Arkadaşlar şunu sormak istiyorum Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güneyde 1.bölümde giydiği bir kot vardı tam evdeyken üstüne siyah bir tshirt altınada bu kotu pantolonu giydi genelde maviden giyiniyor ama nereye gittiysem bulamadım yaşadığım yerdeki tüm MAVİ mağazalarını baktım bulamadım lütfen nedir o kotun yardımcı olun!
Güncellemeler
+1 yıl
Evet yardım edelim arkadaşlar bilen varmı
Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney'de giydiği kot pantolunu nereden bulabilirim?
O dediğin yerlerin hiçbiri burada yok diye biliyorum ya da var ben görmedim bu kot maviden alınmış bence istersen bir youtube bakıp izle 1.bölümünü üstündeki o siyah tshirtten maviden adamın sponsoru mavi diye biliyorum
Rengi ve duruşunu beğendiğim için istiyorum başka alınmasına alınır ama içine sinmedikten sonra bir anlamı olmazki sen içine sinmeyen birşeyi alabilirmisin alsan bile bir süre sonra belki sevmemeye başlarsın istemezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
jack jones
diezel
replay
O dediğin yerlerin hiçbiri burada yok diye biliyorum ya da var ben görmedim bu kot maviden alınmış bence istersen bir youtube bakıp izle 1.bölümünü üstündeki o siyah tshirtten maviden adamın sponsoru mavi diye biliyorum
Ne yapıcan bulamadıysan başka al
Rengi ve duruşunu beğendiğim için istiyorum başka alınmasına alınır ama içine sinmedikten sonra bir anlamı olmazki sen içine sinmeyen birşeyi alabilirmisin alsan bile bir süre sonra belki sevmemeye başlarsın istemezsin
Levis ve diesel e falan bak
tamam inşallah bulurum dediğin yerlerde