Bir dahaki sene için Bir Kız olarak Kara Harp Okulu na başvurmak istiyorum ama ortam ve koşullarla ilgili hiç birşey bilmiyorum.
Yardım edermisiniz?
Yardım edermisiniz?
her sey tos pembe gozukur ya oyle degildir zordur 1000 kisi katilir 10 kisi alinir
Yok artık 😂😂
Başvuracağın yerde tüm bilgiler var buradan sorma boşa
Cevap
2Cevap
hava harbi kazandim
aynen
daha mulakatlar falan var ama 390 ile harbiyeye çağrıldım
teşekkür ederim hayırlısı herhangi bir sorun varsa sorabilirsin kara harp ve askeri liseden birsürü arkadaşım var birçok şeyi biliyorum :D
boş zaman yok daima iş odaklı çalışma uygulanıyor. arkadaş ortamı muazzam zaten kara harbe girmeyi başarırsan ordaki kişileride seviceksin ast üst ilişkisi derken polis kolejlerinde olduğu gibi millet birbirine ast üst psikolojisi yapmıyor komutan ne derse o. birçok spor dalı var yüzme dövüş sanatları at biniciliği vs vs iki sporu seçerek yapabiliyosun. sonuçta unutma orası bir harp okulu savaş ve savunma üzerine yetiştiriliyorsunuz psikolojik baskı fazla. bazı temel kurallar vardır mesela koğuş (oda)'daki arkadaşlarının sabah uyandiktan sonra yataklari düzgün seninki değilse komutan sadece sana değil tüm arkadaslarina azar çeker veya ceza verir herzaman dayanışma içinde olmayı öğrenmeniz için askeri psikoloji... dersleri savaş stratejisi, spor, bilişim, elektronik vb. dersler var harp okulundan mezun olursan hem subay oluyorsun hemde birçok alan muhendiside olabilirsin. neyse inşallah kazanirsin harbiye hayati başkadır hiçkimse unutamaz :D
kac kac kac askerıye oldü😨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar