Arkadaşlar bahsettiğim gibi normalde küçüklükten beri tesettürlüyüm gelecek ay izmirdeki kuzenlerimin yanına gidicem ve 2 hafta ya da 3 haftaığına orda kalıcam ve orda açık giyinmek istiyorum çünkü plaja git gel vs. bir açılıp bir kapanmak istemiyorum sizce ne gibi zorluklar yaşarım bugüne dek hiç açık giyinmedim Konya2Da yaşıyorum çünkü...
ozgerena250 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim pek dini inanclarim yok, ama dine kesinlikle sonsuz saygim var. Senin kapanmana da sonsuz saygim var.. Fakat ben bir acip bir kapananlari anlayamiyorum malesef.. Anladigim kadariyla aile tarafindan zorla kapttirilmissin, bu bence cok yanlis bir hareket. Sen icinden nasil geliyorsa oyle davran. Acilmak mi istiyorsun? Acil. Bu tatili hatta kendine bununla ilgili bir firsat gor. Acilmaya kararliysan ailenle guzellikle konus, dusuncelerini felan anlat. Hayatini biraz daha ozgur yasamak istedigini anlat. Elbet basta kabul etmeyebilirler fakat sen guzel konusarak onlarin gonlunu de alabilirsin.
Acilmak yonunde sorun yasayacagini dusunmuyorum. Ben de acigim bugune kadar sorun yasamadim. Ama tabi kapali olmanin nasil oldugunu bilmedigim icin, belki bana normal gelen bir sey sana biraz anormal gelebilir. Hic bir fikrim yok. Ama sahsen bir sorun yasayacagini sanmiyorum.
Herseyin gonlunce olmasi dilegiyle..03 Yorumla- +1 yıl
çok harika analtmışsın teşekkür ederim :) senden açıklıkla ilgli hani kapalılığı bilmedğim içn demişsin ya kapalaılığı bir analtsam sana olurmu sopnra bana daha net tüyolar verebilrsin çünkü bende açıklığı hiç bilmeynce uyum sağlama açısından bu çok iyi olur benim için :)
Cevap sahibi+1 yılTabi ki olur neden olmasin. Yardimci olmayi gonulden isterim :)
- +1 yıl
tamam süpersin o halde yazabilrmsn bana mesaj :)
En İyi Cevaplar
canım sen zorla kapandığını söylüyosun bu senin seçimin değilmiş ve küçükmüşsün ama artık aklın eriyor ve sen açılmak istiyorsun bu seçimi yapmak istiyorsun açıl tabikide senin verdiğin en yanlış karar bile başkasının verdiği en doğru karardan iyidir genel olarak söylüyorum bunu açılmak anlamında değil benim de dine pek inancım yok
110 Yorumla- +1 yıl
anladım kuzum teşekkür ederim haklsın sanırım ama ben açıklığı hiç bilmiyorum nasıl birden pat dye giyinemem ki sanırım ya
- +1 yıl
ilk kıyftm ne olmaml sence
- +1 yıl
peki bu açılmayı aşama aşama yapıcam demi
- +1 yıl
birisi bana tutupta direk askılı giyersen çıplakmış gibi göğüslern gözüküyo gibi hissedersn demişti doğru mu sence
- +1 yıl
Nasıl bunu açarmısım braz daha öyle hisle devamlı gezemem ki istersen mesajdan da anlatabilrsn
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
30
Sanırım zorla kapattırılmışsın, bence açıl içinde varsa beden senin, din senin kimseyi ilgilendirmez. Hatta yaşın şu an 18 üzeriyse tamamen bile açıl sonuçta kendi isteğinle kapanamamışsın sevap değil kendi iraden yok sonuçta. Bide yaz tatilinde açılıcamdan kastın bikini falanmı yoksa tamamenmi anlamadım
16 Yorumla- +1 yıl
Evet canım ya o kadar iyi anladın ki beni teşekkür ederim yaşım 21 bu arada... hani ne gerektryorsa o şekilde olmak diyebilrim İzmir de o an plajd aherkes nasılsa öyle yani..
- +1 yıl
Bence giy birşey olmaz zaten tatile ayrı bir yere gidiyorsun ordakiler seni daha önce hiç görmemiş sonuçta herkes zaten bikiniyle gidiyor banel kaçmaz ki İzmir gibi bir yerde hiç banel kaçmaz. İyi tatiller bide bu ahlak polisçiliği yapanları takma canının nasıl istiyorsa öyle davran öyle gitin kime nee 😁 hatta tamamen bile açıl 21 yaşındasın hayatını ailenin yöetmeşne, kontrol etmesine izin verme bence 😏
- +1 yıl
tamamen açıl derken kuzum valla sanırım çok iyi oldusen nyazman millet o kdr moralimi bozdu ki neymiş haşema e haşemayı giyip yağura çıkıyım ya da her gün yağmur altında heryerim kuru oluyo ıslanıyrm ben pardüsümle e aynı şey değil mi ya :/
- +1 yıl
Hahah aynen ha yağmurda ıslanmış ha denize haşemeyle girmişsin😀 tamamen açıldan kastım hani açık ol kapanma yani sonuçta içinde kapanmak yok 21 yaşındasın kendi kararlarını kendin ver sen ailenin kölesi değilsinki seni böyle tönetmeleri saçma hemde çocukluğundan beri çocukken giyemedin bari şimdi giy. Şu yargılayanlarıda takma kafana çomar çomar konuşup baskı yapmaktan başka bir şeye yaramıyorlar. sen nasıl rahat ediyorsan, kensini nasıl güzel hissediyorsan, kendini nasıl seviyorsan, ne tarz seviyorsan öyle giyin. beden senin , karar senin kime ne? Ahlak ahlak diyip duranlarıda takma ahlak giyinişle olmaz. çarşafla sadece bedenini kapatırsın ama düşüncen hep aynıdır içindekini değiştiremezsin nasıl istiyosan öyle giyin.😘
- +1 yıl
ya sen bana bir özelden yazarmısın kuzu harikasın sen çok büyük cesaret verdin baan ha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence açılma oyuncak gibi oluyor..
Lütfen yapma sen Allah rızası için kapanıyorsun zaten mükafatın verilirde.
Eğer açık olucaksan tam açıl kapanıcaksan tam kapanmalısın canım.
Ama 2 3 haftalık için böyle bir şey değmez.
İzmirdede herkes öyle kötü bakmıyor tamam evet bazıları öyle onların görüşlerine ters ama sen takılma onlara.
Yaparsan pişman olabilirsin.18 Yorumla- +1 yıl
Yok kötü bakmalarından değil de hani rahat olmak istiyorum orada sonuçta plaja gidincede açılıcaksın illaki diye
Cevap sahibi+1 yılHaşema giyebilirsin
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan bişey dicem açılcaksan tam açıl demiştin demi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
açıkçası ben bunu dşnmüyor değilm desem hani ne bilyim zamanıda baskı ile kapandım kendim böyle beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa yinede sabret ❤
- +1 yıl
kendmi böyle beğenmiyorum ki napim :(
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Kapalıysan tatilde açılmaya hacet ne ben onun anlayamıyorum. Orasıda senin kapalı olmanı gerektiren bir yer. Haşema falan vardı sanırım giyebileceğin o tür şeyler giyme imkanın varken neden direkt açılmak aklına geldi ki
219 Yorumla- +1 yıl
@caras1357 Allahın rızası için kapandın sen o emrettiği için su tenine değecek zevk alacaksın diye senelerdir kapalı olmanın ne anlamı kalıyor ben bunu anlamıyorum
- +1 yıl
@caras1357 o kada riyi anladın ki beni hani 21 yaşında ilk kez tatile gidicem 7 yaşından beri ailem pantln bile giydirmedi desem yeridir artık hani tatilse bide hissetmek ityrm bir açık neelr hiissedyo işte :/
- +1 yıl
Canım benim tabiki güzel vakit geçirmek senin hakkın ama senelerdir kapalısın ve bunun getirdiği sorumlulukları yükümlülükleri almışın üzerine kavrayabilmiş misin orasını bilmiyorum ama dediğim gibi anlamı olmuyor kapanmanın hani normal açıl artık kapalı olma desem tamam neyse ama bikini mayoyla dolanıp o kadar erkeğin içinde sonra gelip başını kapatmanın ne anlamı var anlamadığım nokta bu benim sevgilim açık olmama rağmen bana bikini mayo giydirmiyor o kadar erkeğin benim vücudumu izlemesini bakmasını bişeyler düşünmesini ne o ne de ben istiyorum.
- +1 yıl
@hayalkdk ya niye anlamıyosun kızı ailesi zorla kapatmış kendi iradesiyle kapanamamış başınıda kapatmak istemiyor kendi iradesi değil ailesi istediği için kapanmış kız zaten bunun günah olduğunu kavrayabilir 21 yaşında sen bunları yazınca onun içindeki heves değişmicek genç kız böyle şeyleri heves edicek, isticek, öbür kızlar gibi eğlenicek hayatını yaşıcak ne diye bir başörtünğn altında bütün hayatını erkeklerin tahrik olmaması için çabalayarak harcasın.
- +1 yıl
ha anladım fıstık yok ben sanad akzımıyorum hani zaten ben ttupta bikini değil ki hani birazcık eğlenym istyrm o uygununda sizinle berabe rbelirleriz hatta anadın demi :)
- +1 yıl
@caras1357 Anlamadığım için söylemiyorum küçük yaşta zorla kapanmış olabilir ama 21 yaşındaki bir insan düşünebilir öyle değil mi sorgulayabilir? Neden kapalıyım kapalı olmamın gerektirdikleri yükümlülükleri neler diye Allah akıl vermiş fikir vermiş. Amacım benim yargılamak değil. Heves diye orasını burasını millete mi göstersin bırakın Allah aşkına ya. Ben seninle değil onunla konuşuyorum ayrıca.
- +1 yıl
@caras1357 Anlatamıyorum ki zorlamıycam anlamıyorsun çünkü.
- +1 yıl
hayal kuzum ben seni gayet iyi anldım aslında ikimizde aynı noktadayız hatta 3ümüzde :) bence 2 farklı görüş olrk ikinziden de bir isteğm olsa bana destek olurmusnz hadi ne dersnz :) ikinziden görüşünü alarak uzlaşalım istyrm tatil konusnda
- +1 yıl
bn analdım seni yani kapalıyken günah oldğnu bie ble açılman saçma diyorsun ben çok iyi anladım ama mesela kuzen şey diyo bak erkekelrin uğramadığı tenha plajlar var diyo oraya giderz diyo mesela hani erkek gelse bile 5 kmdenb gözükür öyle yerler canım hani hem günah olmadan hemde eğlenerk bir çözm bulmaya çalşyrm :)
- +1 yıl
bişy daha sorucam sana bikni mayo değilde nasıl açılmam uygun olur ilk etapta :)
- +1 yıl
askılı body şort denize girilir ama demi :)
- +1 yıl
yani ha o uygun demi en azındna tatil için :)
+1 yılO zaman tesettürün amacı tamamen sapıyo asıl önemli olan niyettir daha güzel oluyorum diye kapanırsan da tesettür olmuyor mesela niyetinde bunu benimsemediysen aile zoruylaysa ya sevmeye çalış ya da oyuncak olmasın 🙈
17 Yorumla- +1 yıl
o halde size göre mantıklı olan açılınıcaksa net olarak devamlı mı açık olmalı hem niyet demiştiniz ben zorlamadan dolayı kapalıyım isteyrek sevap olduğu içni eğil işte :(
- +1 yıl
ne istiyorsan onu yap bence
- +1 yıl
açık olmak güzel gözükmek istiyorum desem ama inan açıklık nasıl bir his duygu onu kestremiyorum anlatırmısn :)
- +1 yıl
zaten baya uzun anlatmıştım sanki 😂
- +1 yıl
ne zaman :D
- +1 yıl
anladın bence sen canım içinden ne geliyosa öyle yap bu kadar telaş yapılacak bir durum değil açılırsan 1 hafta içinde alışırsın 🙈
- +1 yıl
Mesaja bir gelir misin 😘
Neden açılıyorsun haşema diye bir şey var? Hem o tesettürün amacı şıklık değil bir açıl bir kapan alay mı ediyorsunuz?
73 Yorumla- +1 yıl
ilk kez böyle bişey istedm ve ben kızmassanz bişey dicem size
- +1 yıl
Sizinle bun oknuşabilmyz ama burdn konuşmasak
kuzum plaj inimi açılcan?
gene plaja git kapalı mayolarda var..
sonra çokta zorunlu değil gitme sanki..
ama zoraki kapandıysan bişey diyemem tercih meselesi11 Yorumla- +1 yıl
bu soruyu küçüklükten zoraki kapanmış olrk görürsen bni ve öyle cevaplarmısın :(
+1 yılYa tam acil ya tam kapan.. bir tatil icin acilmak sacma olur
23 Yorumla- +1 yıl
yani bir destek lazım bana ya da açılma planı yapmam lazım düşünnce kendimi şortla meela çok utanrm herke sbakarmış gibi hissederim ye düşnüyorum aşama aşamamı olmalı acaba
- +1 yıl
O tür tatil ortamlarinda herkesin sort giydigi icin sana da normal gelir. Göz alisiyor birkere. Ben sirf tatillerde o tür kisa seyler giyerim ve nadiren bizi terasda günleslenirken mesela. Önce kendine sor nasil yasamak istedigini. Zorla kapanmak da bir cözüm degil, kalbin bambaska seylere heves ediyorsa. Yok ben bu yoldan dönmem asla diyorsam hasema giyin, kötü bsy degilki
- +1 yıl
zorlamaktansa senn taktik daha iyi tatillerde açılıyım demi :) pekiiii şu kızkıza oaln plajlar varmış bide erkek gelmiyormuş peki kuzen öyle dedi tyenha diyo kimse olmaz diyo
Tesettürü oyuncak ettiniz ya, bir açılıp bir kapanıyosunuz
212 Yorumla- +1 yıl
peki sonuçta plaja gidince açılıcam yani hani asıl ben oyunck etmiyim madem tatil süresince diye düşündüm
- +1 yıl
Doğru okey ama sana bişey dicem ben söyleyeceğim şeyde kendini benim yerime koyucaksın ama tamam mı
- +1 yıl
şu profildeki eğer sensen ki ben aşırı şekilde özendim bende bunu en azından bikaç gün giymek istiyorum çok mu bu :/
- +1 yıl
evli değilm ki ve açılmak hakkım değil mi desem
- +1 yıl
ya seninle özel bir konuşabilrmyiz ablacım mümkünse eğer sakıncası yoksa?
+1 yılkapalıysan açılman hiç hoş olmaz sonuçta din bir oyuncak değil birinden birini seç olmadı haşeme giy
19 Yorumla- +1 yıl
anladım haklsın aslında herkes aynı tepkiyi veriyo ama aile zoryla kapandm ve sitemiyorum ben sorunburda :(
- +1 yıl
kapanmissin bir kere 2 hafta icin acildiginda zoruna gitmicek mi
- +1 yıl
geri kapanmak mı zoruma gidicek
- +1 yıl
evet düğünüm de dahi açılmadım
- +1 yıl
ciddmisin sen
- +1 yıl
başortunu kafanda bir fazlalik olarak degilde senden bir parca gibi gorursen hic bir sorun olmaz
- +1 yıl
anladım. peki şu frikik konusunda ciddimisn hani kapalıym bende ama hiç uzun etekle öyle oluyormu oluyrsa dikkat etmliyim
- +1 yıl
olur taki canım mesela uzun etekle bacak bacak üstüne atıldığı zaman eger etek alttan çok geniş bir model değilse bacaklar falan hep gözüküyo
- +1 yıl
kız kuzum ben hiç dikkat etmiyorum ya buna :(
Bu Ne Saçmalık Oyun Mu Oynuyorsun. Çiçek misin sen bir açılıp kapanacaksın !
13 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var e sen komple açıksın ama
- +1 yıl
yani kime ait olabilr ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek iman seviyen şehirden şehire değişiyor. Hayırlısı be gülüm :D
Şaka şaka valla kanka sanki kusursuzmuş sürekli başkalarını yargılayan tiplerden olmak istemem.
Şey zorlanırsın çünkü etrafındakiler anlayış göstermez ki kimse hoş karşılamaz. Herkesin doğruları farklı yinede sen bilirsin...07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kendi isteğinle mi kapandın?
- +1 yıl
teşekkür ler valla ilk etapta korkttun yargılayacaksın sanmıştım aslında bunu özel konuşabilirz eğer istersen... :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben seni dediğim gibi sen bilirsin sadece şunu söyleyeyim bak çok klasik kaçacak, hatta belki defalarca duymuşsundur bunu ama kapanmak içten gelmeli. Tabiki seni zorla bu hale sokan ailen de çok masum olmamalı
Önünde iki seçenek var. Ya cidden açılmak istiyorsan aileni ikna et
Ya da alışmaya çalış bu duruma.. bir seçim yap- +1 yıl
xseçiöimim belli açılıcam ailemle konuştum
Cevap sahibi+1 yılHadi hakkına hayırlı olsun :D bir şey sorcam da profildeki sen misin?
- +1 yıl
ha evet benim en açık halim o işte :) çok çirkinim bu arada :D
Cevap sahibi+1 yılHAA AYNI ZAMANDA SEFA MERVE de MANKENLİK YAPIYORSUN SANIRIM...
KİMİ YİYON L A N SEN!!
YAA ARTIK YETER CİDDEN NAPARSINIZ YAPIN YAKAYI ELE VERİYORSUNUZ ARTIK YETERR!!!
ERKEK OLDUĞUN O KADAR BELLİ Kİ...
+1 yılAkla. bak
Kapalı deniz kıyafetleri var
Senin niyetin farklı13 Yorumla- +1 yıl
sence denize girdğnden bişey anlıcakmısın su değmeynce tenine soruyorum :/
- +1 yıl
Boş yere kapanma sen
- +1 yıl
nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılNiyetin açılmaksa açıl bu niyetle kapalı kalman çok saçma ayrıca günaha gireceğini düşünüyorum
23 Yorumla- +1 yıl
komple mi açılayım onu mu diyorsun
- +1 yıl
Yarım açılmak diye bir şey mi var?
- +1 yıl
yani devamlı manasında
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaçilabilirsin tabikide bir tanidigim vardi tatilde acilmisti
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi iişte bu bana cesaret verr nasıl olmuştu bir anlatsanız mesajdan da anlaatbilrsnz çok sevincem :)
+1 yılEtrafindakilerin salak salak tavirlari, laflari haricinde bir zorluk olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
kuzenlerm durumu bilyo zaten başkada kmse olmucak beni tanıyan aslında
kimse zorla kapatılamaz hangi devirde yaşıyoruz ya , kapaliysan kapalı olmayı , açiksan açık olmayı bileceksin oyuncak değil bu bir açıl bir kapan.
02 Yorumla- +1 yıl
Hakksıın ana aile baskısını bilmediğin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok yanlış olur kapalıysan kapalı olacaksın açılacaksan da hiç kapanmayacaktın
11 Yorumla- +1 yıl
haklsınız aslında sanırım açılma isteğimi dışa vurmuş gibi oldum
- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılGünaha girersin sadece
16 Yorumla- +1 yıl
peki snece aşama aşamamı açılmalıyım :/
- +1 yıl
Bak günaha girersin ama sonu cehennem değil Allah affedildicidir dua edersen kabul olur belki bence evet asama aşama acılman daha dogru yoksa birden bikini giyersen kendini kötü hissedebilirsin önce başını aç sonra kollarını sonra bacaklarını
- +1 yıl
hmm yani bun sormamı abes görme olurmu 7 yaşından beri pantolon giymmeiş briisiym nehissedlir nasıl yapıcam kaç günde geçicem aşamaalrı neler giycem hiç blmiyorum destek olursan aban çok mutlu olurum
- +1 yıl
Tabiki destek olurum dedigim gibi aşama aşama açıl önce başını aç sonra kısa kollu giymeye başla sonra pantalon giymeye başla
- +1 yıl
açıkçası çok merk ettğim açıklığı hiç bilmediğim için kafama takılanlar var mümkünse mesajdan ulaşsan konuşsak olur mu
- +1 yıl
Olur olur tabiki
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılbence sen trollsün ve hatta erkeksin cicim ;) :P
12 Yorumla- +1 yıl
ispatlarsam ne verecen kız :)
- +1 yıl
yazismalarin bile erkek gibi. Senden bir sey ispatlamani beklemiyorum böyle sacma bir kisi görmedim
+1 yılTatilde açılmanın manası nedir komple acil o zaman
13 Yorumla- +1 yıl
sana bu konuda açık olmak istyirum aslında :)
- +1 yıl
Trol
- +1 yıl
öyle olsun :)
şu an saçmalıyorsun
414 Yorumla- +1 yıl
Neden :)
- +1 yıl
Açık olmak istiyorum sana karşı eğer müsaitsen bişey dicem
- +1 yıl
aslında açık giyinenlere o kdr imrneiyorum ki
- +1 yıl
komple açılırsma mı devamlı yani
- +1 yıl
ama bunu nasıl yapıcam pantln bile giymedim 21 yaşna dek nasıl olucak çekinyrm da aşama aşamamı oulcak nasıl işte :/
- +1 yıl
ya hani ço kabartılı değilde dikkat çekmicek bir açıklık nasıl olur sadece saçımı mı açıcam yani
- +1 yıl
dar pantolon olur ama demi ilk etaptamı böyle giyiniyim
+1 yılTatilde açınılmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
kimse olmuyck ama beni tnaıyan bilen
- +1 yıl
Allah biliyor önemli olan bu. Kapandıysan uygun davranmalısın ya da hiç kapanmamalısın.
- +1 yıl
açıkçası kapalılık aile zoruyyla olunca artık hiç içimden gelmiyo kapanmak
- +1 yıl
Anladım o zaman açıl. Niyetsiz kapanmanın anlamı yok.
- +1 yıl
ama bu konuyla ilgli bir kaç sormak istyrm kararımı verdim ama
+1 yılSaçmalık.
11 Yorumla- +1 yıl
neden
Olmaz kanımca.
27 Yorumla- +1 yıl
zorluk mu olmaz
- +1 yıl
ha anladım ama içimde kaldı kendim bildim bileli kçüklükten beri pantolon bile giymedim hiç :(
- +1 yıl
bişey daha danışıcam bu şekidle yetiştmiş biri olrk aşaama aşamamı açılmalıyım acaba nasıl bir his ki
- +1 yıl
destek olmanı isterdim
+1 yılZorluk yaşamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
şu açıdan hani bnugne dek pardesüsünü çıkarmamış kolu bile gözükmeiş birisiyim ne bilyim şimdiden utanyr gibiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden açılacaksın ki
111 Yorumla- +1 yıl
Ya ablacım sonuçta plaja gidicez açılıcam geri kaapan falan bide rahat harekt etmek istyrm 2 haftada olsa diye düşndüm
Cevap sahibi+1 yılaçılmazsan kapanmak zorunda kalmazsın kapalı mayolar var onlardan giyersin olur biter
- +1 yıl
aslında özel bişey knşsak sizinle beni daha iyi anlaycksnz abla
Cevap sahibi+1 yıltabiki
- +1 yıl
özelden söylemek istyrm sakıncası yoksa brdn sölemesem
Cevap sahibi+1 yılsöyle
Cevap sahibi+1 yılbence açılma sakın
Cevap sahibi+1 yılşu an çok büyük bir imtihandasın sadece farkında değilsin nefsine ve şeytana uyarak kararlar alma sakın çevren seni etkilemesin haz ve şehvet insana herşeyi yaptırır unutma
- +1 yıl
bana ayzarmısn mesajdan bir ablacım
Cevap sahibi+1 yılaz önce kutuyu açtım gizlilikten çıktım bekledim ama yazmadın takip atıyorum
- +1 yıl
ben yeni üye olunca yazamıyorum ki abla senin mesaj atman gerek zxzahmet olucak ama
bence açılma, imkan olsa ben kapanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
İmkan derken sor mu kapanmak ki
+1 yılNe diyim ki
16 Yorumla- +1 yıl
aile zoruyla kapatılan bir kıza ne denirse onu de
- +1 yıl
Senin hatan değil ki. Ailenin hatası
- +1 yıl
şimdi sence ne yaapmalıyım ben
- +1 yıl
Nasıl istiyorsan öyle yaşa kimseyi umursam
- +1 yıl
peki sence aşama aşaammı açılmalıyım
- +1 yıl
Bence direkt açıl eğer istiyorsan millet 11ay pislik yapar bir ay tutar kendini sanki allahı kandıracak içinden gelmiyorsa yapma
istediğini yap
00 Yorumla
+1 yılAçılma
01 Yorumla- +1 yıl
Peki denize nasıl giricem
Daha fazla(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, normalde tesettürlü birisiyim ama tatilde açılmak istiyorum sizce uygun mu ve beni ne gibi zorluklar bekliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler