AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
elidor kepeğe karşı şampuan ii geldi bana..ama denemişsindir onu sen..
Ya kepek en çok aşırı sıcak suyla yıkamaktan oluyor soğuğa yakın ılık suyla yıka şampuanını iyi durulayamıyo da olabilirsin bence yanlış yıkamaktan oluyor seninki
cdn2.n11.com.tr/.../87432907665300765340.jpg senin ilacın bu #D
Bu eczane ürünü olan head&shoulders mi?
Markette bulamazsın ;)
Tamam işte ben ne dedim? Aynı şeyden bahsediyoruz
Bak bakalım ezc var mi #D
Ee markette bulamam eczanede bulamam ee nerde bulucam ben bu ürünü :D?
Ben hiç görmedim ..
Sen yine bir sor
Sağol
Ne demek ;)
:) :) :)
Bence medikal şampuanlara yönelmelisin. Buradaki En iyi kepek şampuanı hangisi yazısında da bundan bahsedilmiş ve medikal bir şampuan önerisi verilmiş. Ben denedim bu şampuanı gerçekten etkili.
Head& shoulders kepeğe karşı etkili şampuanı tavsiye ederim..
Cok sicak suyla dus alma asiri sicak su kepek olusturur
1 ay dene tüm şampuanları yoksa bitlenirsin bile bir tanesine alış öyle geçer zaten
zaten her şampuanı uzun süre kullanıyorum
yapmaması lazım
Kimyasal olarak head&sholders geliştirilmiş çok başarılı. Doğal yöntemde kil.
revox at kuyruğu şampuanı. iyi kuaförlerde bulabilirsiniz.
saçlar ini neyle yikarsan yika. en sonunda bir litree yarim fincan elma sirkesi koy bunu her banyodan sonra yap. göreceksin kepek falan kalmicak.
Başıma mı dokeyim bunları
bunları dediğin sadece sirke. başka bisey yok. hem. googlen bak sirkenin faydalarina
ben head and shoulders'ı öneririm..
bir ara benimde kepeğim vardı ve 3 hafta düzenli kullanımla gitti..:)
x bir şampuanı kullanamaya başlayınca değiştirme.değişikliklerde kepek yapar.
Clear Men kullanıyorum ve banyodan sonra kepek yapıyor genelde...
şampuan temiz saçta köpürür, bunun içnde eline leblebi büyüklüğünde koyman yeterlidir. saçını şampuanladıkdan sonra 1-2- dakika köpüklü bir şekilde bekle saç diplerinin yandığını hissedersin:) ondan sonra bol su ile durula.
Evet bunu yapıyorum yandığınıda hissediyorum sonra duruluyorum fakat sonuç aynı :)
sık değiştirme..uzun süredir kullanıyorsan ve sdeğiiklik yok ise başka bir şampuan kullan.
Head & Shoulders kullanmayı düşünüyorum uzun süredir Clear Men kullanıyodum
eyvallah:)
4-5 yıldır kepek vardı saçlarımda. Anında yok etti kullanmanı öneririm kardeşim. Blendax Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Çinko Pritiyon (ZPT) İçerikli
Tamam deneyeceğim çok teşekkürler. :)
Head shoulders badem yağlı kullanıyorum çok memnunum hem kepek sorununu çözüyor hem mis gibi kokuyor saçlarım . Şunuda söylemeden geçmek istemiyorum saçını iyi durulamıyorsan kepek olabilir belkide tek sebep bu ?
Biraz pahalı ama aloe vera ve arı sütü karışımı doğal şampuan ve saç kremini önerebilirim.
tabii ki head&shoulders. sadece kepek için de değil, saçlara iyi geliyor.
h&s dene faydası olacaktır. su ne sıcak olsun ne de soğuk. saçlarını iyice durulamadan çıkma ve ıslak bırakma. kepek olduğuna emin misin kafa derisinde problem olabilir
Yok yok kepek eminim
Normal şampuanlarla kurtulamıyorsun. link ile kurtulduğunu söyleyen var.
canım pantene kepeğe karşı etkili kullan. ben etkisini gördüm. ama hemen değil biraz kullanman lazım
teşekkür ederim
rica...
o işe yaramazsa eczaneden bioxcin al
tamam çok saol
:)
tskrler :D
rica ederim :)
clear ve head and shoulders, gerçekten kepeğe karşı süper sonuç veriyor
Fazla sicak suyla dus alma dustan cikinca hemen fonle sacini kurutma bir yirmi dk bekle sonra kurut sampuan tercihin varsa bile sampuandan sonra yesil sabunla yika kafani kepege kesin cozum
Hangi şampuanı kullandıysam fayda etmemişti. Cildiyenin yazdıkları bile fayda etmiyordu. İpek şampuan kullandım 2 yıkamada kesti kepeği. 3 liralık şampuan
valla her şeye aynı tavsiyede bulunuyrm görenler bıkacak artık büyük ihtimal:) ama tavsiyem elma sirkesi:)) ben kullanıyrm:)
ona cesaret edemiyorum ya
neden?
bilmem cildim ve saçlarm hassas olduğu için herşeyi kullanmaya cesaret edemiyorum
kesin işe yaricagını bilsem yaparım ama
onu bilemem ama ben kullandım tavsiye ederm:) ama sirke olmasada doğal ürünler dene derim:) ben her konuda aktarlardan takılıyrm:)
Stres varsa ne kullanirsan kullan fayda gormeyeceksin
o zaman boşa uğraşıyorumm :(
Bende cok ugrastim biraz gamsiz olmaya calis herseyi dusunme rahatla faydasi olacaktir
bunu senelerdir başaramıyorum :)
Ama yinede hakiki zeytinyagindan yapilmis saf sabun tavsiye ederim aktarcilardan temin edebilirsin veya internetten yinede faydasi var ve durularken yarim cay bardagi sirkeli suyu dokup sacina ilik suyla durula azda olsa faydasi vat
teşekkürlerr
aynı sorun vardı elseve'in kepek için sampuanı var onu kullan ve hic sampuanını degiatirme
Biberiye özlü şampuan kullan saç derin çok kuru heralde.
Kepeğe karşı şampuanlar işe yaramadıysa bir eczaneye danış derim
Saç tonikleri işini fazlasıyla görebilir..
Bu arada Wax kullanıyorsan, kullanma artık..
head and shoulders gerçekten etkili tavsiye ediyorum
Sampuanini degistir ve sacina badem yagi argan yagiyla masaj yap sac derin cok kuru anladigim kadariyla faydasini gorursun dene mutlaka
Cozumu yok diye biliyorum. Bizim bir arkadasin da kafasinda hep kepek var biz ona kardan adam diyorduk
Uykum geliyor sanırım kepek yerine köpek okudum. 😀
Head & Shoulders
😊😂 git yat sen ya
Onu kullaniyorum Şu an fayda yok saol yinede😊
Clear for man :/ ama suda var iki gün yıkama yine yapıyor. Hergün yıkanan sart
Oylede sampuan dayanmaz adamlar isi bilior😊
ketoral kullan hafta üç kere saçını yıka, ve yıkarken de başında en aşağı 10 dk dursun, benim de kepek sorunum vardı ketoral çok iyi geldi. eczanelerde satılıyor 10tl civarı.
Kepeğe en iyi çözüm head shoulders. Tavsiye ederim :)
denedım daha kotu yaptı :/
Başka bir fikrim yok :/
teşekkürler yinedde
- head shoulders kepege karşı dene veya -clear man ben bunları kullanıyorum işe yarıo :))
head shoulders kullandım daha cok tuaf yaptı sacımı ama clearı denemedim bir o kaldı zaten
FLP -den aloe-jojoba sampoani %100 bu sorunu cozecek ,netten bulabilirsin .basarilar!
Bende de vardı 4-5 yil oncesiye kadar head shoulders kullandm düzenli geçti zaten gnlde farklı şampuan kullnmktn oluo sabit bir sampuann olsn
Evet benimde her bittiğinde farklı marka alıyorum
Sabit şampuan kullan hep ayni ozl head'ı tavsiye edrm kepeğe karsı etkili olani farki grcksn
panteen etkili ' bioxinde olabilir ama ' sadece su ile saçlarını yıkama ve şampuanını sıksık değiştirmeni tavsiye etmem
herkes farklı bir marka söylemiş.hem saç dökülmesine hem de kepeğe karşı bioblas öneririm çünkü uzun süredir kullanıyorum etkisi mükemmel
bana en iyi gelen head&shoulders tı ama fiyatından dolayı alamıyorum artık maalesef :(
Kaçıncı yıkamada etkili oldu?
çam trebentin kullan benimde kepek vardı bikaç kere kullandıktan sonra geçti
nasıl uzatıyosun sacını :/ bendede uzamama bu problemı var..
Erkeklerle kızların farklı olabilir tabi, benim saçın iyi yanı hızlı uzaması :D
eczaneden sarımsak özlü şampuan alabilirsin . şuan indirimde hatta 5 tanesi 49 falan olması lazım. tavsiye ederim hem bakımlı uzar hemde kepek problemin yok olur .şampuanın adı zigavus
Teşekkürler efenim.
Bio ve elidor kullan tavsiyem. Clear felan kesinlikle kullanma.
head&sholders bu şampuan kepege en etkili olanı. clear da o etkiyi goremedim
clear men kullan , erkek şampnı olarak çıkmış ama çok etkili 2 yıkamada kaldırdı kaşıntı ve kepeği
zaten şu an kullandığım şampuan clear ama pek bir faydasını görmedim.
normal clear etkisiz biraz clear men olanı tercih edin...
halen etkili olmadıysa eczwnede losyon bir duşta sacınızda 15 dk bekliyorsunuz yi geliyor
head& shoulders bende işe yaradı 1 aydır kullanıyorum baya baya azaldı
Ben kepek önleyici şampuyen kullanıyorum işe yarıyor
hahahhahhahha k.bkma köpek anladım onu hala gülüyorum ya miyop olmuşum a*q :D
son durulama suyuna elma sirkesi toy biraz o hem sacı çok parlatıyor hemde 0 kepek hiç kalmıyor
aynen benim de öyle kndi geçer umarım placenta kullanıyorum
clear men şampuanı çok etkili :) erkek şampuanı falan ama kepeklere çok iyi geliyo bir yıkamada kepeğim gitti gerçekten.ayrıca güzel kokuyo :D
Benim tavsiyem Ketoral $ampuan. Onun icinde de keto konazol denen madde var.
Daha önce ketoralı kullanmıştım ama konazol daha iyi diyorlar
Konazolu ben kullanmadigim icin bir$ey diyemem , ama ketoral i kullaniyorum cok da iyi geldi bendeki kepege.
Hm teşekkürler
Ben te$ekkur ederim. Eger konazol kullanir da , daha iyi sonuc alirsaniz bana da haber vermenizi rica ederim.
Tamam kullanmaya başladım etki ederse haber ederim ;)
Her türlü kepeğe karşı etkili bir şampuan olabilir.
Ne diyon?
Kepeğe karşı etkili şampuanlar var.
Her markanın var...
Bütcene, zevkine göre al..
Normal şampuan kullanmak istemiyorum çünkü zaten sürekli kullandığım şampuanımı değiştirmek istemiyorum benim istediğim medikal şampuan o açıdan işte konazol aldık ya
O zaman, sana Antisazanol öneriyorum.
Google yazdım böyle bir üsün çıkmadı
Anti SAZAN ol şimdi yazarsan çıkar:))
Çok terbiyesizce bir yaklaşım bu.
Seninkiyle aynı bence etkiye tepki!
Kalbimi çok kırdın...
Kasininca daha cok olur saglikocagina git sampuan veriyolar
Clear, kullan ben kullandiktan sonra kepek kalmadı.
Clear men falan kullan kepeğe erkek sampuani iyi geliyor
Şimdi kesin dalga geçtiğimi sanip eksiliceksin. Hacı şakir kurutuyor kepeği :D
Doktora yazdır Ketoral miydi neydi o kepekleri yok ediyo.