Yüksek lisans için gitmeyi düşünüyorum. Yabancılara bakış açıları, yaklaşımları nasıldır vs?
İtalyanlar
Almanlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bölgesine göre değişir almanya için. eyalet söylersen yardımcı olabilirim. italyanlarda fazla sınırları sırnaşık olabiliyorlar. gideceğin yer berlinse hamburgsa eğer düşünme derim almanya için. italya daha kafası karışık bir bölge bazı noktalarda. mesela floransa roma milano gibi yerlere gideceksen çok burunları kalkıklardır.
Nasıl sınırları aşıyorlar? 😁 hamburg tu evet :). Burunları kalkık? Çok soru sordum kusura bakmayın ama iyi karar vermem gerek 😁
Her ulkede yabancilanacaksin bunu 5yil boyunca kimsesiz avrupada bircok sehrini dolasmis biri olarak soyluyorum. avrupa insanlarinin buyuk bir kismi insanlara tenezzul etmez muhattap olmaz bir karakterdedir. bunlar hem kulturel hem karakteristik olarak degistigi gibi bazi sehirlerin insanlari da benzer ruh haline burunurler. bu durum turkiyede de var. mesela İstanbul İzmir Ankara insanin davranis tarzlari o sehrin ruh halindedir biraz. saydigim alman sehirlerinde metropoldur fakat daha amator bir ruh diye ifade edilen rahat salash bir tarz vardir. milano roma floransa gibi sehirlerde biraz elitist bir insan kimligi olusmustur. burnu kalkik olarak ifade ettigim sey odur. ben sehir hayati ve onun karmasik kulturel yapisini gormek istiyorum dersen almanya derim. ama kultur turizmi yapmak guzel yemekler sirin koyler guzel yapilar mimariler muzeler gezeyim dersen italya daha iyidir. ama unutmaki yine de italyada da bir cok kulturel cesitliligi de tek bir sehirde bulamazsin
Hmm anladım teşekkür ederim açıklamanız için. Almanların bir zaman oraya giden Türkler yüzünden (kimseyi aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın. Oraya uyum sağlayamamış insanlar yüzünden diyim) bir önyargı varmış. Bu beni biraz rahatsız etti yani yaşadığım süre boyunca bunu yaşamak istemem. İtalyanlar, evet belli insanlar o dediğiniz gibidir ama Almanlar kadar önyargılı olacağını sanmıyorum. Tercihim diğer faktörleri de ele alırsam İtalyadan olacak gibi
Almanlar soğuk insanlar. İtalyanlar Akdeniz insanı sıcakkanlılar.
İtalyanlar çok sıcakmış evet ama Almanlar hakkında aksini iddia eden de hayli fazla, kafam karıştı
Bilmiyorum belki gençlik daha sıcak olabilir.
almanlardan daha iyi bisey varsa o da norveclilerdir.
Cevap
5Cevap
İtalyanlar daha iyi bence
İtalyanlar sıcak kanlıdır
Almanlar barbar be
Barbar? Biraz daha açar mısın?
Yani yabani insanlar. Çok soğukturlar. Paylaşımcı değillerdir. Akdeniz insanı sıcaktır. İtalyanlar Almanlara göre çok daha sıcakkanlı
Ne konuda ama
Açıklamada yazıyor
Akdeniz insanı sıcak kanlidir. İtalyanlar...
hıc tanımam
Italyan.
Alman
İtalyanlar
İtalyan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar