Bu Kız Kankamla aramı Bozmaya Çalışıyor Ne yapmalıyım Lütfen okuyun?

Bitane salak kız var çok kıskanç nerdeyse herkezle kavgalı. ben bu hafta pazartesi okula gelmiştim ve knkm okula gelmemişti ben bu kızla kavga ettim çünkü bana sürekli laf attı normalde zaten bu kızla kavgalıydım. ben kavga ettikten sonra herkezi yanına çağırıp bana bakarak bişeyler dedi ben kimin yanına gittiysem özel bişey konuşcaz diye yanımdan aldı. ben sonra sınıfa gittim kavga ettiğim malın arkadasıyla konuştugumuz için bunları yapti çünkü çok kıskanç herkezi kıskanıyor yanımda herkezin dedikodusunu yapmıstı.(x) kavga ettiğim kisi (y) arkadaşi doğrusu benim arkadaşım. ikisi camdan bana baktı ve sonra sana kötü bisey dicem dedi sınıfa geldi (x)-biz karar verdik yanımıza gelme bizimle takılma dedi. bende (y) sorcam dedim ve oda ben öyle bişey demedim heyşey (x) başindan çıkti dedi. sonraki gün okula gelmemiştim ben ama knkm gelmiş ve (x) herkezle kavga etmiş ve korkudan knkmın yanına gelmiş ve arkamdan atıp tutmuş demedıgini bırakmamıs ve knkma benimle ilgili onu hiç sevmiyom ama seni seviyom demiş tipimle dalga geçmiş ve yanımıza gelmesin arkadaşlarımla takilmasın demiş birlikte takılalım bu kızı sen şımarttın demiş knkma. kankamda onunla kavga etmiş ama sonra gelmiş (x) sizce ben bu p*çe ne yapmayalım şu an çok sinirliyim
Bu Kız Kankamla aramı Bozmaya Çalışıyor Ne yapmalıyım Lütfen okuyun?