Çok zorsun sevgilim :)

Erkek arkadaşım duygularını çok belli edemeyen gösteremeyen modelde erkeklerden. Bu yapıda olduğu için Ona göre bana karşı gösterdiği sevgi yeterli. Bana bazen yetersiz gelse de yapısı böyle olduğu için sorun yapmamaya çalışıyorum.Ama bu durumdan dolayı ara ara tartışmalarımız oluyor birden sanki beni sevmiyor korkusu geliyor bana. Bunun sonucu bazen birbirimize kızıp ayrılık olsa da uzun süre dayanamıyoruz barışıyoruz ve ben ayrılsam da bunların hemen hemen hepsinde o gelip gönlümü alıyor güzel giden birşeyi bozmamamı söylüyor.Bana karşı kesinlikle soğuk davranmıyor yanındayken gayet sıcak fedakar ama bazen ilgisi tavan yaparken bazen bir düşüş olduğunu hissediyorum sonra birden yine ilgili olabiliyor.Bunlar uzun süreçler değil gün içerisinde birden ilgili olup birden ilgisi azalabiliyor(ya da ben abartıyorum) Son ayrılığımız yine ilgi konusundaydı ve bundan sonra sana ilgimi daha çok belli edeceğim dedi. Soruma gelecek olursam bundan sonra benim adımım nasıl olmalı yani bana ilgisiz davrandığını hissettiğimde ben de ilgimi çekip ondan adım gelince mi ilgimi göstereyim(böyle bir durumda benden soğuyabilir mi?) yoksa ilgisi azaldığında ben yine aynı ilgiyi gösterip hem kendimi hatırlatıp hem de ona değer verdiğimi onu şımartmadan yine göstermeli miyim?
Çok zorsun sevgilim :)