temizletin sünneten öncede çişini yaptırın
yanlız evde olması çok kötü bende evde oldum bütün herkes izledi özellikle kızlar izledi buda benim daha çok utanmama neden oldu psikolojik etkisi uzun sürüyor diyebilirim081 Yorumla
Soran+1 yılSünnetten önce çiş niye
Cevap sahibi+1 yılsünnetçi sünnet yaparken işemesin diye
Soran+1 yılÖyle olabilir mi ya
Cevap sahibi+1 yıluyuşma az olursa kasılıp olabiliyor
Soran+1 yılYapan oldu mu sen gördün mü
Cevap sahibi+1 yılevet küçük yiğenim o küçüktü çiş ysptıramadık biraz attırdı sünnetçinin yüzüne
Soran+1 yılOyy kıyamam o zaman çişini kesin yaptıralım üstüne işemesin sünnetcinin
Cevap sahibi+1 yılaynen iyi olur
Soran+1 yılSünnette tutmak gerekir mi cocugu
Soran+1 yılEvde olacakta yatakta mı yerde mi iyi olur ya da masada
Cevap sahibi+1 yılsünnetçi gerekeni söyler
Cevap sahibi+1 yılyatakta olur
Soran+1 yılNası gerekeni söylüyo
Cevap sahibi+1 yılyatakta veya masada rahat olur 3 kişi tutsun şunu şunu hazırlayın diye
Soran+1 yılYerde yapiliyo bizim burda yere bisi seriliğ üstüne yatıyo cocuk tutuyolar sonra kesim
Cevap sahibi+1 yılizleyecen mi sende
Cevap sahibi+1 yılsünnetçi nasıl rahat etmek isterse öyle yapıyor
Soran+1 yılİzlerim tabi
Cevap sahibi+1 yılherkesr izletmeyin özellikle yaşıtı veya küçük kızlara
Soran+1 yılZtn önce kücük yigenimi sünnet ettirirz ona bakan büyüğüne bakmak istemez ama nası yapar bilmiyorum belkide ikisinide yanyana koyar birini uyusturunca diğerini keser ama öyle olsada diğerinin pipisini kapatırız sünnetliğini giyer
Cevap sahibi+1 yılyani büğüyü biraz ayıp kaçar sana gösteriyormu büyüğü pipisini
Soran+1 yılGöstermiyoduda sünnet mevzusu cıkınca gösterdi ztn ben banyo yaptırdım o sırada da gördüm
Cevap sahibi+1 yılben utanırdım gösteremezdim bide o yaşta sen banyo yaptırınca ereksiyon olmadımı
Soran+1 yılE ben ablası sayılırım normalde göstermiyodu misafirlikte falan arada kardesi gösteriyodu ben sünnet olcam diye digeri yasıtları dalga gecer diye göstermezdi sünnet olcak diyince yayıldı tabı ztn cocuk yani bende actım bakalım neyi kestircen göster dedim bisi demedi bisi de olmadı
Soran+1 yılOlmadı hyr
Cevap sahibi+1 yılyaşı büyük sonuçta biz o yaşta masta başkamıştık
Soran+1 yılYok valla utanmaz benden simdi gitsem yanına açar pipisini gösterir ama korkuyo tabı aksama sünneti var kücüğü simdiden cıplak geziyo ztn
Cevap sahibi+1 yılpeki sünnet derisini geri çekip gösterdinmi yeni halini
Soran+1 yılGösterdim
Cevap sahibi+1 yılne dedi tepkisi ne oldu
Soran+1 yılAcıcak mı diyo bende acıcak diyorum yakan değil yani ama güzel olcak diyorum arada indirip bakıyo pipisine böyle olcak dimi diye gösteriyo
Cevap sahibi+1 yılben enson benden 4 yaş büyük halam yıkadı 12 yaşındayım pipimi yıkarken ufaktan ereksiyon oldum daha da yıkamadı ondan sonra rahat ettim
Soran+1 yılAa ayıp valla halan sonucta niye kalktı o pipi
Cevap sahibi+1 yılerkek olsaydın anlardın elinde olmuyo çünkü eline alıp yıkayınca istemesende etkilenirsin
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılkendini bir erkeyin yerine koy vajinanı biri kucalasa tahrik olmazmısın kaldıki erkekler kontrol edemiyorlar
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılyani demek istediğim erkeklerin penisi beyni dinlemiyor misal kuzeninde olsa seni çıplak görse kötü düşüncesi olmasa bile etkilenir
Soran+1 yılYok ya
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi sana art niyeti olmasa bile etkilenir
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılne zaman dı sünnet
Soran+1 yılOldu sünnet
Cevap sahibi+1 yılbugün mü oldu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılkimler izledi nasıl oldu ağladımı anlat biraz
Soran+1 yılEvdeydik sünnetci geldi iste sünnetliği cıkardı yatırdık yere iki bacagını actırdı acabildiğin kadar ac dedi actı birilerini tutturdu bacakları kolları biri tuttu odaya dolustu herkes zaten herkes izliyo donu cıkardı pipi meydanda kaldı cocuk bakmayın bagırıyo fakan
Soran+1 yılSonra isfe oynadı pipisiyle igne yaptı kesti cok agladı
Cevap sahibi+1 yılaynı benim sünnetim gibi olmuş bende kızları çıkartın diye ağlıyordum
Soran+1 yılSonra büyüğüne geldi sıra izledi o kardesini çişi geldi gel dedim ablam ben sana yaptırıuım cıbıl cıbıl cıktık bahceye gittik işettim bir güzel sonea bunu yatırdık kestirdik bir güzel
Soran+1 yılSonra acık kaldı gelen gecen bakti pipilerine pet bardak koyduk
Soran+1 yılBüyüğüne yogurt kabı koyduk acıp baktı herkes tabı meraklılar
Cevap sahibi+1 yılutandırmayın çocuğu ya göstermeyin herkese etkisi büyük olur
Soran+1 yılE yeni sünnetli görcekler tabi kesim zor oldu zaten acsın pipisini göstersin herkese sünnetli sünnetli
Cevap sahibi+1 yılsonra bu erkekler niye sapık diye kızıyorsunuz bari sadece büyükler baksındı
Soran+1 yılBüyükler bakıyo zaten teyzeler amcalar kaldırıp masallah diyip kapıyolar bazı amcalar kaldırıp bakıyo bası sünnet ettmis diye
Soran+1 yılKendide gösteriyo zaten
Cevap sahibi+1 yılküçükler bakmadı yani
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılne yalan söyleyeyim benimkine bakan benle yaşıt kızları kandırarak bende onlarınkine baktım ama zorla değil tabiki
Cevap sahibi+1 yılaklıma gelmişken söyleyeyim bunun sapıkla alakası yok sadece karşı cinse merak ve binevi ödeşmek işte küçükken böyle saçmalıklar oluyor işte
Cevap sahibi+1 yılaklıma gelmişken söyleyeyim cocukların ilaçlarını geciktirmeden verin ve özellikle pansumanı ihmal etmeyin benim pansumanı ihmal ettik iyleşmem çok uzun sürdü
Soran+1 yılYok yapıyorız pansuman
Cevap sahibi+1 yılbenimki yapışmıştı çıkarırken yara ettiler 1 ay boyunca süründüm
Soran+1 yılİşerken zoe oluyo
Cevap sahibi+1 yılilk gün zor oluyor illaki
Soran+1 yılEvet çok
Cevap sahibi+1 yılbana işemek pek zor gelmiyordu ama hafiften bile ereksiyon olunca çok canım yanıyordu
Cevap sahibi+1 yıldikiş attılarmı
Soran+1 yılAtmadılar yok , kaçıyo altına çiş hep
Soran+1 yılTemizliyoruz altını
Cevap sahibi+1 yıl
pansum yapıyormusunuz
Soran+1 yılYapiyoruz çok şişti pipisi
Cevap sahibi+1 yılilk zamanlar şişiyor normaldir sonra kücülüp eski haline dönüyor
Cevap sahibi+1 yılbaşı çok belirgin oluyor değilmi
Soran+1 yılEvet kücülcek abisi pipisi
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılküçütünü bilmem de büyüğünün acısı biraz çok olur
Cevap sahibi+1 yılkuzenlerin nasıl oldular
Cevap sahibi+1 yılburdamısın aklıma bişey geldi onu sorayım
- 1 yıl
Sünnet olurken adamın yüzüne eşemesin diye mesela benimki gibi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ya sünnetçi berber ne demek niye risk alıyorsunuz çocukların hayatı söz konusu öyle saçma şey mi olur her işi ehline bırakın yaa
61 Yorumla- +1 yıl
@hayalmee sana katılıyorum beni de ehil olmayan biri sünnet etmişti Benim hikayem çok tuhaf Ben iki defa oldum ilki 10 yaşında evdeydi bütün akrabalarım ordaydı beni izlemişlerdi gelen sünnetçi yaşlı bir adamdı bende kilolu olduğum için gömük penis varmış adam bilmediği için hatalı kesti kuzenimin sünnetinde annem çağırmıştı gel oğlum sünnetçi amca baksın diye ben annem teyzem halamların yanına gittim annem donumu indirip sünnetçi bey oğlanın pipisi çok küçük sanki hiç sünnet olmamış gibi dedi tabi bu arada nenem halalarım teyzem felan hep pipime bakıyor ben utanıyorum elimle felan kapatıyorum ama halalarım elimi tutuyor sünnetçi baktı bir daha sünnet edecez dedi ben 12 yaşındayım o ara yeniden bizim akrabalar toplandı herkes benimle şakalaşıyor annem altıma yaptığımı söylemiş sünnetçiye sünnet öncesi sünnetçi herkesin ortasında bir daha altına yaparsan hepsini keserim dedi ben tabi utançtan yerin dibine geçtim. En kötü tarafı birde sünnetlerimin ikiside kameraya alındı akrabalar 3. filmi bekliyoruz diyorlardı.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
11 ayBen 12 yaşımda köyde olmuştum 🙁yaşı olmaz aslında ama çok korkup kaçtım falan çok zor geçti ama çoçuğu korkutmandan yapmalısınız … mesela ben kaçınca yakalyıp getirdiler kirvem bile bulmuşlardı kirve olcagım ellerimi bacak arama kıstırıp değişik ni şekilde elimi ayagımı tuttu. kımıldayamadım bile nası elimi ayagımı tuttu bacaklarımı açtıysa sünnetci şıp diye kesti çok acımıştı tabi çok ağladım sonra.🥲
00 YorumlaALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN
Kadın sünneti gibi erkek sünneti de yasaklanmalıdır. Sünnet sağlığa zararlıdır. Sünnet, çocuk hakları ihlalidir, erkek haklarına tecavüzdür. Sünnet dini bir gereklilik/farz olmadığı gibi, cinsel zevki %51 ila %80 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır20 YorumlaSünnet öncesi banyo yaptırın sünnet derisini geriye siyirip pipi başını iyice temizleyin acitmadan sünnet derisi darlığı varsa sünnet derisini geri çekerken canı yapabilir belki. Cisi varsa yaptırın idar kalıntıları kalabilir sünnet derisini geriye yine canını acitmadan nazikçe siyirip pipi başını yıkayın. Ben hâlâ böyle yapiyorum kendim için. O yüzden sünnetsiz hiç sorun olmadı hep temiz kaldı. 😊
02 Yorumla
+1 yılSünnet kadar kötü birsey yok bu hayatta
Hersey tamamda iğne vurunca uyusturulunca varya öyle bir acı yok maalesef kızgın iğneyle yapiyolar ateşe batitilip yapiyolar büyük adam dayanamaz ona çocuk nasıl dayansın bide sunnette iğnenin bitmesi 10 15 dk sürüyor ben 1998 yılında 8 yaşında olmuştum bilirim o acıyı00 YorumlaBizi 5 yaşında yaptılar şimdiki nesil 20'li yaşlarda olacak utanmasa 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılDimii
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğişik sünnet fantazileri sabah plajdaydı sünnet akşam köye gitti yarında boğazda olur lütfedip cevap yazmayın trolün kralı burda
00 Yorumla
+1 yılBöyle birşeymi olur hastanede olunur. narkoz verilip yapılır. berber sütcinin ne işi var 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyomus kac kere yapmıs
- +1 yıl
Ben senin parmağını keseyim acırmı birde hastanede dokdur kessin acırmı. hangisi daha güzel olur daha cocuklar o acıya dayanırmı ya kötüleşirlerse ya fenalaşırşarsa düşünmeniz lazım :)
Soran+1 yılCocugu kesmicez pipisini kesicez 🤣
Yaş olarak geç değil berber falan değil de doktor bulsaydınız daha iyi olurdu fiziksel olarak hazırlık nedir anlamadım
087 Yorumla
Soran+1 yılNası hazırlayalım cocugu sünnete iste
Soran+1 yılKıl tüy cıkmamıs zaten çişinide yaptırırız unutmazsak
Soran+1 yılKesimde sorun cıkar mı 13 yasında zorlık cıkar mı
Soran+1 yılNerelerde tutmak lazım hangi pozisyonda kesim daha iyi olur
Soran+1 yılToplu sünnetlerxe fakan ayakta yapıyolar
Soran+1 yılO zaman yere örtü serelim tutması daha kolay olur sünnet cocugunu
Soran+1 yılBiliyor biliyor söyledik 4-5 kisi tutar iste cocugu pipisinide biri tutar kesimi yaparlar
Soran+1 yılKacmaz çişe beraber götürürüz ya da kacmasın diye sünnet olcagı yere kap getirir orda işetiriz
Soran+1 yılDeriz canım ama daha önce izledi sünnet köyde falan bir arkadası oldu aynı sunnetciye o zaman demis arkadası cok acıdı hepsini kescek sandım falan bu da korkmus cocugun sünnet derisi uzunmus baya adam kesince göstermis cocukta hepsini kesti sanmıs
Soran+1 yılYok orta ya baktık bir kere pipisine kücük parmak kdar , korkutuyoruz arada zaten makas gösterp kırt kırt falan
Soran+1 yılKorkuyor altına kacırıyolar cok anlatınca haha
Soran+1 yılZaten hergün sünnet videosu izletiyoruz anlasın nası olcagını diye
Soran+1 yılSünnetliğini giydiriyoruz antrenman sünnetci ac diyincd burdan accaksın fakan
Soran+1 yılSünnetciyle tek basına olmak istiyomus tamam dedik bilmiyo herkesin odada olup onu tutacagını o yüzden nerden accam dedi bende dedim sünnette bunları giymiceb sünnet elbiseni giycen alttan yapcak dedim
Soran+1 yılUyurken pipisini tutuyo zaten
Soran+1 yılE olmak zorunda sıkısıyo fermuarlara hem sünneti derisi
Soran+1 yılKorksun napalım
Soran+1 yılBu yasa kadar kaçtı kaçtı ertlediler simdi kestircek napalım
Soran+1 yılOlmaz öyle 13 yastan sonra sünnetlik yok
Soran+1 yılOlur mu olmaz öyle sünnetlik giyilir
Soran+1 yılKacında oldun
Soran+1 yılE sende gec olmussun nasıldı
Soran+1 yılUyuttular mı
Soran+1 yılİyi bari
Soran+1 yılKöyde olcak yazdım ya sünnetci gelcek
Soran+1 yılBu aksam olcaklar
Soran+1 yılEvet canım
Soran+1 yılEvet kremle ovalıyormus pipiyi
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılEvet tabi canım bir arkadasım 15 yasında olmıs herkes görmüs amcaları babası fakan tutmuslar evin ortasında o daha zor acıyosun yatıyosun
Soran+1 yılEvet donu bir acıyosun mal meydanda yatırıyolar izlettiriyolar bide kesimi
Soran+1 yılBagırınca herkes gülüyo
Soran+1 yılEvet herkes izler bizde
Soran+1 yılBakalım görelimde sünnetini güler miyiz gülmez miyiz bilemem
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBiz izliyoruz vallahi adettir sünnette izlenir
Soran+1 yılİşer
Soran+1 yıl2 saate sünneti var zaten kesilcek pipisi
Soran+1 yılSabahtan beri işetiyorum
Soran+1 yılSünnette işemesin diye
Soran+1 yılİşedi
Soran+1 yılYok vallahi tam kesicekken şırr işeyiverdi yataya attıra attıra :D
Soran+1 yılKendi korktu ya hahah herkes güldü
Soran+1 yılE kac yasına kadar olmadı büyümüs pipisi adam kremlerken ucunu cıkardı ileri geri yaptı baya uzundu sünnet derisi bu kadar gitcek dedi oda kescez zaten ortadan kacmaya kalktı o sırada damla damla geldi zaten tuttu herhalde kescekken işemeye basladı
Soran+1 yılYapıldı coktan kesim zor işiyolar ben işettiriyorım
Soran+1 yılYürüyemiyo hic pet şişeye işetiyorum yamuk yumuk işiyo zaten durmuyo oynuyo pipisi
Soran+1 yılEvet ya
+1 yılkorkutmamak ve sakince bunun bir operasyon olduğu konusu çocuğa açıklanmalı
00 Yorumla
+1 yılNasil gecti sunnet merak ettim herkes merak eder gerci
02 Yorumla
Soran+1 yılZordu çokk
- +1 yıl
Neden bu kadar zorlastiran ne oldu
+1 yılGeç tabi , 13 olan ergen olmuş :) çavuş hazır ola geçer. Neyi bekledınız şmdye kadar
08 Yorumla
Soran+1 yılSünnetini görsün diye
- +1 yıl
Kimin sünnetni
Soran+1 yılKendi
- +1 yıl
Sebep 😂
Soran+1 yılBilsin diye
- +1 yıl
Bilince nolck :)) gerk yok bunun için geç olması saçma
Soran+1 yılKesimi görsün diye iste
- +1 yıl
Boşver sene
10 ayyaptırın bitsin uzatmak iyi değil asla emin olun
00 YorumlaSünnet olmasına gerek yok
40 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk bayağı acı çekecek
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
büyük yaşta yapınca acı fazlalaşıyor, bu yaşa kalmamalıydı, neredeyse cinsel aktivitesi ve kendini tanımaya başlama yaşı
Soran+1 yılAma olmalı yani
- +1 yıl
2-3 yaşında yaptığınla bu aynı olmayacak
Soran+1 yılYani tabi ama olamamıslar simdide yaz tatili olmaları gerekiyo
- +1 yıl
niye küçükken yapmamışlar?
Soran+1 yılBilmiyorum ki sebebini büyüsün diye beklediler belki
- +1 yıl
zavallı çocuk
Soran+1 yıl:(( yapcak bisi yok yarın olcak
Aktif misiniz?
00 Yorumla