Evet yine bir takıntım Suriyeliler. Her konu başlığı altında söylerim (Bilmeyenler yadırgayan soru açıyor çünkü.) Eşi savaşamayacak duruma gelmiştir, bizim ülkemize gelmiştir, eşi Suriyededir çocuklarıyla gelmiştir. Çok Zor durumdadır eyvallah, yardım etmişliğim var kimseye ezdirtmem de. Amma velakin, buraya gelip de yardım ediyorlar nasılsa diye yan gelip yatarak, ülkesinde savaş varken burda karılarıyla fingirdedikleri zaman benim tepem atıyor. Ne yardım ederim ne de hoşgörülü olurum, nefret ediyorum açıkcası. Elin suriyelisi üçer beşer sıçarak doğuruyor, benim askerim orada üçer beşer şehit oluyor. Hak mı lan bu? Son söz olarak da çok severim bakın bu sözü: iki Türk yanyana gelirse devlet, iki suriyeli yanyana gelirse 5kişilik aile olur. Hadi eyvallah
Cevabın nedir?
+1 yılSuriyeli olarak, vatanınıza gelip sataşan suriyeliler adına özür dilerim bütün türk milletinden, onlar Suriye'yi ve Suriye halkını temsil etmemelerine rağmen. Güzel bir deyimimiz var " elinin parmakları benzer değildir diye" Her milletin iyilik yapanları da kötülük yapanları da vardır Türkiye'ye hiç ömrüm boyunca uğramadığıma rağmen lakin bazı suriyelilerin hırsızlık, dilencilik, kötü davranma, değersizlik ve tecavüz gibi neler yaptığını okuyup kabullenmedim tabii, ayrıca da güzel bir deyimimiz var " ey garip olan edepli ol " diye ,, kimse kötü bir kimseden kötü bir davranış görse bunu bütün millete genel saymasın çünkü birinin kötü olana görüş açısı değiştiği gibi iyi olana da görüş açısı değişebilir. Burada yazılan bazı yorumlar beni şoka uğrattı resmen, gücendim biraz ama türk milletinin birçoğunun suriyelilerden o kadar nefret ettiğini sanmadım, ve aynı şekilde bunu genel bir ilke olarak saymadım çünkü türk milletinin ne kadar samimi, hoş ve sokulgan olduğunu iyice biliyorum, sizi sevdiğim için dilinizi öğrenmiştim zaten ve bütün yorumlayıcılardan ve soranın kendisinden rica ederim ki ülkenize gelen misafirlere hem Türkiye hem de kendiniz hakkında güzel bir fikir verin, bazıları haketmediklerine rağmen ama siz kendinizi temsil ediyorsunuz onlar da kendilerini ,,, uzattığım için özür dilerim ve Türkiye inşallah hep huzur, mutluluk ve gelişim içinde kalır
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Gaziantep'te oturuyorum. Eskiden her milleti Türk gibi zannederdim. Gerçekten millet farklı fıtrat üzere varlar. Ben bu kadar gamsız, bu kadar yüz verdikçe astarını isteyen bir millet daha görmedim. Bir minnet asla yok bunlarda -o duygu yok-. Burada her gün kavga dövüş çıkıyor, haber kanalları göstermiyorlar. Tecavüz ve adam öldürmeler yaşanıyor. Biz tarihimizin bize yüklediği misyon gereği, Türk oluşumuzdan dolayı bir şeyler yapıyoruz karşılıksız olarak. Kafam çok karışık ama hukumette sonuçta alalım mu almayalım mı diye referandum yapmıyor, fazla düşünmeye gerek yok.
40 Yorumla
Yolda denk gelince kötü davranmıyorum. Ama ben de rahatsızlık duyuyorum. Sadece kendi refahım için değil onlar için de. Kendi vatandaşına bakamayan devletimiz doğal olarak suriyelilere de eğitim, iş, barınma gibi imkanları sunamıyor. Sokakta sürünüyor insanlar. Bu standartlarda yaşayınca doğal olarak suç işlemeye meyilli oluyorlar. Suç oranları artıyor. Doğum kontrolden bihaberler, kendi ülkelerinde yapacaklarından çok çocuk yapıyorlar. Kayıp bir nesil var ortada. Bu işler maalesef çok yardımseveriz diye göz boyamakla olmuyor. Hem türkler hem suriyeliler için işin sosyolojik boyutu facia. Kanada gibi bir ülke değiliz, o yüzden devletin mülteci konusuna çok daha hassas yaklaşması gerekirdi.
310 Yorumla- +1 yıl
@blabla2
Hiçbir ülke almıyor ki onları. Evet kötü durumdalar ama yine de Suriye de klor gazından ciğerleri yana yana ölmelerinden iyidir. - +1 yıl
@Zenafromearth Yani bu durum da yine devletin pollitikalarından kaynaklı. Abd özgür suriye ordusunu açıkça desteklerken çevre ülkeler o örgütlerin terör örgütü olduğunu açıkça kabul ediyordu. Bugün ilham aliyev de esad kadar diktatördür azerbaycan'da mesela. Eline silah alıp insanlar öso gibi teröristlik oynasa aliyev'e karşı orda çok daha beterleri yaşanır ama bizim aramız sadece esad'la bozuk diğer ülkelerin diktatörleriyle değil. Çünkü abd'nin de öyle ve biz dış politikada biraz onların oyuncağıyız. Esad'ın kolayca devrilememesinin sebebi de abd'nin çıkarlarına karşı iran'la rusya'nın esad'ı desteklemesi. Biz en başında bu konuda çok hata yaptık o yüzden şu durumda o arada kalmış insanlar için ne tür bir çözüm sunulur bir fikrim yok. İşi devlet adamlarına değil uzman sosyologlara bırakırdım ben.
Soran+1 yılHer ne olursa olsun konu, fikrim hala aynı. Bize sunulan haklardan fazla hakları var, sonuç 0.
- +1 yıl
@amanhesap1
Hak konusunda haklı olabilirsin ama bu onların değil devletin suçudur.
Soran+1 yılDevletin suçu olabilir milletin gücü denilen olay da mı yok. Bu kadar basit mi ya
- +1 yıl
@amanhesap1
Halk ne yapacak ki? bir fikrin varsa paylaş dinliyorum.
Soran+1 yılBizim de devletimiz susmuştu, halk durdu mu? Şu an varsak neyin sayesinde? Her yorum yapana ayrı ayrı ders vermeye kalkmışsın, bir de başımıza suriyelisever çıktı hahaha. Daha fazla sürdürmek istemiyorum konuşmayı. Benim tercihim, benim saygım, benim memleketim, benim huyum. Sizene?
- +1 yıl
@amanhesap1
Nefret et veya sev umrumda değil ama Sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye Suriyelileri kovamazsınız. Suriyelileri Sevmezsin olabilir sevmek zorunda değilsin ama Atalarının yolladığı erzak , para vs gibi şeylerle kazandık biz savaşları şimdi de nankörlük yapamayız onlara karşı. Ben suriye sever değilim sadece zulme karşı beraber olmamız gerektiğini söylüyorum. Asıl düşmanlarımızı unuttuk bide birbirimize düşman olduk. Şu dünyada iyi geçinelim istiyorum sadece.
Soran+1 yılBenim vatanım bana karışacak durumda değilsin sen.
- +1 yıl
@amanhesap1
Karıştığım falan yok. Hayat senin hayatın. Ne yaparsan yap.
+1 yılBen de çok sinirleniyorum. Erkekleri savastan kaçtıklari yetmezmis gibi burdaki kizlara kadinlara sarkıyor, sanki hayatlari cok normalmis gibi 5-10 tane cocuk yaoıyorlar tatile gidiyorlar. Bir de ülkemizi sahiplenmeleri yok mu uyuz oluyorum.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuriyelileri askere gönderelim o zaman dimi?
Adamın savaş eğitimi yok , Dilimizi adam akıllı konuşamıyor ve anlayamıyor , tepesinden uçak geçse adamların ödü patlıyor zaten.
Nasılda güzel operasyona çıkılır dimi Suriyelilerle?
Herkes uzman olduğu işi yapıcak.
Tabi Suriyeliler de evde oturup yardım beklemeyecekler iyi kötü ailelerini geçindirmeye çalışacaklar ama adamlar daha yeni savaştan çıkmışlar , hiç tanımadıkları bir yere gelmişler , Korkuyorlar ve kendilerini toparlamak için biraz zamana ihtiyaçları var.126 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@blabla2 Askerliğimi yapmadım ama eğitim veriliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Tallha07 7 boyunca yattı mı adamlar? Anca toparladılar kendilerini.
Cevap sahibi+1 yıl@blabla2 Elbette bu tür eğitimleri alabilir ama önce akıcı Türkçeyi konuşmalı. Bunun için ayrı bir eğitim alması gerek. Ayrıca ırkçılık yapıyorsun sen Elin Suriyelisi ölmüyor mu sanki orda? Askere alındılar diyelim , Askerde Türkler ölünce üzülüyorsun da Suriyeli ölünce üzülmeyecek misin?
