objektife gülmez misin tumblr kızı? bana bir kez vermez misin tumblr kızı? gönlüm senin kalbim senin tumblr kızı
pencerenin arkasından tumblr kızı perdenin arasından bana bir poz vermez misin tumblr kızı? bana bir kez vermez misin tumblr kızı? gönlüm senin kalbim senin tumblr kızı
günüm gün olmaz tumblog’unu görmeden gözlerim ayrılmaz rss feed'inden
filtrelerin sarısına kadrajların yarısına dashboard'umun arasına karıştın sen tumblr kızı
bir mor giyersin bir kırmızı hiç memen yok mu senin tumblr kızı?
filtrelerin sarısına kadrajların yarısına dashboard'umun arasına karıştın sen tumblr kızı
Tumblr ülkemizde çok yaygın olmayan ama hatrı sayılır bir kullanıcı kitlesi olan uygulama. Tumblr girl genelde amerikan tarzı giyinen kızların kendine verdiği isimdir. Tumblr da istediğiniz her tür içeriği bulabilirsiniz genelde 3 gruba ayrılır -cinsel içerikler blogu-komik postlar blogu- şiir ve aşk acısı çeken blog- olarak adlandırabiliriz. Kullanıcıların Yaş Aralığı 13-24 olarak gördüm en az ve en çok. Bana saçma geliyor artık ama bir ara benimde öyle olma çabam fazlasıyla vardı misal eliyle yüzünü kapatıp fotoğraf çekilme ya da saçıyla yüzünü saklama; niye arkadaşım yani senin yüzünü saklamaya ne ihtiyacın var?😁 geçici şeyler bunlar ama bu aralar tarz olarak kullanıldığını düşünüyorum
aklı sıra hayatı uçlarda yaşayan marjınal gorunumlu sankki entellektüel takılıyor havasında pozlar veren ergenlerdir kendileri resme bakarsın elbise gibi gomlek giymiş kemik gozluk yatağın ustunde cevreısnde kıtap kurabıye kahve ama orjınalda bak pıjama ıle inekleme modunda ya da melankoli modunda
Saçı mor mavi pembe yeşil gri vb. renklere boyayan, nedeni olmamasına ramen sürekli depresif takılan, sigara içen, adidastan başka marka giymeyen kızlardır. Ergen kızların özenip olmaya çalıştığı kız stilidir.
Belli ruh hallerini üzerine yansıtan kız oluyor. Ne bileyim işte pencereden kenarında oturan kız, yatağında oturup kahve içen kız, kemik çerçeve gözlük takan kız, renkli saçıyla topuz yapan kız, saçında kurdele olan kız...
İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı.
Sırf saçım boyalı ve koyu tonlarda giyinmeyi sevdiğim için bazen aldığım saçma sapan yargısız damgadır kendisi. Nasıl olunur hiçbir fikrim yok ama böyle olan birinin çok yargılandığı kesin.
bkz. tumblrı sadece benim blogum var demek için açmış ne işe bile yaradığını bilmeyen kızların oradaki MODELLERIN giydigini tarzda giyinerek onlara benzediğini ve cool oldugunu sanması olayı
En İyi Cevaplar