Hayatınızı değiştiren dönüm noktalarınız oldumu? Tam herşeyden vazgeçip kendinizi bıraktığınız umutlarınızın bittiği anda mucize gibi beliri veren hayatınızı bam başka bir boyuta taşıyan olaylar yaşadınız mı? Dipnot: Var deyip geçmeyin çok özel değilse bunu paylaşın 🙏
Tam her şey bitti deyip kendiniz bıraktığınız her şeyden umudu kestiğiniz bir anda karşınıza çıkıp hayatınızı değiştiren olaylar oldu mu?
Birgün hayattan bıkmış bir şekilde yürüyodum sonra aklıma intihar etmek geldi çıktım köprüye aşağıdan i*bnenin biri atla la4n şerefs6z dedi bnde bekle geliyom huur çocuğu dedim indim adamı yakaladım. Adam da dedi ki bak senin hayatını kurtardm. Bende doğru diyon Allah senden razı olsun dedim helalleştik eve gittim.
Yok artık... İntihar etmeyi düşünecek kadar sizi boşluğa düşürücek hayatınız için çok üzlüdüm gerçketen allah bidaha yaşatmasın intiharı aklınıza bile getirmesin. 🙏ama adamla aranızdaki şeyler inanılmaz komik.. filmlere konu olacak bir an.
sevdiğim kızı arkadaşlarıma söyledim ve onlarda ona söylediğini ve sapıkça şeyler söylediğini söyledi yalan attıklarını söylediler kız zaten beni sevmiyodu iyice nefret etçeni düşündüm hepsi şaka oldunu söyledi o anda huzura kapılmıştım çok detaylı anlatmadım biliyorum ama fazla açık olmasına gerek yok
Ailesinin yanina getirdi beni ailesiyle kaliyoruz. Geldim o gun hazirliklar nikah islemleri felan basladi 1 hafta sonra hem dugunm hem nikahim yapildi. Evimizi birkac ay sonra ayircaz
Madem sorulardan rahatsızsın neden cevap veriyosun. Bende cevp verdiğin için merakıma yenilerek soruyorum rahatsız olduğunu hissedemedim medyum olmadığımdan olsa gerek kusura bakma yorumun için sağol
Ya mucize içimizdedir. Bunun başka birinde aranmasını anlamsız buluyorum. Onlar sadece birer araç. Bakış açısı meselesi, olaylara anlam yükleme meselesi bence 👍🏻
Aynen öyle kaderimiz böyle ama bu kaderde bizim için yazılmış güzel şeylerde vardır hep kötü yaşicaz diye bişey yok. Ama neden haşa gelmiyor o güzel şeyler bilmiyorum "önce dert sonra ikram" allah önce dert verirmiş sınav yaparmış sınavdan geçtikten sonrada ikram.
Ne güzel ya maşallah... benimki kimbilir nerelerde sürtüyor hangi çiçekten bal alıyor şimdi.. Ben buralarda sıkıtılarla boğuşup nefes almaya çalışırken. Pis kütük.. Oda benim karşıma çıksa ne olur 😞😞mutluluğunuz daim olsun bu arada sizin adınıza sevindim 🙏
Tüh olsaydı az konuşur o olayın içinde bulunan diğer kişiler hakkında gıybet ederdik biraz değişiklik olurdu senden umutluyudm hayal kırıklığına uğrattın beni😞
Sayılmaz mı😍😍😍 harika bir konu hemde 3 seneden fazla yüzüme gözüme kan geldi insanların hayat hikayesini dinlemeyi çok seviyorum ilk gününden son gününe kadar dinleyebilirim özelmi?
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tam her şey bitti deyip kendiniz bıraktığınız her şeyden umudu kestiğiniz bir anda karşınıza çıkıp hayatınızı değiştiren olaylar oldu mu?
En İyi Cevaplar