çoğu gerçek değil keşke gerçek olan güzellerden koysaydın. neyse yok be canım bende esmerim ölmüyorsun, esmerleri beğenen çok erkek var merak etme bakımına dikkat et falan. ama şimdi şurada internette okusan herkes sarışın seviyor gibi görünür yine de gerçek hayatta o kadar da ölmüyoruz.
şimdi bu bir araştırma ise iyi araştırmamışlar ;) öneri ise yanlış bir önerimdir.. Zira ben de beyaz teni sevmem ilgimi çekmez, esmer kadın veya erkekleri güzel- yakışıklı bulurum.. esmer forever..
Önemli olan tabii ki cilt rengi değil diğer fiziksel detaylardır.. Ama şu da bir gerçek ki beyaz olana dünya genelinde daha fazla bir rağbet var nedense.. Özel bir organımız dışında tabii :))
hadi oradan haspalara bak çekemiyorsunuz bir kere bunun sarışını esmeri yok güzel şuh ve nazik olanı var ben pek sarışınmış esmermiş dikkat etmem ruhu güzel olsun yeter :/ .
Bence de ama erkekler hatta kızlar bile kızlarda beyaz ten istiyor. AMKk* beyaz tenli erkekle çıkıyorsun beyaz tenli kız gelip senle alay ediyor. Erkekler zaten sarışın beyaz tenli istiyor mavi gözlü. Kendi ağızlarıyla söylüyorlar bende duyuyorum. Ciddi ciddi ırkçı konuşmalar yapıyorlar.
yani sana göre olan bir görüş bu. bence esmerler daha iyi. hani şu misal balık etli mi zayıf mı dermişsin gibi. zevkler ve renkler değişir kişiden kişiye. genelleme yapmamak lazım :)
Ben beyazlar iyi demedim. Benim görüşüm değil bu. İnsanlar öyle diyor ve benim Sinirimi bozmaya başladı artık. Dikkatli okursan bundan mğzdarip olduğumu anlarsın.
Sana öyle diyenler denk gelmiştir o zaman. Bak ben öyle demiyorum. Ben insan değil miyim yoksa? Hayır bizim ülkemizde sarışına bakılır esmere tapılır diye bir söz varken sen neyin davasındasın arkadaşım :)
Bunu sizden değilde @SinirliKızz0'dan bekliyodum 😏 şimdi eğri oturup doğru konuşalım siyahiler diğerleri kadar göz önünde değil ben ırkcılık filan yapmıyorum olanı söylüyorum olmaması gerek ama böyle. Anlatmak istediğim şeyi anlatabilmek için uç bir örneğe ihtiyacım vardı bende bunu kullandım
@Rahippp esmerinde güzeli, çirkini sarisininda güzeli ve çirkini var. Ten rengi insanları güzel yapmıyor. Beyaz tenli diye herkese güzel diyemeyiz yani. Simdi burada kiskanc felan demeyin. bende beyaz tenliyim. Ama bitek ten rengine göre begenmek olmaz dimi.
En İyi Cevaplar