Cevap sahibi+1 yıl@blabla2
Sen yetersiz bulabilirsin ama bence gayet yeterli.- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Tallha07
Misafir gözüyle bakmalıyız onlara. Allah korusun komuşunuzun evi yansa sizde kalsalar iki tarafta bu durumdan memnun olmayacaktır. Herkes evinde yaşamak ister. Bizim yapacağımız şey Ülkelerini geri onlara vermek. Gitsinler , hepsinden nefret ediyorum vs.. gibi cümleler hiçbir işe yaramadığı gibi bizi birbirimize düşman eder. Bu zor zamanlarında yanında olduğumuz için bu iyiliğimizi asla unutmayacaklardır. Zulme karşı beraber olmalıyız ki Zulmü yenelim eğer bizde Onları kovarsak Zulme yardım etmiş oluruz. Bizde kovacaksak olursak onları ülkelerinde onları öldürenlerden ne farkımız kalır ki?
Cevap sahibi+1 yıl@blabla2
1- Ben bu durumdan memnun değilim. Herkes evinde yaşamak ister. Onlarında Evleri işgal altında ve biz yardım etmeliyiz.
2- bir yerde okumuştum. Deney bir kampta oluyor. Kamp alanında 2 grup var ve birbirlerini tanımıyorlar. Ortak kaynakları kullanıyorlar , bir süre sonra 2 gruptaki üyelerin her biri diğer gruba karşı düşmanlık besliyorlar. Bizde aynen bu piskolojiyle hareket ediyoruz.
Soran+1 yılMisafir gözüyle baktık da ne oldu? Hangi Suriyeli gitmeye meyilli? Kalsalardı belki bir işe yararlardı. Kendi vatanına sahip çıkmayan bizim ülkemize mi saygı gösterecek? Bir de şekil şukul yapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@amanhesap1
Genelleme yapıyorsun ve Suriyeliler savaşmıyor mu Suriye de? Adamların komutanı yok , silahları yok , eğitimleri yok savaşmak onlar için direk intihar demek. Koskoca Amerika saldırıyor onlara , üzerlerine kimyasal silahlar yağıyor. Onlar savaştan kaçmıyor geri çekiliyorlar sadece. Güçlerimizi birleştirip Ülkelerini geri alacağız.
Soran+1 yılSavaşanlar kaldı zaten. Gelenlere sözüm. Okumayı cidden denedin mi sen?
Cevap sahibi+1 yıl@amanhesap1
Yani diyorsun ki kazanamayacakları bir savaşta ölsünler ama yinede buraya gelmesinler?
Dostum Koskaca Amerika ve İsrail saldırıyor her türlü kazanacak adamlar. Ne kadar direnebilirler ki? Adamlar her türlü kimyasal silahı kullanıyor bide. Türküm ama şunu bil ki çoğunluk bir şey söyledi diye doğru olacak diye bir şey yok. Ben giderim ama sözlerim burada kalacak.- +1 yıl
Lan ne amerika israili? Her boku onların üzerine atıyorsunuz zaten. Allahtan fetö demedin. Bir kere rusya çin gibi zıt güçler yardım ettiler ama bizede yedi düvel saldırdı ne yaptılar? geldikleri gibi gittiler. İnatcılık etme, istediğin yanlışa inanabilirsin ama burada cahil cahil yazma.
Senin Yahudilerin Tevratta geçen Vaadedilen topraklarından haberin var mı?
https://youtu.be/ag1YZ6uPHV8
İyi Geceler ☾
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi şöyle söyliyeyim asteklik zamanımda suriye savaşı patlak verirken biz sınırda sıka sıka geziyorduk taki bu o. çç larının sınırda fuhuş yaptıklarını gördukten sonra gram saygım kalmadı tr sınırına girene verdim tokadı mermiyi verdim tokadı mermiyi acımadım acımamda en azından ulkemde 1 pi. ç kurusu eksik olur dedim
saygılar efenim :)30 Yorumla
+1 yılvalla bizlm köyde bile ailecek 7-8 hane var, artı sadece çalışmak için 10 kişi falan varlar. ucuz çalıştıkları için herkes işçi olarak onları götürüyo ama bu seferde bir sorunda itiraz edemiyosun yoksa bırakırım diyo. işçisiz kalmamak için kimse ses etmiyo. aldıkları yardımlar ve elektirik su faturalarından da muaflar ayrıca
20 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum awk düzenimizi bozdukar bildiğin geçen 2 tane genç kızı arabayla ezmişler delirtiyorlar beni
20 Yorumla
+1 yılTemiz dürüst olanları seviyorum ama İyiliği kötülüğe kullananları asla
30 YorumlaÖyle deme muhafazakarlar onların 24 saat g*tünü yalamakla meşgul 😄😄
10 Yorumla
+1 yılEh sonuçta din kardeşimiz. Bombalardan zulümlerden kaçmışlar, Ruslar gelse alayı bayılırdı. Savaşacak durumda olmayanlardan bahsediyorum. Ki sayısı milyonlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılDin kardeşi falan hikaye. Gelip burada Türk'e sataşıyorlar kimin haddine? Sonra dövülünce Türkler Suriyelileri dövdü aman ne yazık oluyor. Savaşacak durumda olmayanlara sözüm yok-ki onlar da rahata alışmaya başlamışlar- ama savaşacak durumda olup buraya gelenler de milyondan fazla.
- +1 yıl
Savaşamayacaklardan bahsettim, hayırdır kanına mı dokunuyor kadının çocuğun yaşlının burda olması? Ne alakası var benim yazımla seninkinin
Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Suriyeli cumhuriyeti artık ülke.
Sokaklarda gece gezmeler , atlet ile sokakda gezen kendini bilmez tipler
Olay çıkartani da var elbette
. bunların mazlum olduğuna inanmıyorum.
Ne kadar can verirlerse o kadar iyi olacağını düşünüyorum10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Türk ten başka hiç kimseyi sevmiyorum nefret ediyorum
31 Yorumla- +1 yıl
@cnklc
www.habersert.com/.../...k-kupal-a-teca-manset.jpg
Bu kişiyi de seviyormusun hani Türk ya?
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Suriyelilerden de, onları ülkemize alıp bizim paramızla sırt üstü bakanlardan da hazzetmiyorum..
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle sevmiyorum hatta faşistlik derecesinden nefret ediyorum. bunlar mağdur falan olamazlar bunlar olsa olsa korkak vatan haini olurlar.
10 Yorumla
+1 yılhelal sana!!! bunu diyoruz bana insafsız diyorlar.
20 Yorumlaartik ulkelerine gitsinler
428 Yorumla
Soran+1 yılBoş beleş yer bulmuşlar, giderler mi hiç?
- +1 yıl
@RandorM
img.haberler.com/.../...n-drami-5725850_5038_o.jpg
Gitsinler dimi? Gitsinler de sende rahat rahat yaşa. Bu kız kendisini tedavi etmek için pijamasını kesen doktora " Pijamamı yeni aldım Doktor amca kesme onu diyor "
Gitsinler dimi? Gitsinler ölsünler sende rahat rahat yaşa. - +1 yıl
- +1 yıl
iyi tamam kardeş erkekleri de gelsin suriyeyi de biz savasip kurtaralim. hayir istediginiz ne onu anlamadik?
Bir savasin icinden cikarilip en dogal hakkin olan yaşama hakki verilmiş.
Hiç kimsenin mukemmel bir yasami yok burada kimimiz okuyamadik kimimiz işsiz kimimiz ülke içi sorunlarla bogusuyoruz biz mukemmel degiliz ki suriyeli ailelere mukemmel bir yasam sunalim.
hayatla savaşarak kendilerine bir yaşam kuracaklar kaldi ki sifir yardimsiz desteksiz degiller.
Mevcut durum benim gibi dusunenleri rahatsiz etmekte sayimizda azimsanacak kadar degil. - +1 yıl
@RandorM
Yardım etmek için mükemmel mi olmak lazım? Ben bugün sıcacık evimde güvenle oturuyor , yemeğimi yiyorsam , suyumu içiyorsam benden iyisi var mı? Bu ülkenin %98'i müslüman ve Hz Muhammede tabiler. Hz Muhammed evindeki son hurmayı misafirine ikram edecek ve ben bu kadar nimetle Suriyelileri kovucam öyle mi? Ayrıca kimse sana mükemmel bir yaşamda sun demiyor Suriyelilerle.
Benim istediğim kardeşçe yaşamak , Zulme karşı mazlumlara yardımcı olmak. Bu öyle ülkelerine gitsinler demekle olmaz. Adamların ülkesi işgal altında zaten , bizim görevimiz onları vatanlarını geri vermek. - +1 yıl
yardim etmek icin mukemmel olmak gerekmiyor kimi insanimiz suriyelilerden kotu durumda onlara kim yardim ediyor?
kardesce yasamak yuzyillardirbu cografyada yok :)
sen kendine görev edinebilirsin suriyeyi kurtarip suriyelilere geri vermeyi ama ben turkiyede oyle bir misyon olduguna inanmiyorum biz kendi ulkemizi kendimiz kurtardik.
Zaten yardimci oluyoruz ben turklerin suriyelilere engel teskil ettigini dusunmuyorum turkiyede lakin benim derdim nankörlük ile ilgili.
kimse bebeleri analari savasa yollayalim demiyor.
sen dini açidan bakiyor olabilirsin ama ben o acidan bakmiyorum - +1 yıl
Olumsuz düşünüyorsun. Ülkemizdeki Hiçbir insan savaşta her şeyini geride bırakmış ve Annesi babası , akrabası ölmüş birinden daha zor durumda değil.
Sen mi kurtardın bu ülkeyi? Savaşlarda yardım etmedi mi Suriyelilerin ataları bizim atalarımıza? Onların yardımı ve Duaları olmasa kazanamazdık.
Hangi Dine inanıyorsun bilmiyorum ya da Yaratıcıya inanıyorsun onu bile bilmiyorum lakin benim Allah'ım şöyle buyuruyor :
“ ... Babalarımızı üzerinde bulduğumuz şey bize yeter (kâfi)” derler. Ya onların babaları bir şey bilmiyorlarsa ve hidayete ermemişlerse de mi? " (Maide - 104)
" kardesce yasamak yuzyillardir bu cografyada yok " diyorsun ve yüzyıllardır Ataların gibi sende kardeşçe yaşamayacak mısın? Ya yüzyıllarca yanlış şeyi yapıyorlarsa? - +1 yıl
Yanlis seyler yapiliyor zaten kardeslik icin.
çanakkaleye gittin mi bilmem lakin ben şehit mezarliginda hiç suriyeli isme rastlamadim sen rastladin mi?
her neyse konu bu degil.
Ben dinen bakmam boyle konulara ama ben sonradan nankörlük yapacagindan emin oldugum bir halkin erkeklerine yardim etmem. - +1 yıl
Ben suriyeliler savaştı dedim mi? Maddi ve manevi olarak yardım ettiler bize.
Geleceği görme yeteneğine bayıldım nasıl bu kadar eminsin nankörlük yapacaklarına?
Soran+1 yılZor durumda olana yardım etmemiz gerektiğini ve çoğu zaman da insanların ettiğini biliyoruz. Bizim sevmediğimiz o suriyeliler boş beleş gelip, burada yayıla yayıla gerine gerine yaşayanlar. Elin adamı ülkesini bırakıyor geliyor karısıyla fingir fingir müzikler son ses. Kendilerine saygıları yok bize hiç yok. Bir Suriyeli de biz Türkiyeyi koruruz demiş, ya bir sen kendi ülkene sahip çıksaydın. Ülkeleri kalmadı zaten başka yere de gitmezler bulmuşlar yardımı, birsürü hakkı kolaylığı. Giderler mi? Gitmezler tabi. İnşallah Türk vatandaşı sayılmazlar.
- +1 yıl
@amanhesap1
Mesaj atarsanız daha detaylı konuşuruz çünkü çok fazla yorum geldi kafam karıştı biraz. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@RandorM
Medya bizi birbirimize düşman etmeye çalışıyor ama haberin yok. Kavga çıksa bile bu diğer masum Suriyelileri kovmak için bir sebep değil. Hadi Git komuta et Suriye'ye savaşsın seninle birlikte ? Başlarında komutan yok , ellerinde adam akıllı cephane yok sen diyorsun " Gitsin savaşsın " - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
1 Kişi de olsa ben insanlık görevimi yerine getirmiş olurum. Benim dinim Barışa hizmet edin diyor.
- +1 yıl
Aynen öyle İyi Geceler ☾
+1 yılHepsinin neyse sövmeyeceğim
30 Yorumla
+1 yılSi. tirip gitsinler colu cocuk hepsi gitsin
33 Yorumla- +1 yıl
@Besiktas420
682350.static.karar.com/.../cocuk2.jpg
Dimi sahilden toplarız cesetlerini? - +1 yıl
@Zenafromearth banane?
- +1 yıl
Doğru ya sanane. Rahatsız ettiysem kusura bakma.
+1 yılhayır
80 Yorumla
+1 yılnefret ediyorum
30 YorumlaHayır sevmiyorum
30 Yorumla
+1 yılnefret ediyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Ben de
ırkçılık yapmam
51 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nefret ederim.
10 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık
10 YorumlaSevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılIr*çı değilim
11 Yorumla
Soran+1 yılIrkçılıkla alakalı değil.
Nayır
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum
20 Yorumla
+1 yılHayir