Çuvalla para dökse ikizler önüme yinede işim olmaz yalancı ikiyüzlü bir anı bir anına uymaz dk içinde değişik yüz yapısı maske ile dolaşan birilerine benim yanımda hiçbir zaman yer olmadı bilmem anlatabildim mi sevmiyom ikizlere saygı duyarım ama onlarında kabahatı yok öyle olmayı kim isterki Allah yardımcıları olsun.)
yargısız infaz. aslında şöyle düşün bir bedende birbirinden farklı 2 veya bazen daha fazla ruh düşün. her kırılgan bir anındaysa söylediğinin arkasında bir şey mi var diye düşünüp susup içten içe üzülen, sinirli ya da hırçın bir anındaysa da aynı sebeple bu sefer kendini koruduğunu düşünen bir ikizler. çok komplike bir beyni oluyor ikizler burcunun. mesela hem seninle konuşurken bir yandan da en geleceğini planlayan ya da yarın ne giyeceğini düşünen ve izlediği filmin sahnelerini kendi beyninde yorumlayan bir tip. aynı şekilde durağan şeylerden hoşlanmadığı için bağlılıktan uzak duran ama içten içe yalnız kalmamak isteyen ve yine değişim tutkusundan dolayı her an kendini bile yenileyen bir ikizler. maske takmaz aksine ikizler her an ya da her gün farklı biri olur ama bu öyle olduğu için maske takar bir şeyi gizlediği için değil. bir gün ikizler sana soğuk davranıyorsa o gün seni diğer günler kadar sevmiyordur ama kin tutmaz, ki unutur bile. hem melek hem şeytan ama karşısındakine bağlı
Ben ikizler burcugum sana gercekleri soyliyim Acı ama ikizler karakteri cok degisken bir burctur 1 saat once iyi ise sonra kotu olabiliyor Ama kesinlikle ikiyuzlu degiliz :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
değisken oluyorlar bir anlari bir anlarina uymuyor ikizler burcundan iki kisi tanidim ikisi de egoist ve ikiyuzluydu
Kıramıyoruz çünkü, kendi sinemize çekiyoruz bütün olayı. İç dünyamız çok büyüktür, git kendine eğitimli bir Balık bul ve hayatı gerçek tadıyla yaşa derim. Saygılar
Sende biraz onun seveceği tipten olmayı dene. Taktik istersen daima aşk üzerine adım at ve çok konuş. Asla yargılama çünkü balıklar daima yalnızdır ve iç dünyaları herşeyden daha değerlidir.
En İyi Cevaplar