Borcunu vermeyen arkadaş?

Herkese merhaba , benim borcunu vermeyen bir ÇOK YAKIN arkadaşım var. Daha onceden kuçuk miktarda (100 tl) bir borcu vardı , onun yarısını verdi. Daha sonra tekrar ufak bir mebla borç istedi. Neyse çocukluk arkadaşıyız diye o bize gelir , ben onlara giderim yani lafını yapmadım bir gün verirsin dedim. Iste 2 ay geçtı , benim işime yaramayan birseyler vardi onları bir mağazaya satmayı düşünüyordum takribi 400-500 tl lik birşey elimde durmasın istedim. Mahallede konuşurken ona da boyle birsey lazimmis , dedim lazımsa eğer arkadaşız diye çok daha ucuza veriyim sana diye.200-250 ye verdim çocuğa. işte o kadar ucuza verme parasini vercem ben ayıp ediyosun felan filan dedi bide. Zaman gecti para yok ben lafini yapmiyorum 2 ay daha gecti bunlara gidiyorum annesi parasini versene cocugun diyor.(Annesi sever beni aileler yakin). Cocuk ya tamam felan diyor bende ortam gerilmesin diye tamam sonra verir diyorum. Adam parayi spor salonuna gitmek icin vermis. Ya parayi hic vermesin umrumda degil ama beni saf salak mi saniyor? Bali soylesin ya veremicem diye annesinden borcumu odicem diye aldigi parayi spor salonuna veriyor ki bende ayni salona gidiyorum. Bu duruma çok sinirlendim ne yapmam lazım?(Maddi durumlari çok iyi degil hani çocukla aramızda iyi gel desem gelir işim duşse yakınsa da yardım eder ama niye böyle oldu sıkıldım artık)
Borcunu vermeyen arkadaş?