Başlığımı benden habersiz değiştiren adminler beni umutsuzluğa sürüklüyor!
Neyse, canınız sağ olsun.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız güzeli denilen erkek tipi vardır eğer öyleysen direkt tatlı erkek olmuşsundur doğuştan. Utangaç hallerinde insanlara farklı düşündürüyor olabilir. Aşırıya kaçmamak şartıyla kızlar erkeğe tatlı sevimli diyorsa bu iyi bir şeydir
1-2 kere iltifat edilebilir ama sen arkadaşının fino köpeği misin ki senin hakkında bu kadar konuşmuşlar? Bir de saçlarını okşalarmış bari! Yerinde olsam fena kızardım..
"Tatlı" demeleri kötü değil."Ne kadar şirin şeymiş lan bu." diye giriş yapmaları felaket olmuş zaten."Şey", "bu".. Sen bir bireysin sonuçta, sana böyle hitaplar edemezler.Ya da şu ihtimal var.Arkadaşının sevgilisi seni beğenmiştir; ama sevgilisinin yanında sana "yakışıklı, seksi" falan diyemez.O yüzden böyle "zararsız" bir kelime kullanmış olabilir.Bence tatlılıkla gay olmanın alakası yok.Ben kendi sevgilime de tatlı diyorum, tatlı çünkü.Ama o sevgilim olduğu için istediğim kadar derim :)
Krdeş bişe derdimde neyse ya sen bidaha onlarla takılmaz
Laaaaahnnnn çocuk kafayı yedi :) kan gitmiyo yukarıya
Cevap
0Cevap
Bu kadar kafaya takmana gerek yok ilk izlenimin onu verdiği için söylemişlerdir.Genelde baby face olanlara tatlı diyoruz direkt
tatlı olduğun için sevinmeli seksi olmadığın için üzülmelisin
nickine bayıldım sensei ^^
sana kedi/kopek yavrusu muamelesi yapmislar:D "nekadar sirin bir seymis bu...":D
devir deyıştı kızlar sarkıyor erkkler utanıyor
resmen asılmış işte sana :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar