Hayat kahpe mi? Şerefi olmayan insanlar türedi mi? Paralar geldi dertler bitti mi? Kapılar açılıp, paralar saçalıp, kızlar sarhoşların masasına meze oldu mu? İnsanlıkla satın alınan değerler, insafsızca tüketildi mi? Kan ile gelen kan ile gitti mi? Şeref ile mükafatlandılan arsızlıkla ödülendirildi mi?
🎲İnsanlar kahpe kalleş ve şeref yoksunu
güvensiz? Bu hayat kahpe❗
Sizce neden insanlar kahpe❗neden kalleş böyle?
Değer verdiğim insanların ölmesi benim acı çekmeme neden olmuyor. Ya da doğanın bana mutluluk vermiyor. Sen insansın, bende... Sen nasıl öğrendin insan olmayı... Bana da öyle öğret insanlığı... Ömründe bir insan değiştirir isen bu değişim 100000 kişinin zerrede olsa değişmesine sebebiyet veriyor. Bu sadece o değiştirdiğin insanın ölene kadarki etki ettiği insan sayısı. Birde onun değiştirdiği insanları düşün... Sen diğer insanları umursamaz isen hep gelecek nesil daha kötü yaşayacak. Belli bir yaşa kadar sadece geçmişinin istekleri ile hayatına yön verdin. Okul okun hayatı öğrendin. Hep geçiş öğretti. Ama geleceğe de kim olduğunu öğretmen lazım. İşte ben buyum gelecek diyecek kadar sıradışı olabildin mi? Yoksa gelecek kaygısı ile yok mu oldun...
İnsanoğlu çiğ süt emmis.. vefa ne bilmez sadakat zaten hak getire.. işi düşünce gelir işi bitince gider! Çoğu zaman adam gibi gitmeyide beceremez o serefsizler illa vurur kırar acitir kanatir.. bir iz kalsinda beni hiç unutmasin diye! Unutma sende !!!
Bos ver sen dogruluktan dogru olmaktan vazgecme yalanlarla kazanacagina dogrularinla kaybet birak serefsizler kahpeler turesun onlarin arasinda en temizi kalmak bile buyuk bir meziyet unutma insanlar azla yetinmeyip hep daha fazlasini istediklerinden bu haldeler nedenleri ve nicinleri cogalrabiliri? guven pahali birsey artik insanlikda ucuz insanlarda kisiliklerde ararsin mutsuz bedbaht olursun artilarina bakip onlarla mutly olmalisin bu cok zor heleku insanlarda kin haset rekabet o kadarki insanlik kayip araniyor bulursan haber ver!!
Hayattaki insanlara pozitif baksanda negatif baksanda şerefsiz olan kendini belli eder. Biz sırf böyleleri yüzünden üzülürsek işte olan ozaman bize olur. Evet gerçek hayatta çok böyle insan var paraya köle olan rütbeye, sitatüye köle olan birçok insan var biz onlarla bir olmamak için uğraşmalıyız.
Hayat aslinda cok iyi.. Ama hayatimizda ki insanlar bizi bu düsüncelere itiyor.. Yani etrafimizda ki insanlari dogru secmemiz lazim.. Ha iyi bir insanin kötü secimler yapmasi onun kötü oldugu anlamina gelmiyor insan oldugu anlamina geliyor.. Bunu da unutmayip insanlari her sekilde kabul edip iclerinde bir seytanin oldugunu unutmamak lazim :/
Hayat hep acımasızdı, sen görmek istemesen de kötü insanlar hep vardı. İyilikle kötülük savaşmasa biz onların hangisini seçmemiz gerektiğine nasıl karar verecektik?
En İyi Cevaplar