Derslerden Hiçbirşey Anlamıyorum Sınav yaklaşıyor ne olacak . çok kötüyüm arkadaşlar :(

Arkadaslar üni hazırlıktayım dershane başladı bu yıl , sınıftaki çocuklar bildiğin canavar . derslerden hiçbirşey anlamıyorum . anlatılanları pür dikkat dinliyorum ama gene yok gram anlamıyorum . okumayı çok istiyordum dershane için ailemi ben zorladım ama durumumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum . ne yapacağım ben o kadar konu nasıl yetişecek zaten yetişeceğinede inanmıyorum çünkü gram bilgi yok . Lanet olsun bu eğitim sistemine öyle iğrenç okullara düşmüşüm ki alt yapı SIFIR. son senem bu sene biryer kazanamaz isem ya yüksekokul ya da iş hayatına atılacağım . Çok istiyordum okumayı ama benden bir halt olacağı yok ne yapacağım bilmiyorum . Psikolojim çok bozuldu son 1 haftadır . Derslere öyle girip çıkıyorum . Dinliyorum derse katılayım diyorum yapamayınca iyice kötü olup bırakıp yatıyorum. ne yapacağım arkadaşlar ben :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar liseye geçmeden çok çalışkan azimli hırslıydım . Liseye geçtikten sonra ailem dağıldı , 3 ameliyat geçirdim psikolojik olarak bir etkisi illa ki vardır ama bunlar bu kadar etki edebilir mi ?
Derslerden Hiçbirşey Anlamıyorum Sınav yaklaşıyor ne olacak . çok kötüyüm arkadaşlar :(