İzmir demeyin 8 yıl yaşamış insan olarak ne kadar yobaz ırkçı olduklarını gördüm Türkte olsanız doğudan geldiğiniz için insanlar size kürt gözüyle bakıyor ve bunu kaç kişiden duydum ankaradan sonrasını yakıcan onlar bu ulkeyi hak etmiyor diye kendilerinin dedeleri yunan bulgar arnavut makedon göçmeni bu ülkeyi hak ederken biz sırf doğuluyuz diye hak etmiyor oluyoruz
@TürkBoy345 Yani malesef ben onlara Türk solcusu diyorum sadece kendileri gibi düşünenler doğru yolda gerçekten özgürlüğü insan haklarını savunanlar karşısındakini giyimi inancı vatanı milleti diyerek ayırmaz insan olduğu için değer verir.
Genelleme Yapma kardeşim. Bende Arnavut göçmeniyim. Bütün bölgelere, Irklara Saygım var. Hayatında Kaç Göçmen Tanıdın Göçmenler Sana ne Yaptı? Size Irkçılığı Biz Yapmıyoruz.2. Kürtlerin Bir kısmı Pkk'yı Desteklediği İçin, Veyahut Kürtler Çok Kavgacı, Despot, Saldırgan Olduğunuz İçin Toplum Sizi Sevmiyor. Bunu Göçmenlere Bağlaman Dizinde Göçmenlere Irkçılık yaptığınız Veya bizi Kıskandığınız İçin Böyle Düşünmenizi Ortaya Çıkarır. Şunuda Sôyleyeyim Kardeşim Ben CHP'li Değilim. Kemalist değilim. İslamcıyım. Müslüman Olan, Vatanını Seven Herkes Benim Kardeşimdir. İster Doğulu İster Batılı Olsun Senin böyle düşünmen Beni Çok Üzdü. Genelleme Yapma.
@TürkBoy345 Boş Konuşma ya Bende Arnavutum. Anadolu'yu Kürt-Türk Olsun Herkesi Severim. İslamcıyım, Osmanlı Torunuyum, Bayrağımı, Ezanımı Çok Severim. Asıl Sen git Ben Türküm Diyip popon, Başını Açan Sözde Kamalistlere Konuş. Sana Hakkımı Helal Etmiyorum. Irkçı-Faşist Pislik Seni.
Edirnedir. Çok kültürlülüğe alışmış, Osmanlı'ya 90 yıl başkentlik yapmış medeni bir şehir çünkü. İsteyen istediği gibi takılabilir, birbirilerinin hak ve özgürlüklerini kısıtlamadığı sürece tabi.
En İyi Cevaplar